pebbles Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Προσπαθώ να μεταφέρω αρχεία από το desktop που τρέχει ΧΡ στο laptop που τρέχει Vista μέσω ethernet που φαντάζομαι ότι είναι ο πιο γρήγορος τρόπος και δεν χρειάζεται άλλα καλώδια. Χρησιμοποιώ το Easy Transfer των Vista, που εγκατέστησα και στα ΧΡ. Όμως ότι διαλέγω από το desktop πρέπει να πάει στο drive στο laptop. Το θέμα είναι ότι στο desktop έχω μόνο ένα drive © που είναι τεράστιο, ενώ στο laptop το C δεν έχει χώρο (είναι μόνο για συστημικά). Ξέρει κανένας πως να κάνω μεταφορά, αλλά σε άλλο target drive???
21century Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δοκιμασε καλυτερα φιλε μου τον Οδηγο μεταφορας και ρυθμισεων απο το ενα συστημα στο αλλο να βρεις την υγεια σου...
pebbles Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Για πες? Έχω αγγλική έκδοση... Το βρήκα, Files and Settings Transfer Wizard. Ευχαριστω!
pebbles Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δεν υπάρχει στα VISTA, έχει αντικατασταθεί απο το easy transfer που ειναι περιπου ιδια φιλοσοφια, αλλα δεν επιτρέπει να του ορίσεις σε ποιο drive να κοπιάρει...
dark_banishing Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Γιατί δεν κάνεις copy paste στο drive που θες ;
pebbles Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ειναι περι τα 30 Γιγα, δεν χωρανε στο αλλο drive
dark_banishing Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δεν καταλαβαίνω που προσπαθείς να τα μεταφέρεις.. Έχεις κάποιο άλλο drive στο λαπτοπ το οποίο έχει χώρο και θές να τα πας εκεί ; Η γενικώς το λάπτοπ σου δεν έχει χώρο ; Άμα δεν έχει χώρο δεν γίνεται να τα μεταφέρεις. Πρέπει να αγοράσεις χώρο ή να σβήσεις κάτι από το λαπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.