Peyote Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Πείτε τα καλύτερα Browser Game κατά την γνώμη σας!Κάνω την αρχή εγώ!TheCrimsStarGateWarsBattleKnightKnightFightBiteFight myBrute ikariam ogame
tsioudiver Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ωραία παιχνίδια είναι φυσικά το Hattrick (.org) στο οποίο αναλαμβάνεις ως προπονητης μια ομάδα ποδοσφαίρου. Έχει πολλές επιλογές που μπορεί να πειραματιστεί ο καθείς. Και ένα ακόμα real time strategy παχνίδι είναι το travian (.com). Και τα δυο παραπάνω είναι δωρεάν με δυνατότητα μικρής χρηματικής συνδρομής ή οποία σου παρέχει κάποιες διευκολύνσεις. Επιπλέον υπάρχει και μεγάλη παρουσία Ελλήνων.
pinball_elf Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 www.imperiaonline.org : Online paixnidi stratigikis, plaisiwmeno sti mesaiwniki epoxi, kai arketa e8istiko.
Mijithroulis Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 To ορκιζομαι στον thor ο πρωτος που θα ποσταρει λινκ για το γνωστο #@$@παιχνιδο με τα βαμπιρ θα γνωρισει την οργη του Οντιν...
Peyote Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 To ορκιζομαι στον thor ο πρωτος που θα ποσταρει λινκ για το γνωστο #@$@παιχνιδο με τα βαμπιρ θα γνωρισει την οργη του Οντιν... gia pio game les gia to BiteFight?
kostelo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Τα 2 που παιζω εγω μανιωδως και κατα τη γνωμη μου κορυφαια ειναι το πασιγνωστο Hattrick, οπου μανατζαρεις τη δικη σου ποδοσφαιρικη ομαδα και ενα σχετικα προσφατο το Footstar, οπου εισαι ο ιδιος ο παιχτης και προπονεις τον εαυτο σου παιζοντας σε ομαδες.
alfasss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ενα που επαιζα προσφατα αλλα δεν θυμαμαι ακριβως το λινκ ειναι το themafia πληθος επιλογων και καλο θεμα!
Missionary Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 To Ikariam το έχει κανείς ακουστά? Έχω κολλήσει άσχημα
Jorge79 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 To Ikariam το έχει κανείς ακουστά? Έχω κολλήσει άσχημα Φίλε και εγώ με αυτό έχω ψιλοκολλήσει...
tsabukalis Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 το http://www.travian.com είναι αρκετά καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα