Προς το περιεχόμενο

Holux GPSlim236 bluetooth receiver...

Icecut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό σε σχέση με το Holux πως σας φαίνεται(;):

http://www.nokia.com.gr/A4327004

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse;jsessionid=CB29BDD639DC855A6608BFB15FA0E845?product=34426&category=485

Είναι πιο μικρό και έχει καλύτερη μπαταρία! Επίσης δουλεύει και με το Nokia N95 που έχω! Να το προτιμήσω μήπως από το Holux;;

Δημοσ.
Επίσης δουλεύει και με το Nokia N95 που έχω! Να το προτιμήσω μήπως από το Holux;;

Το Ν95 δεν έχει ενσωματωμένο GPS reciever?

Δημοσ.

Ναι. Και το Fujitsu-Siemens Loox N560 PDA έχει GPS receiver ενσωματωμένο. Αλλά δεν έχουν ισχυρούς δέκτες και επιπλέον έχω γαλλικό αμάξι (Citroen C4) με αθερμικό παρπρίζ. Οπότε χρειάζομαι το Bluetooth reveiver ώστε να το βάλω στο πίσω τζάμι και να έχω σήμα μπροστά στο PDA ή στο Nokia N95. (Προτιμώ το PDA για την ώρα λόγω Destinator).

Δημοσ.

Υπεραπόλυτα ευχαριστημένος και με τιμή απίστευτη.Βάλε και φορτιστή μπαταρία κινητού κλπ είναι μοναδικό.Όλα τα άλλα είναι απλά λάθος ρυθμίσεις.Εχω αυτοκίνητο με αθερμικά παρμπρίζ (clio) αλλά δεν μασάει μια το holux.

Δημοσ.
Αυτό σε σχέση με το Holux πως σας φαίνεται(;):

http://www.nokia.com.gr/A4327004

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse;jsessionid=CB29BDD639DC855A6608BFB15FA0E845?product=34426&category=485

Είναι πιο μικρό και έχει καλύτερη μπαταρία! Επίσης δουλεύει και με το Nokia N95 που έχω! Να το προτιμήσω μήπως από το Holux;;

Δεν είναι Sirf Star III - MAKΡΙΑ!!!

Δημοσ.

OK. Άκυρο για το Nokia, εκτός και αν κάποιος έχει διαφορετική γνώμη(;).

furious99: Σχετικά με το Holux πάλι. Αν φτάσει χτυπημένο, χαλασμένο κτλ. από το Nav4All, θα μπορεί να γίνει αλλαγή;; Υπάρχει κάποια εγγύηση για την παράδοση; Επίσης εγγύηση για το προιόν υπάρχει;; Δηλαδή μπορούμε να απευθυνθούμε σε κάποια αντιπροσωπεία εδώ σε περίπτωση που παρουσιάσει βλάβη μέσα στο χρόνο;; Ή τρέχα γύρευε και καλύτερα τότε να αγοράσεις καινούργιο;

Δημοσ.

Εγώ πάντως τσίμπησα πρίν λίγους μήνες ένα Qstarz και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Αν ψάξεις reviews θα δεις οτι έχουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις από τα sirf star III. Ταχύτεροι και ακριβέστεροι.

Α, και φθηνότεροι.

Αυτόν έχω πάρει, αλλά τώρα βλέπω οτι έχουν βγεί και πιο καινούρια μοντέλα. skroutz "qstarz"

review

Και κάτι άλλο. Αν δεν έχετε δοκιμάσει μην αρχίζετε τα "Δεν είναι Sirf Star III - MAKΡΙΑ!!!" κτλ...

Δημοσ.

Φίλε τα Sirf Star III είναι γνωστά και αποδεδειγμένα δουλεύουν καλύτερα από όλα τα υπόλοιπα και πρώτα σε όλα τα reviews. Και επειδή το πιο εκνευριστικό πράγμα είναι να μην έχεις καλό σήμα ειδικά σε δύσκολες περιοχές δεν είναι να πειραματίζεσαι. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι HTC και Eten βάζουν Sirf.

Δεν είπε κανείς ότι το δικό σου και τα άλλα δεν δουλεύουν, αλλά το θέμα είναι πιο δουλεύει ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Και άμα είσαι και ελάχιστα σχετικός όπως αυτοί που ρωτάνε εδώ, θέλεις να σου προτείνουν κάτι απλό και δοκιμασμένο και όχι να σου προτείνουν κάτι να πειραματιστείς...

Δημοσ.
OK. Άκυρο για το Nokia, εκτός και αν κάποιος έχει διαφορετική γνώμη(;).

furious99: Σχετικά με το Holux πάλι. Αν φτάσει χτυπημένο, χαλασμένο κτλ. από το Nav4All, θα μπορεί να γίνει αλλαγή;; Υπάρχει κάποια εγγύηση για την παράδοση; Επίσης εγγύηση για το προιόν υπάρχει;; Δηλαδή μπορούμε να απευθυνθούμε σε κάποια αντιπροσωπεία εδώ σε περίπτωση που παρουσιάσει βλάβη μέσα στο χρόνο;; Ή τρέχα γύρευε και καλύτερα τότε να αγοράσεις καινούργιο;

Αυτό δεν το γνωρίζω καθώς το έχω 1,5 χρόνο και δε μου χρειάστηκε :-D.

Πάντως αν θες να είσαι σίγουρος για το θέμα εγγύηση πάρε το Fortuna... Είναι πιο ακριβό βέβαια...

Δημοσ.

Εγώ δεν είπα οτι δουλεύει απλά, εγώ είπα οτι πριν το πάρω το έψαξα, έχει καλύτερες επιδόσεις από το sirf star III, έχει πολύ καλό σήμα, φοβερή αυτονομία και 32 δορυφόρους. Στο destinator έχω πάντα τουλάχιστον 5 δορυφόρους (5min, μέσα στο σπίτι). Δε σου προτείνω να πειραματιστείς...

Διαλέγεις και παίρνεις!

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...