gust Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Λοιπον παιδια διαβαστε πως εχει η κατασταση! Εχω 2 pc σε διαφορετικα δωματια του διαμερισματος. Το ενα pc εχει internet μεσω modem crypto f200 (κανονικα απο την γραμμη τηλεφωνου). Θελω να δωσω internet και στο αλλο pc. Δεν διαθετω router και η λυση να τα συνδεσω με απλο καλωδιο δικτυου lan ειναι πολυ ασχημη ιδεα (ενα καλωδιο να περναει απο ολα τα δωματια). Εντοπισα σε computer stores usb καρτουλες (σε μεγεθος usb stick) ασυρματης επικοινωνιας (usb wifi). Το ερωτημα μου ειναι το εξης: Εαν αγορασω 2 τετοιες θα μπορω να δωσω ιντερνετ απο τον ενα υπολογιστη στον αλλον? (Με βολευει περισσοτερο γιατι τα stick αυτα ειναι φορητα και θα εχουν και χρησεις σε αλλα μου pc) Ευχαριστω για τις απαντησεις σας προκαταβολικα!
etabatala Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 λογικα θα γινετε με δυο καρτες δικτυου.το πως δεν χερω.γιατι δεν πας σε εναν μαγαζι με υπολογιστες να ρωτησεις και αν σε συμφερει η τιμη τους παρε απο εκει τις καρτες.
tmjuju Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Proteivw va pareis eva wireless router. Tov router 8a tov baleis ekai pou exeis to modem twra. To prwto PC apla to suvdeeis me eva kalodio ethernet. Gia to deutero pc agorazeis kai eva usb stick wifi
gust Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Proteivw va pareis eva wireless router.Tov router 8a tov baleis ekai pou exeis to modem twra. To prwto PC apla to suvdeeis me eva kalodio ethernet. Gia to deutero pc agorazeis kai eva usb stick wifi Μιλας για modem router ή για απλο router?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.