Προς το περιεχόμενο

sony?????

sonstav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera Se Olous..endiaferomai Gia Tin Agora Laptop Kai Mu Eipan Oti Ta Kalitera Einai Ta Sony Logw Enos Sistimatos X Black Pou Exei I Othoni,axizei Ta Lefta Tou?skeftomai Ton Sony Vaio Fe41s.den Ton Thelw Gia Kapoia Sigekrimeni Xrisi.paixnidia,internet,ergasies,ktl..:???:

Δημοσ.

einai polu kalo laptop !! exei polu kalh karta grafikon kai genikotera ta sony exoun kales othones !! :) ta arnhtika tou einai ta exhs !! o argos epexergasths tou ( gia ta lefta pou dineis einai arketa argos kai o diskos tou o opoios einai stis 4200 strofes ) kala pio argo den eixan an valoun !!

Δημοσ.

οσα sony εχουν καλες επιδοσεις κοστιζουν πανω απο 1800-1900 ευρο !! απλα τα sony ειναι πολυ ωραια εμφανισιακα!!

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα το μοντέλο που λες (VGN-FE41S) πριν κανά μήνα.

Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, αν και δεν είναι ταχύτατο (όχι ότι είναι αργό, κάθε άλλο, απλώς από φίλους που έχουν πιο γρήγορους επεξεργαστές και σκληρούς βλέπω μια μικρή έστω διαφορά). Το ήξερα βέβαια αυτό από πριν και γι' άλλους λόγους κατέληξα σε αυτό το μοντέλο (ποιότητα, εργονομία, κορυφαία οθόνη, all-in-one σύστημα και γενικά πλήρωσα μια κ@ύλ@ μου για το design).

Πάντως εγώ προσωπικά αν δεν κόλλαγα γενικά στα Vaio θα έπαιρνα σίγουρα Toshiba.

Δημοσ.

+1

το μονο που ισως σου σπασει τα νευρα ειναι ο σκληρος

οκ,ειναι αισθητα αργος, και μενα στην αρχη ελεγα δεν με νοιαζει,αλλα τωρα καμια φορα εκνευριζομαι, οταν μεταφερω τιποτα μεγαλα αρχεια απο την μια διαμεριση στην αλλη

παντως αν δεν κολλας σε αυτα, τοτε παρτο, για μενα ειναι σπουδαιο λαπτοπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...