bill_2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 γεια σας παιδια μηπως ξερει κανεις να μου πει τη κανει αυτο http://uk.slingmedia.com/page/slingbox.html μου το εχουνε στειλει απο αμερικη και δεν μπορω να το καταλαβω !!!
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 συνδεεται με την τηλεοραση σου και μεταφερει το σημα μεσω δικτυου στο pc σου το λεει ξεκαθαρα!!!
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 ειναι συνδεδεμενο με την τηλεοραση το cable box, το δεκτη δορυφορικου σηματος ο,τι εχεις τελος παντων, τα λεει ολα στο site δεν εχει manual η συσκευη, τι να σου πω και γω πρωτη φορα το βλεπω το μηχανημα
bill_2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 δεν εχει manual ,τελος παντων ειναι και αργα θα το ψαξω αυριο ,το θεμα ειναι οτι αυτο που εχω εγω ειναι μονο tuner δεν παιρνει αλλο σημα δλ. video k.a εχει υποδοχες για βισματα δορυφορικης κεραιας !!! ,λες να ειναι δορυφορικος δεκτης αντι για τηλεορασης ? τι να πω
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 τι να σου πω ρε φιλε ο,τι λεει το site ξερω μονο, ρωτα αυτον που στο εστειλε
bill_2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 στην ουσια αποτι καταλαβα περνει το σημα οποιο και να ναι αυτο και το μεταφερη στο δυκτιο και απο εκει βλεπεις tv ,video k.a στο pc σου ! μαλλον ετσι πρεπει να ναι
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 κατι τετοιο ειναι λιγο μπακαλικα... αλλα τετοια ωρα τετοια λογια
bill_2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 τι να σου πω ρε φιλε ο,τι λεει το site ξερω μονο, ρωτα αυτον που στο εστειλε το θεμα ειναι οτι αυτος δεν ξερει αλλο τον ειπα εγω αλλα μου στειλε αυτος .γιαυτο προσπαθω να βρω μια λυση
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 το θεμα ειναι οτι αυτος δεν ξερει αλλο τον ειπα εγω αλλα μου στειλε αυτος .γιαυτο προσπαθω να βρω μια λυση χαχααχαχχααχχαχα. Καλη τυχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.