SkyWalker07 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Έχω το Mafia σε PC GAME, το λειτουργικό μου σύστημα είναι Windows Vista. Χθες, έπαιζα και έφτασα στο FairPlay, εκεί που πρέπει να κλέψεις το αγωνιστικό αυτοκίνητο. Μόλις μπαίνω στο αυτοκίνητο, ΤΕΛΟΣ... Δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Ούτε μπροστά μπορώ να το βάλω, ούτε να βγω έξω από αυτο. Το παιχνίδι που έχω είναι ασφαλώς αντιγραφή. Μήπως υπάρχει κάποοιο patch γι αυτό? Μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Keep Walking....
NeoRanger Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Πρώτη φορά τ' ακούω το συγκεκριμένο πρόβλημα. Υπάρχει ένα patch για το παιχνίδι, γενικά, δοκιμάσε το και δες. Τώρα από εκεί και πέρα, παίζει πάντα να είναι και θέμα συμβατότητας.
SkyWalker07 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Καπού είχα διαβάσει ότι μπορω να αντιγράψω τα cd κατευθείαν στο HD και να το τρέξω το παιχνίδι από εκεί. Δεν θυμάμαι όμως την διαδικασία και δεν μπορώ να βρω που το είχα δει αυτό. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος??? Keep Walking...!
NeoRanger Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μόνο με image και virtual drive ξέρω να γίνεται κάτι τέτοιο, αλλά αν φταίει η κόπια (που δεν είμαι και σίγουρος κιόλας), το image θα είναι ακριβώς το ίδιο, επομένως τζάμπα δουλειά. Κοίτα το patchaκι.
nick#18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 koita emena den me afeine na bgo apo to aytokinhto mexri na ftaso ston proorismo mou alla mono se aythn tin apostolh ama to peraseis kai pas ston agona gia na bgeis protos kopse dromo apo ekei pou einai klismena kai molis ksanageis ston dromo pata to replace na se ksana ferei piso sto dromo kai proxora ego exo kolysei sto lou lucky bustard sto harbor kai den ksero pou einai o morrelo tous skotono olous kai meta den ksero ti na kano
nick#18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 den eida oti exes grapsei oti den mporeis na to baleis mprosta alla molis mpeis peigene sta options kai ksanarythmise to gkazi kai to freno kai ta alla sxetika koumpia mporei na pia sei to exo dokimasei kai gia ayto pou eipes gia ta arxeia na ta antigrapseis se cd-dvd den einai diskolo anoigeisto programma antigrafhs sou (nero,alcoholand e.c.t.) dimiourgia diskou dedomenon kaneis add ta arxeia tou sklirou kai to grafeis kai an den piasei kane to idio kai bale kai to .exe pou ksekinaei to game kai ksana grapsto omos gia na ginei ayto mou fenete oti prepei na sbeiseis meta to game apo to pc (molis ftiakseis to dvd) elpizo na se boithisa
ilos Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 ego exo kolysei sto lou lucky bustard sto harbor kai den ksero pou einai o morrelo tous skotono olous kai meta den ksero ti na kano Και εγώ εκεί είχα κολλήσει //πριν κάποια χρόνια Spoiler (Mini) Warning !!! 1)έχεις τσεκάρει τα κοντέινερ στο τέλος της αποβάθρας? 2)υπάρχει και μια κλειδωμένη αποθήκη πιο πριν.. 3)για την ακρίβεια κοίτα κοντά στις ρόδες των κοντέινερ //just a hint
pappous_soulis Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Μην βάλεις το patch,τα patch δουλεύουν μόνο με αυθεντικά παιχνίδια. Αν το κάνεις θα σου αλλάξει το αρχείο .exe και απλά δεν θα στο τρέχει καν.
haunter_2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Εγώ πάλι είχα διαβάσει οτι αυτό που δεν σε αφήνει να βγείς από το αυτοκίνητο είναι κάτι σαν bug-protection της εταιρίας ώστε να μην παίζουν τα πειρατικά.Δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να γίνει αυτό βέβαια.
NeoRanger Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Μην βάλεις το patch,τα patch δουλεύουν μόνο με αυθεντικά παιχνίδια.Αν το κάνεις θα σου αλλάξει το αρχείο .exe και απλά δεν θα στο τρέχει καν. Υπάρχει crack και για την updated έκδοση. Εγώ πάλι είχα διαβάσει οτι αυτό που δεν σε αφήνει να βγείς από το αυτοκίνητο είναι κάτι σαν bug-protection της εταιρίας ώστε να μην παίζουν τα πειρατικά Δεν παίζει αυτό. Κι εγώ πειρατικό το έπαιξα. Υπάρχουν κάποια κουφά bugs στο παιχνίδι. Για δοκίμασε να φορτώσεις το παιχνίδι απ' το προτελευταίο checkpoint και ίσως δουλεύει. Έτσι λύνεται, πάντως, ένα άλλο bug.
nick#18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 MOLIS TELEIOSOUN OI EKSETASEIS STIS 13/6 THA PAO NA POROTHO STO MAFIA ME TA KAINOURGIA MOU GRAFIKA (GeForce 7600GT) Kai Emena Piratiko Einai Alla Den Kolaei Poythena Mporei Na Einai To Crack Alla Den Mporeite Na Peite To Game Gia Tote Pou Bgeike Exei G@amata Grafika Etsi???
nick#18 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 simera rotisa ena filo pou pezei mafia an exei kanena problem me to game kai mou eipai pws kamiafora den mporei na bgei ekso apo to aytokinhto ka itou eipa pws einai kolpo ths etairias
stefan123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Eγω το εχω τελειωσει πριν καποια χρονια...Πολυ καλο παιχνιδι....Παντως ηταν βαρυ game για το hardware εκεινης της εποχης...
Pink_Panther Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Popo Mafia... anamniseis... kai akoma to pezei kosmos Ante na vgei kana Mafia 2. Akoma 8imamai tin palaiomoditiki mousiki tou. Exoun perasei gyrw sta 3-4 xronia apo tote pou to epeza.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.