Προς το περιεχόμενο

Ξαφνίκο σβήσιμο!!!!

panos_1979gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακολούθησα τις οδηγίες του P270, το άνοιξα, φύσηξα με πεπιεσμένο αέρα όλα τα fans, έβαλα καινούρια πάστα (στο κέντρο ακριβώς είχε πετρώσει απο το πολύ ψήσιμο μάλλον...) το καθάρισα προσεκτικά, αλλά τζίφος.

Λογικά θέλει αλλαγή όλο το board αλλά και μένα έχει λήξει η εγγύηση... Σκέφτομαι να ψάξω στο ebay, λέτε να υπάρχει τίποτα ή και αυτοί για να τα πουλάνε κομμάτια θα είχαν το ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.

εγω εκανα μια αλλη δοκιμη.εβγαλα το καπακι απο κατω και εβαλα τον υπολογιστη ανοιχτο πανω στο cooler δοκιμαστικα για λιγη ώρα, το ζορισα με ενα παιχνιδακι και επαιξα για 2 ωρες!!!!Τωρα το ξανακλεισα και αρχισε τα ιδια.Βγαλτε συμπερασματα.

Δημοσ.

afou einai thema thermokrasias apo oti katalava den exeis provlima me hardware.vale mia poli kali pastoula k pisteuw tha eisai ok.proxthes anoixa ena laptop enos filou pou esvine sta 5 lepta..to katharisa allaxa pastoula k twra to laptopaki anastithike k douleuei xwris an kleinei.

aa k kati allo:iparxei periptwsi na kaei logw tis thermokrasias i apla svinei?

Δημοσ.

Αν το ζορισω με κανενα παιχνιδι η τιποτε αλλο βαρυ ζεσταινεται(τι ζεσταινεται...φωτια παιρνει) και σβηνει.Αν δεν κανει τιποτα ζορικο δουλευει κανονικα.παντως οταν του εβγαλα το καπακι απο κατω δουλευε κανονικοτατα.επαιξα και το παιχνιδακι μου.οσο για το καθαρισμα και την παστουλα τα εχω κανει αλλα συνεχισε τα ιδια.μονο με το ανοιγμα εστρωσε.περιεργο πραγμα παντως.

Δημοσ.

ευχ'αριστα νέα....

Το φύσηξα με σπρέι αέρα (το γνωστό...) στα κενά στην γωνία επάνω αριστερά..

βγήκε πράμα...

μετά, επι 20 λεπτά το μηχάνημα δούλευε σε 98% CPU! (scannarisma me kasperky & video capture)

μια χαρά τα πήγε (αν εξαιρέσεις οτι κάτω αριστερά είχε ανάψει!!!έκαιγε κυριολεκτικά)

μάλλον λοιπον λύθηκε το πρόβλημα προσωρινά...

σχετικά με την βάση, έχω ακούσει πολλές φορές οτι είναι καλύτερα ο αέρας να έχει κατευθυνση προσ τα κάτω (οχι προσ το μηχανημα).δεν ξέρω πως γίνεται, δεν το έχω δοκιμάσει....

αυτά!

Δημοσ.

Για όσους λένε ότι "Οι βάσεις στα LapTop κάνουν κακό επειδή εισάγουν παραπάνω σκόνη"

έχουν σκεφτεί μήπως ότι μπορεί ο υπολογιστής να μήν έχει τις εξαγωγές από τα ανεμιστηράκια στο κάτω μέρος αλλά στο πλαϊ όπως για παράδειγμα το δικό μου??(FUJITSU SIEMENS AMILO L1300)

Μην τα γενικεύουμε όλα!!!

Δημοσ.

τελείως of topic....

προσπαθώ να βάλω φωτογραφία κάτω απ όνομά μου, αλλά δεν τα καταφέρνω...

τι κάνω λάθος????

Δημοσ.

kasarise kala ola ta fan sou. bale mia kainourgia poli kali pasta sto cpu kai gpu giati i aples pastes zalman and CO den aksidoune !

iparxoune kai kalitera fan's apo ths manas tou pou boisane kala.

mhn ksexnas exei kafsona kai oti exeis mia 9700 me kainourgia paixnidia pou dorizoune to GPU sou...

pano apo afta, ta fujitsu den einai kai apo ta kalitera laptops > not for gaming.

good luck

Δημοσ.

ναι το δικο σου δεν εχει αλλα τα περισοτερα εχουν και εκει ειναι το προβλημα αν εχεις και εσυ προβλημα κανε και κατι αλλο βγαλε την ψυκτρα ειναι αρκετα ευκολο αν δεν κανω λαθος στο σημειο που κανει επαφη με την cpu εχει ενα αλουμινοχαρτο βγαλτο απο κατω υπαρχει ξεραμενει θερμοαγωγημη συλικονη καθαρισε την με σπρει για καθαρισμο επαφων χωρις λαδι το αγοραζεις απο ολα τα καταστηματα που πουλανε ανταλακτικα για ηλεκτρονικα και μετα βαλε παλι συλικονη καλης ποιοτητας αγορασε απο τα ιδια καταστηματα και φυσικα δεν θα ξαναβαλης το αλουμινοχαρτο και μαλλον θα λυσης το προβλημα παντως να ξερεις σε ερωτησει στην fujitsu - siemens γιατι ειναι κλειστο το καπακι στο σημειο τις cpu η απαντηση ειναι για να μην μπαινουν μεσα σκονες δες μεσα το δικο σου ποσο καθαρο ειναι και δες ενα που να εχει οπες ακριβως κατω απο τον ανεμιστηρα και να εισαι σιγουρος οτι η σκονη κανει ποιο μεγαλο προβλημα αφου βουλωνει ολες τις εξοδους του αερα που εχει η ψυκτρα αυτα βεβαια στα λεω φυλικα και χωρις να στην λεω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...