tomypapa Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μόλις πήρα το Ipod 30gb μαύρο και έχω πάθει πλάκα... Μετά από αυτό το mp3 player η αλήθεια είναι ότι τα υπόλοιπα μου φαίνονται πολύ λίγα. Τρομερή ποιότητα κατασκευής, ευχρηστία πανέμορφο κτλ κτλ... Αυτό που θέλω καταρχήν να μάθω είναι αν υπάρχει κάποιο forum από έλληνες χρήστες ipod κάτι σαν fan club γιατί για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πρόκειτε για την πρώτη φορά που ασχολούμαι με κάτι της Apple και η λογική τους μου κάνει λίγο περιέργη...!:???: Αυτό που με προβλημάτισε είναι το i-tunes που παρότι δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα να βάλω μέσα τα album με ψιλοχαλάει η λογική του Library. Αν κατάλαβα καλά το σύστημα του φτιάχνεις playlists και πέρνεις τα κομμάτια που μπαίνουν όλα χύμα στο library και τα τοποθετείς στην playlist. Εγώ θα προτιμούσα να έκανα αρχειοθέτηση με βάση το είδος (Genre) κάτι που δεν έχω διαπιστώσει ακόμα αν υπάρχει δηλ τέτοι δυνατότητα. Καλό το να έχεις με βάση artist ή album αλλά όταν βάζεις μέσα συλλογές από διάφορους καλλιτέχνες γίνεται ψιλομπάχαλο. Για να ολοκληρώσω θέλω απλά να πω ότι όσα παιδιά σκέφτονται να πάρουν mp3 player θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το ipod μιας και μπορεί να βάλουν το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη αλλά είναι πραγματικά πολύ κομψό εργαλείο. Είναι απο τα πράγματα που παντρεύεσαι και δεν τα αλλάζεις όσα χρόνια και αν περάσουν.
tmants Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ρίξε μια ματιά εδώ. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να τα ταξινομίσεις κατα genre, μπορείς κατά ότι θες, από το ipod πάς μουσική και μετά έχει καλλιτεχης, είδος, album κλπ κλπ... Επίσης το Library του itunes μπορεις να του πέις απλά να κάνει add τα τραγούδια στο itunes χωρίς να τα αντιγράφει στο δικό του φάκελο, αλλά από εκει που τα έχεις ήδη. (Δες preferences itunes)
tomypapa Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ταξινομείτε κατά είδος αλλά μετά μπαίνουν χύμα και ξεχωριστά τραγούδια και γίνεται μπάχαλο. Thanx a lot για το site του Ipod ήταν αυτό που ήθελα
nucleogenesis Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Να ρωτησω κατι ψιλοάσχετο? Στον ίδιο υπολογιστή (mac) μπορώ να έχω και δεύτερο ipod? Η αναγκαστικά μονο ενα? Ρωτάω επειδή στο σπίτι έχω μονο ενα λαπτοπ και θελω να παρω και δεύτερο ipod
tmants Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Προφανώς και μπορείς να έχεις δυο, κι εγώ έχει τύχει να βρεθώ με δυο και με τρία. Δεν εχω σκεφτεί βέβαια να τα συνδέσω ταυτόχρονα στον mac αλλά φαντάζομαι ότι θα τα βρίσκει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα αφού είναι ένας mounted δίσκος το καθένα. Αλλά για χωριστά μια χαρά παίζουν όλα 1000%.
louben Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 πΑιδια να κανω και εγω μια(ισως χαζη) ερωτηση?Μου εχουν πει οτι τα ipod παιζουν μονο τραγουδια κατεβασμενα αποτο itunes.Ισχυει κατι τετοιο?Αν ναι σημαινει οτι δεν μπορω με κανενα τροπο να περασω τα τραγουδια μου (ΜΡ3) απο τον υπολογιστη?Ελπιζω να μη σας κουφανα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 πΑιδια να κανω και εγω μια(ισως χαζη) ερωτηση?Μου εχουν πει οτι τα ipod παιζουν μονο τραγουδια κατεβασμενα αποτο itunes.Ισχυει κατι τετοιο?Αν ναι σημαινει οτι δεν μπορω με κανενα τροπο να περασω τα τραγουδια μου (ΜΡ3) απο τον υπολογιστη?Ελπιζω να μη σας κουφανα. Εννοείται ότι δεν ισχύει αυτό που σου είπαν.
Nimrod7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Εννοείται ότι δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Μάλλον ήθελαν να του πουν ότι του itunes τα τραγούδια παίζουν μόνο σε iPod!
louben Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Αρα ισχυει το αναποδο οτι μονο τα itunes παιζουν σε ipod sosta? Συγνωμη για την κοτσανα.Ως γνωστον η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Αρα ισχυει το αναποδο οτι μονο τα itunes παιζουν σε ipod sosta? Σωστά. Και πάλι, εάν μπεις στον κόπο να γράψεις όσα κομμάτια έχεις αγοράσει από iTunes σε Audio CD και μετά κάνεις rip αυτό το CD, μπορείς να αναπαράγεις τα mp3 που θα προκύψουν σε όποιο media player θέλεις. Συγνωμη για την κοτσανα.Ως γνωστον η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια. Δεν είναι ημιμάθεια εκ μέρους σου - αυτό σου είπαν, αυτό ρώτησες. Αν υποστήριζες με σθένος το λανθασμένο τότε ναι, θα ίσχυε αυτό που γράφεις. Αλλά τώρα ρώτησες καλοπροαίρετα.
louben Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Σκεφτομουν λοιπον να αγορασω ΜΡ3 Playerκαι εχοντας τις λανθασμενες αυτες πληροφοριες κατα νου δισταζα τωρα ομως υποθετω οτι αν εξαιρεσεις την τιμη και την ελλειψη ραδιοφωνου προκειται για εξαιρετικη αγορα λογω ποιοτητας κατασκευης .
Ventrix Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 δεν θέλω ούτε να τα βλέπω. εγώ γουστάρω τρελά να κάνω drag and drop τα τραγουδάκια μου και να παίζουν χωρίς περιττές ενέργειες. Και να τα βαζοβγάζω σε όποιο pc θέλω, όποτε θέλω.
louben Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 δεν θέλω ούτε να τα βλέπω. εγώ γουστάρω τρελά να κάνω drag and drop τα τραγουδάκια μου και να παίζουν χωρίς περιττές ενέργειες. Και να τα βαζοβγάζω σε όποιο pc θέλω, όποτε θέλω. Γιατι στο ipod δε γινεται αυτο?
tmants Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Να τα βαζοβγάζεις δεν γινεται τόσο απλά. Μπορείς να βάζεις από όπου θες (μέσω itunes μόνο) και να βγάζεις από το ipod με ένα μικρό προγραμματάκι το οποίο μου διαφευγει το όνομα του αυτή τη στιγμή. Προσωπική εμπειρία λέει ότι ουδέποτε χρειάστηκε να βάλω από άλλο υπολογιστή μουσική στο ipod μου και ουδέποτε επίσης χρειάστηκε να μεταφέρω από το ipod στον υπολογιστή μουσική. Ποιός ο λόγος για κάτι τέτοιο? Όλα τα mp3 είναι στον υπολογιστή, αδιάζεις το ipod (σβήνεις ότι θές) και το ξαναφουλάρεις με ότι θες, αυτό είναι το μόνο που κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.