Προς το περιεχόμενο

Trust Wireless Televiewer 1620w

Gangstafarian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

απλα ηθελα να προειδοποιησω οποιονδηποτε σκεφτεται να αγορασει τον ασυρματο δεκτη-πομπο, εικονας-ηχου της TRUST, να τα βγαλει απο το μυαλο του χωρις δευτερη σκεψη!Αγορασα σημερα το παραπανω προϊον νομιζοντας οτι ετσι θα εβλεπα τις ταινιες απο το pc στο δωματιο, στην τηλεοραση - προτζεκτορα που εχω στο σαλονι...τωρα να μην μπαινω σε λεπτομερειες, χαλια ποιοτητα αν και θα πρεπε να το ειχα φανταστει πρωτον απο την εταιρια κατασκευης (TRUST) και δευτερον απο την composite εξοδο που δινει ο δεκτης.

Τελευταια να προσθεσω οτι δεν περιμενα απο το e-shop που το αγορασα να μου επιστρεψει τα χρηματα μου πισω, αλλα τουλαχιστον να αγοραζα κατι αλλο με το υπολοιπο, οπως γινετε στο Media Markt (και επιστροφη χρηματων).Η απαντηση που πηρα ηταν οτι αφου η συσκευασια εχει ανοιχτει δε μπορουνε να κανουνε τιποτα.

Αυτα τα ολιγα, ευχαριστω (δεκτο καθε σχολιο)

Δημοσ.

Αυτό με το e-shop είναι λογικό γιατί τι θα το κάνουν μετά αυτοί όταν θα έχει ανοιχτεί; μπορεί ο άλλος που θα το έπαιρνε να μην το ήθελε επειδή ήταν ανοιχτό. Αν και όντως ώρες ώρες το παραχέζουνε το θέμα. Είχα πάει στο κατάστημα που έχουν στην Στουρνάρη όταν έψαχνα να πάρω κουτί για το PC και ήθελα να μου ανοίξουν το πλαινό να δω τι γίνεται μέσα σε ένα από τα 4-5 κουτιά που είχαν για να βλέπουν οι πελάτες και μου λένε δε γίνεται!!! Έλεος. Τι τα βάζουν και τα μοστράρουνε εκεί τότε;

Και τέλος καλό θα ήταν να το κάναμε όλοι αυτό που κάνεις και εσύ τώρα και να προειδοποιούμε τους άλλους για προιόντα πατάτες.

Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι τι θα το κανουνε μετα, γιατι υποτιθεται οτι ολες οι μεγαλες εταιριες τα στελνουν πισω στις εταιριες που εχουν DOA και τελειωνει εκει το παραμυθι.Τελως παντων, βρηκα μια καλη γωνιτσα στο παταρι, ουτε που κοιταξα που εφτασε οταν το πεταξα μεσα, μπορει και να μπηκε μεσ΄τον θερμοσιφωνα!:mrgreen: Παντως ειναι μεγαλη μαλακια να μην μπορεις να επιστρεψεις κατι που δε σου κανει απο την στιγμη που δεν εχεις την ευκαιρια να το δοκιμασεις.

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ αλλά σχεδόν όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα αυτό κάνουν.

Κάποια στιγμή θα αλλάξει και στην Ελλάδα αυτό σίγουρα, αλλά αργούμε ακόμα.

Α και άμα την ώρα που κάνεις μπάνιο ακούς την φωνή της Λαμπίρη μην παραξενευτείς, όντως θα έχει πέσει στον θερμοσίφωνα!

Δημοσ.
Αυτό με το e-shop είναι λογικό γιατί τι θα το κάνουν μετά αυτοί όταν θα έχει ανοιχτεί;

Ε όχι δα. Οι άλλοι που δέχονται επιστροφές τι τα κάνουν δηλαδή τα ανοιχτά κουτιά;

Δημοσ.

Φιλε αγορασα το ιδιο ακριβψς προιον απο το e-shop, εγω βεβαια ανοιξα το κουτι αλλα μονο το manual εβγαλα, δεν αγγιξα τιποτα αλλο. Ειδα οτι δεν μεταφερει ηχο αλλα μονο εικονα και απογοητευτηκα και ετσι αποφασησα να το γυρισω πισω. Στο e-shop point μου κρατησανε τα στοιχεια της παραγγελιας και μου ειπανε να ερθω σε σε 2 μερες να μου πουνε τι θα γινει. Πηρα το κουτι και εφυγα και σε 2 μερες με πηρανε τηλεφωνο και μου ειπανε οτι εγκριθηκε και οτι μπορω να το επιστρεψω. Πηγα, το εδωσα πισω και παραγγειλα κατι αλλο λιγο μεγαλυτερης αξιας και ολα ΟΚ. Νομιζω οτι αν το ψαξεις καλα θα στο παρουν πισω. Εγω μπορει να μην αγγιξα το περιεχομενο και να ειναι σαν καινουργιο, αλλα αυτοι δεν μπορει να το ξερανε οτι δεν ακουμπησα τιποτα.

Δημοσ.

Παίδες το πήρα και εγώ.Καλώς ή κακώς πλέον το πήρα.Έτσι όπως έκανα τη συσκευασία του κουτιού αποκλείεται να το πάρουν πίσω...Anyway...Το πρόβλημά μου είναι οτι δεν μπορώ να δώ καλή εικόνα στο monitor του pc μου.Ακόμα δεν έχω συνδέσει τον δέκτη στην tv, γιατί προσπαθώ να δω τι φταίει και δεν εμφανίζει σωστή εικόνα ακόμα και σε χαμηλές αναλύσεις στο monitor. Δοκίμασα σε 800x600 75Hz , 1024x968 75Hz και δείχνει θολά στο LG monitor που έχω. Καμιά πρόταση?

Δημοσ.

Τελικά, το σύνδεσα σε άλλο pc, το οποίο θα το έχω μόνο για αυτή τη δουλειά, να το έχω δηλαδή συνδεδεμένο με το συγκεκριμένο προιόν, και να δείχνει ασύρματα streaming videos μέσω net ή καμιά ταινία απο το pc.Απο ποιότητα δεν...καταρχήν η κίνηση-ροή του video δεν είναι συνεχόμενη, χάνει frames, και να πω οτι είναι σε απόσταση ο πομπός απο το δέκτη... :( Δοκίμασα και σε άλλα κανάλια (του δέκτη...) αλλά δεν άλλαξε κατι.

Όμως να πω και κάτι, για να παρηγορηθούμε εμείς που το πήραμε?

Για 35 Ε , μια χαρά δείχνει, γλιτώνουμε όλο αυτό το χάος των καλωδίων...

Και επειδή δεν μπορούν να στριμωχτούν πολλά άτομα στο δωμάτιο του υπολογιστή για να δούμε live αγώνες μέσω net, έστω και με κάποια χαμένα frames φαίνεται ok ο αγώνας στην τηλεόραση.

Δημοσ.

Εγω ευτυχως το αλλαξα τελικα και ηρεμησα!Αλλα ενα ειναι σιγουρο....ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ!!!!!!!Πραγματικα αισχρη ποιοτητα εικονας!Φιλε leonpadi, εγω δεν τα ειχα για πεταμα εστω και τα 35 ευρω!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η ποιότητα της συσκευής είναι απαράδεχτη. Εχω δοκιμάσει σε όλα τα καναλία αλλά δεν είδα καμία διαφορά... Καμία άλλη πρόταση;

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...