Προς το περιεχόμενο

Γκαντεμιά

A7X.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν πάνω που είχα αποφασίσει μετα απο 3 βδομαδες ψάξιμο να πάρω το

HEWLETT PACKARD PAVILION DV2147EA

δεν είναι διαθέσιμο πια:evil:

Τώρα έχω ξεμέινει απο ιδέες. Το λαπτοπ μου το θέλω για office, ταινίες, internet, κτλ για παιχνιδια δεν ενδιαφέρομαι εκτος απο κανα football manager οπότε άνεχετε καμιά ιδέα. Καλό θα είναι οσο τονδυνατον πιο αξιόπιστο αφού μένω σε νησι ενα βημα απο τουρκία και δεν είναι ευκολο να τρεχω σε αντιπροσωπίες. για την ώρα έχω βρεί αυτά /

HEWLETT PACKARD PAVILION DV6328EA

ACER ASPIRE 5611AWLMI T2050 1024MB 80GB

ACER ASPIRE 5101AWLMI VISTA MK36 512MB 120GB + 3 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ DOA

ACER ASPIRE 5102WLMI VISTA TL50 1024MB 120GB

Satellite A200-1CR

Δημοσ.

δεν μπορεις να το βρεις σε καποιο αλλο μαγαζι? ριξε μια ματια στο skroutz !!:) σχεδον ολα κανουν αποστολη σε ολη την ελλαδα!!

Δημοσ.

νομιζω η καλυτερη φαση για σενα,επειδη μενεις μακρυα απο αντιπροσωπειες κλπ ειναι να παρεις εναν LG επειδη αν δεν κανω λαθος εχουν εγγυηση on site

δες εδω

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_208&products_id=4996

ομως εχει 512 μνημη

αλλα με +40-50 ευρω παιρνεις και αλλη μια 1024 ΜΒ και εισαι αρχοντας

οκ,ειναι λιγο παλια τεχνολογια θα μου πεις, αλλα γιαυτα που λες οτι το θες νομιζω κανει και με το παραπανω,και επισης οτι παθει ερχονται οι κυριοι σπιτι σου να το παρουν,δεν τρεχεις εσυ

Ο φορητός υπολογιστής συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών-On Site, της επίσημης αντιπροσωπείας της LG, η οποία εξασφαλίζει για τη διάρκεια 2 ετών από την αγορά του προϊόντος πλήρη αποκατάσταση κάθε ανωμαλίας της συσκευής που προέρχεται από συνήθη χρήση, καθώς και εγγύηση 30 ημερών για ελαττωματικό Pixel στο TFT Panel του υπολογιστή.

Υποστήριξη για το προϊόν αυτό καθώς και επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site του κατασκευαστή:

http://www.lge.com/

εναλλακτικα το τοσιμπα θα προτεινα, που εχει και 2 χρονια εγγυηση,αλλα σερβις απο οτι ξερω στη αθηνα-κεντρο σεπολια

ομως μαλλον δεν θα σου χρειαστει,εκτος κι αν εισαι ατυχος

Δημοσ.

Λοιπόν βρήκα αυτό το LG και είναι σχεδόν ίδιο με το Toshiba και το προτιμώ λόγο της εγγύησης.

άρα είμαι ανάμεσα σε αυτό το LG

και σε αυτό το ΗΡ

θα έπαιρνα το LG αλλά διάβασα στη WIkipedia ότι ο T2080 έχει μόνο 1ΜΒ L2 cache ενώ στο site λέει 2 και δεν ξλερω τι ισχύει γνωρίζει κάποιος?

Δημοσ.

μπες στην σελίδα της intel να δεις. το wikipedia πολυ καλα σελιδα αλλα οτι λεει ειναι γραμμενο απο χρηστες,μηπως εχει γινει καποιο λαθος-δεν ξερω ποσα ΜΒ πρεπει να ναι

Δημοσ.

Σκέψου και τα Toshiba A200-1CR (το έχεις στις επιλογές σου) ή και το Α200 13ο που έχει και δωρεάν ADSL γιά ένα χρόνο!

Δημοσ.

Τελικά μάλλον κετέληξα σε αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908322

με λίγα ευρώ παραπάνω παίρνει και πάρα πολύ καλό μηχάνημα και για games αναβαθμίσημη Ram μέρχι 4gb και με τελέυταίας τεχνολογίας WiFi,Bluetooth...

Και με τρομερή εγγύηση είδκά για μένα που είμαι ακρίτας :D

Για πείτε συμφωνήτε?

Δημοσ.

εγω φιλε συμφωνω. οκ,πιστευω πως δεν ειναι και τα νο1 λαπτοπ, αλλα σιγουρα εχουν την νο1 εγγυηση

και δεν ακουσα απο κανεναν να χει παραπονο ποτε , οποτε παρτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...