Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα ανακοινώνει η ΗΟΛ, 2PLAY.

Το πακέτο, είναι :

standard, τηλεφωνία pstn,και 2η γραμμή voip.

upload=1mb

download= choose 1)6mb 2)12mb

κλησεις αστικές και υπεραστικές,απεριοριστες,χωρίς χρεωση!

Φορητότητα αριθμού δωρεάν.

οι πρώτοι 3 μήνες, 100 ευρώ,και για τα 2 παραπάνω πακέτα,και μετά 36/ευρώ το μήνα,για τα 6mb,και 41/μηνα για τα 12mb.

Χρόνος μεταφοράς...Για νέες γραμμές, ισχύει ο νέος ruo,και δε θα εχει καθυστερήσεις.

Αν είστε σε δίκτυο οτε,με γραμμη ΑΡΥΣ,επίσης!

Αν είστε με τηλεφωνία ΟΤΕ,και ιντερνετ σε dslam παροχου,την κατσατε! πρέπει να περιμένετε 40 ημέρες χωρίς νετ,για να ενεργοποιηθείτε.

(αυτό θα αλλάξει περίπου στις 15/06, σύμφωνα με πωλητριες της ΗΟΛ,και η αλλγή θα γίνεται μέσα σε 48 ώρες)!

ααα,και δίνουν και πολύ καλό ρούτερ(αλλά με χρησιδανισμό΄)! .

Γενικά καλά νέα,εκτός αυτού της μεταφοράς της γραμμής, που με σκοτώνει προσωπικά/....

Δημοσ.
Σήμερα ανακοινώνει η ΗΟΛ, 2PLAY.

Το πακέτο, είναι :

standard, τηλεφωνία pstn,και 2η γραμμή voip.

upload=1mb

download= choose 1)6mb 2)12mb

κλησεις αστικές και υπεραστικές,απεριοριστες,χωρίς χρεωση!

Φορητότητα αριθμού δωρεάν.

οι πρώτοι 3 μήνες, 100 ευρώ,και για τα 2 παραπάνω πακέτα,και μετά 36/ευρώ το μήνα,για τα 6mb,και 41/μηνα για τα 12mb.

Χρόνος μεταφοράς...Για νέες γραμμές, ισχύει ο νέος ruo,και δε θα εχει καθυστερήσεις.

Αν είστε σε δίκτυο οτε,με γραμμη ΑΡΥΣ,επίσης!

Αν είστε με τηλεφωνία ΟΤΕ,και ιντερνετ σε dslam παροχου,την κατσατε! πρέπει να περιμένετε 40 ημέρες χωρίς νετ,για να ενεργοποιηθείτε.

(αυτό θα αλλάξει περίπου στις 15/06, σύμφωνα με πωλητριες της ΗΟΛ,και η αλλγή θα γίνεται μέσα σε 48 ώρες)!

ααα,και δίνουν και πολύ καλό ρούτερ(αλλά με χρησιδανισμό΄)! .

Γενικά καλά νέα,εκτός αυτού της μεταφοράς της γραμμής, που με σκοτώνει προσωπικά/....

Που το βρήκες αυτό? Γιατί στο site τους δεν βλέπω κάτι...

Δημοσ.

δεν έχει ανακοινωθεί στο σάιτ,απλά εγώ καιγομαι να μάθω,γιατί λήγει το συμβόλαιό μου τη δευτερα,και θέλω να απαλλαγω από τα πάγια του οτε!

δεν είναι κακή εταιρεία,λίγο ανοργάνωτη είναι....

Δημοσ.

Πήραν και τις Αττικές τώρα.... κάνανε και το κονέ με τη Voda...

Να δούμε μόνο αν θα συμμορφοθούν κάποια στιγμή ;)

Δημοσ.

τις αττικές τις έχουν καιρό! το σάββατο,οι οικονομικές εφημερίδες,επέμεναν για εξαγορά της βιβόντι επίσης....

ΑΑΑΑ,σταμάτησαν κ το φασιστικό -ανανέωση συμβολαίυ υποχρεωτικά για ένα χρόνο!

μετά τη λήξη του πακέτου, πάς σε αοριστου χρόνου!

Δημοσ.

Ante evlogimene!!! to epsaxna sto ahouri pou thelei na apokalei site tis Hol 2 ores. Lipon egw pros ta ekei me kovw. Sindiazei ta kaliter apisteuw. 1Mbit Upload enanti 512 twn ipolipwn, Kseklidwto router enanti tis Netone pou exei 1Mbit Up alla klidomena router, kai den tha pesoun oloi pano tis opos tha ginei me tin forthnet.

Episeis i Forthnet den exei oloklirotika diko tis diktio opos pire to auti mou tora teleutaia, exei ena kedroko backbone kai meta paizei meso tou Ote.Kai den mou arese katholou. Anyhow, kserei kaneis pou borw na elenksw diathesimotita diktiou?

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι και εγω για HOL.

Τι ειναι οι Αττικες ρε παιδια?

Στο wizard, μου λεει οτι καλυπτομαι στα 10 μονο σε isdn...

Τι σημαινει αυτο?

Δημοσ.
Ενδιαφερομαι και εγω για HOL.

Τι ειναι οι Αττικες ρε παιδια?

Στο wizard, μου λεει οτι καλυπτομαι στα 10 μονο σε isdn...

Τι σημαινει αυτο?

και στα Χανιά λέει ότι με καλύπτει με isdn,αλλά πήρα τηλ. και δεν με καλύπτει.

γενικά ότι τηλέφωνο και να βάλεις(με isdn) λέει ότι καλύπτει αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει...

τώρα γιατί το κάναν έτσι δεν ξέρω

p.s λίγο ακριβά δεν είναι 36 και 41 αντίστοιχα?

Δημοσ.

Xvipes,για μένα δεν είναι ακριβά! με ταχύτητα 12μβ,και κλήσεις αστικές και υπεραστικές δωρεάν, αν έμενα στον οτε, οι αντίστοιχοι λογ/σμοι μου θα ήταν χοντρικά περίπου στα 65 ευρώ,μαζί με το νετ.Επίσης, το 1μβ upload,είναι σημαντικό, όπως σημαντική είναι κ η τηλεφωνία pstn!

ItsToasted, νομίζω ότι μόλις το ενεργοποιήσει ως υπηρεσία,θα μπορούν όσοι ανήκουν σε ιδιόκτητο δίκτυο της ΗΟΛ,να μεταβούν στο 2πλαίη.

ΥΓ:κάτι που άκουσα ρε ράδιο - αρβύλα μορφή, είναι ότι αν θέλεις να διακόψεις τον 1ο χρόνο,θα έχεις ρήτρα 90 ευρώ,τον 2ο 60 κ τον τρίτο 30. δεν ξέρω αν ισχύει αυτό,το βρίσκω γελοίο και υπερβολικό πάντως...

Δημοσ.

ΥΓ:κάτι που άκουσα σε ράδιο - αρβύλα μορφή, είναι ότι αν θέλεις να διακόψεις τον 1ο χρόνο,θα έχεις ρήτρα 90 ευρώ,τον 2ο 60 κ τον τρίτο 30. δεν ξέρω αν ισχύει αυτό,το βρίσκω γελοίο και υπερβολικό πάντως...

λοιπόν,για να απαντήσω....στον εαυτό μου,πράγματι ισχύει αυτό...δυστυχως!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα την αίτηση πριν λίγο, είμαι ήδη συνδρομητής στην hol εδώ και 2 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα, 12mbit 40.99 δεν υπάρχει συμβόλαιο χρόνου αλλά ισχύει το πιο πάνω, 2 τηλεφωνικές γραμμές η υπάρχουσα και άλλη μια 213. θα είναι και η δύο voip και θα είναι συμβατές με τις υπάρχουσες τηλ συσκευές, (μου εγγυήθηκαν ότι η ποιότητα θα είναι κανονική), το router θα είναι με διακόπτη wifi 3 ethernet, δεν θυμάμαι μάρκα, μένω Σεπόλια και υπάρχει 1 διαθέσιμη πόρτα (τι συμένει αυτό δεν ξέρω) πάντως αν δέν υπάρχουν πολλές αιτήσεις θα ενεργοποιηθώ σε 25 μέρες αλλιώς σε 50 μέρες και χωρίς καμία διακοπή adsl. Η αίτηση έγινε μέσω τηλ και θα έρθει με courier μαζί με τον εξοπλισμό, ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα έχω σκιαχτεί.

Δημοσ.

το router που δινουν (wi fi) ειναι μαρκα fritz. ειναι πολυ καλο, και δινει τη δυνατοτητα συνδεσης απλου τηλεφωνου και μετατροπη του σε voip (δηλαδη χρηση της υπηρεσιας με κλειστο το pc). Το helpdesk ειναι αψογο και η εξυπηρετηση πολυ γρηγορη. Δηλωσα βλαβη του ρουτερ και σε 2 μερες ηρθε κουριερ με ενα καινουριο. Στα Χανια δεν εχουν ερθει ακομα με δικο τους δικτυο, αλλα εχουν ανακοινωσει οτι μεχρι τελος του χρονου θα εχουν δημιουργησει μητροπολιτικο κεντρο στο Ηρακλειο, οποτε κοντος ψαλμος αλληλουια. Προσωπικα εχω 1Μ, και σταθερη τηλ. με προεπιλογη (Hol GRελευθερα) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το Voip εχει αρκετα προβληματα, ευθυνη ομως του ΟΤΕ, καθως η υποδομη του δεν υποστηριζει voip εφαρμογες. Αναβαθμιζει βεβαια (λεει) τις υποδομες του ( οι χανιωτες που διαβαζουν κατι εχουν καταλαβει γιατι τον τελευταιο καιρο οι ταχυτητες ειναι . isdn). Ειδομεν .

Δημοσ.

λοιπόν,ώρα για κάποια...κακά νέα για το συγκεκριμένο πακέτο!

αυτόματα κρίνεται ως ακριβό, μια που η φόρθνετ δίνει τα 24μβ στα ίδια χρήματα!

επίσης, όταν πρωτοβγήκε μας είπαν μούφες ότι θα είναι pstn η τηλεφωνία!

τώρα,ισχυρίζονται ότι τον αύγουστο θα βρουν τρόπο να ξεπεράσουν το σκόπελο "κομμένο ρεύμα=κόμμενο τηλέφωνο".

(μέχρι τότε,παρακαλάτε να έχετε ρεύμα)!

Επίσης, εκτός του τέλους απενεργοποίησης για ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!, προς το παρών δε "δίνουν" εύκολα τη γραμμή ίντερνετ σε άλλο πάροχο , και δε δέχονται και φορητότητα οποιουδήποτε αριθμού εκτός οτε (210-...).

Δεν υπάρχει καμία σκέψη αναβάθμισης ταχύτητας στους συνδρομητές,ώστε να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό της φόρθνετ.

αυτά...και εγώ πια, το σκέφτομαι έντονα να την κάνω σιγά σιγά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...