fraggiskos Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Γειά χαρα! Είχα στον υπολογιστή μου windows XP και Linux SUSE 9.1 και λειτουργούσαν και τα δύο κανονικά. Αργοτερα διέγραψα και τα δύο γιατι είχα κάποιο πρόβλημα με τα windows και ξαναπέρασα τα ίδια λειτουργικά απο την αρχη. Τώρα όμως τα Linux δεν βλέπουν τον παρτίσιον των windows και έτσι δεν μπορώ να δώ τα αρχεία μου(πρίν το έβλεπαν κανονικα) Καμια ιδέα; Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Πόσταρε αν μπορείς το αρχείο /etc/fstab. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Γειά χαρα! Είχα στον υπολογιστή μου windows XP και Linux SUSE 9.1 και λειτουργούσαν και τα δύο κανονικά. Αργοτερα διέγραψα και τα δύο γιατι είχα κάποιο πρόβλημα με τα windows και ξαναπέρασα τα ίδια λειτουργικά απο την αρχη. Τώρα όμως τα Linux δεν βλέπουν τον παρτίσιον των windows και έτσι δεν μπορώ να δώ τα αρχεία μου(πρίν το έβλεπαν κανονικα) Καμια ιδέα; Ευχαριστω! man mount kai meta to vazis sto /etc/fstab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 θα πρέπει να βρεις την ονομασία του partition των windows πρώτα, ο τρόπος ονομασίας περιγράφεται εδώ, στο υποκεφάλαιο "Σκληροί δίσκοι". Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εντολή "fdisk -l /dev/όνομα_δίσκου" για να δεις λίστα με όλα τα partitions. Μετά κάνεις όπως είπε ο DimGR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fraggiskos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Πόσταρε αν μπορείς το αρχείο /etc/fstab. /dev/hda2 / reiserfs acl,user_xattr 1 1devpts /dev/pts devpts mode=0620,gid=5 0 0 proc /proc proc defaults 0 0 usbfs /proc/bus/usb usbfs noauto 0 0 sysfs /sys sysfs noauto 0 0 /dev/cdrecorder /media/cdrecorder subfs fs=cdfss,ro,procuid,nosuid,nodev,exec,iocharset=utf8 0 0 /dev/dvd /media/dvd subfs fs=cdfss,ro,procuid,nosuid,nodev,exec,iocharset=utf8 0 0 /dev/fd0 /media/floppy subfs fs=floppyfss,procuid,nodev,nosuid,sync 0 0 Να αλλάξω κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.