Προς το περιεχόμενο

4300 παει μεχρι 2.4

madjim1984

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τον 4300 με μητρικη GA-965GM-S2 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=930067

και μνημες 2χ512 kingston 667!! To συστημα λειτουργει μονο μεχρι 9Χ266=2400 stable οταν βαλω παραπανω δεν μπαινει καν στα windows δε μου αναγνωριζει το δισκο!μηπως κανω κατι λαθος ή επεσα στο πιο μουφα 4300 που υπαρχει?

Δημοσ.

to oti den sou anagnorizi ton disko me kani na pisteuw pos einai sata. na kseris oti autoi epireazonte perisotero apo to overclock. panta yparxi to endexomeno na epeses se distropo komati cpu. kai mikroteri pithanotita exei na fteei h mobo sou kai oi mnimes (fantazome xrisimopoihs dieretes?) psakse ligo sto bios mpas kai sou dini kamia epilogi gia ton skliro disko fantazome oti fteei autos (einai sata e?) gia na to diapistosis bale enan ide proxira.

Δημοσ.

ipoti8etai oti to FSB epireazei mono tin CPU kai RAM.Nomizo oti ola ta ipoloipa

opos PCI,PCIx kai SATA bus einai kleidomena stis original taxitites. Mipos auti i M/B

den ta kleidonei auta? Dokimases ka8olou na au3iseis to Vcore?

Δημοσ.

Ναι sata ειναι και για την ακριβεια η μητρικη εχει δυο chipset ενα της gigabyte που εχει δυο sata και ενα αλλο που εχει 4 sata!και απο οτι διαπιστωσα στο πρωτο δουλευει καλυτερα!τα ρευματα δεν μπορω να τα πειραξω απο το βιοσ αλλα απο το eusytune apo ta windows αλλα κολαει και κανει επανεκκινιση οσο για τις ram φυσικα τις εχω με διαιρετες!

Δημοσ.

Για ψαξε καλυτερα να βρεις μια ρυθμισουλα στο bios που λεγετε "pci lock"...

Και στο easy tune πρεπει να την εμφανιζει μιας και αναφερθηκε.

Δημοσ.

File pies KINGSTON exis? Tis mple me tis kouvertes me 4-4-4-10?

Dokimases gia BIOS UPDATE? An oxi, kanto amesos.

Auto pou otan kanis overclock den anagnorizi ton disko einai sigoura BUG tou BIOS, opos ipan kai ta paidia, psakse gia PCI-LOCk, kai kane UPDATE....

Δημοσ.

pci lock δε βρηκα πουθενα στο bios!!εχωπερασει το τελευταιο bios δε μπορω να καταλαβω τι φταιει!!οι μνημες ειναι οι απλες χωρις ψυκτρα αλλα δε πρεπει να φταινε αυτες αφου δεν τις υπερχρονιζω!

Δημοσ.

δυστυχως αυτο εχω περασει το f6 μου φαινεται οτι δε γινετε τιποτα!!λες να ειναι ελαττωματικη η μητρικη?παντως σε ευχαριστω για βοηθεια σου!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...