Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με αγορά laptop

24_hours_party

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,

ήρθε και μένα η στιγμή μου να πάρω laptop οπότε θα ήθελα την γνώμη σας. Έχω ψάξει αρκετά δεν καταλήγω κάπου οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια μοντέλα με τα εξής χαρακτηριστικά.

Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo Processor T7200

Οθόνη: Τουλάχιστον 15.4"

Βάρος: Γύρω στα 3 κιλά

RAM: Τουλάχιστον 1gb DDR2

Σκληρός δίσκος: Γύρω στα 120GΒ

Κάρτα γραφικών: Από ότι βλέπω τα πιο πολλά έχουν shared αλλά θα προτιμούσα να έχω dedicated καλά πιστεύω είναι 128 mb αλλά και 256 mb ακόμα καλύτερα.

Οπτικό μέσο: DVD dual layer

Μπαταρία: Διάρκεια τουλάχιστον 2-2,5 ώρες

Λοιπά: Οπωςδήποτε ασύρματη και ενσύρματη δικτύωση, firewire, card reader και μετά αν έχει και blue tooth ακόμνα καλύτερα.

Σίγουρα δεν θέλω να είναι Acer.

Τα χρήματα που σκέφτομαι είναι το max 1300 γιατί θέλω να πάρω και άλλα περιφερειακά όπως τσάντα, ποντίκι, εξωτερικό σκληρό και δεν θέλω σύνολο να πάω πάνω από 1500.

Βασικά θα αντικαταστήσω τον σταθερό μου οπότε θέλω αξιοπιστία και δύναμη και φυσικά να κρατήσει κανα 3χρονο

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.
ego sou proteino auton pou exo ki ego asus s96j verified by intel :) http://www.alfa4.gr/S96j_T7400.htm einai pragmatika para polu kalo !! ego to exo tora guro ston enamish mhna !!:) kanei 1399 me ton t7400 alla uparxei kai ekdosh me ton t7200 pou vgainei guro sta 1280 euro me ola ta alla idia !! foveres epidoseis kai para polu kalo mhxanhma !!

τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ καλα απ'οτι ειδα. Μου φαινεται κι'εμενα πολυ καλη επιλογη. Και η asus ειναι πολυκαλη στα notebook μετα την toshiba βεβαια :)

Δημοσ.

αυτο πραγματικα ειναι πολυ καλος συνδυασμος τιμης και αποδοσης...

asus s96j verified by intel me ton t7400 ..........

αλλα ξερει κανεις εδω συναρμολογουνται ?....απο την Ελληνικη εταιρια ?...

η ερχονται απο εξω ?....

Δημοσ.

loipon to notebook erxetai etoimo apo exoteriko !!:) to mono pou den exei pano einai epexergasth hard disk kai ram !!:) auta mpainoun edo sto magazi pou ta sthnei !!:) mhn fantasthtai oti einai tpt duskolo !! ego parakolouthisa to diko mou otan to esthnasn :) ola ta alla einai hdh pano :) ego pou to exo mporo na po oti exo entuposiastei apo tis epidoseis kai apo thn kataskeuh tou genikotera !!:)

Δημοσ.

tasosvel

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες...

οχι φυσικα δεν ειναι δυσκολο αου αυτα αλαζουν ευκολα...και ειναι για να αλαζουν η να αντικατασταθουν σε περιπτωση βλαβης η αναβαθμισης..οποτε αν γινονται μονο αυτα οκ ειναι πολυ καλο..

για την ποιοτητα θα περιμενουμε και καποιον αλλο να μας πει την γνωμη του ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...