Προς το περιεχόμενο

ET1 και NET απορία.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες στην Θεσσαλία (από τον πομπό του Πηλίου) η ΝΕΤ εκπέμπει και στην συχνότητα της ΕΤ1. Την ΕΤ1 την "πιάνουμε" σε μια παλιά συχνότητα που δεν είναι και τόσο καλή η ποιότητα λήψης. Στην υπόλοιπη Ελλάδα τιμ γίνετε;

Δημοσ.

Και εδώ Αθήνα όπως παλιά.

Παίζει ο αναμεταδότης να έχει κάποιο πρόβλημα. Όποτε βρέχει πολύ τα συστήματα πάντα βγάζουν προβλήματα στην περιοχή...

Δημοσ.

Η ληψη των σηματων γινεται απο δορυφορο οποτε κοιταξτε και τις διπλανες συχνοτητες. Στην περιοχη μου πιανω την ΝΕΤ απο 4 σημεια και την ΕΤ1 απο 2 κεντρα εκπομπης...

Δημοσ.

Εμένα πάντως μόνο εμετό μου προκαλεί η ΝΕΤ και η ΕΤ1 με την προπαγάνδα τους. Έλεος πλέον και τις πληρώνουμε και από πάνω

Δημοσ.

Ναι, έχεις δίκιο. Η ποιότητά τους με εκνευρίζει. Φέρτε την Πάνια σε όλα τα κανάλια, και τον Λιακόπουλο.

Η κρατική τηλεόραση είναι απαραίτητη φίλε μου ;)

*edit* δεν έθιξα το κυριότερο: Η προπαγάνδα των άλλων καναλιών δε σου προκαλεί εμετό;

lol

Δημοσ.

Εμένα τελευταία στο Star μου αποσυντονίζει εικόνα και ήχο. Δηλαδή όταν βλέπω ειδήσεις, και μιλάει ο παρουσιαστής, σταματάει να μιλάει και ο ήχος συνεχίζει να ακούγεται. Ξέρει κανείς τι φτέει ? Μήπως η κεραία μου ? Σε άλλα κανάλια δεν το κάνει. Ακόμα και στο pc που έχω tuner, κάνει το ίδιο και έχω περάσει όλους τους τελευταίους codecs. Το Klite εχω βάλει...

Καμμιά βοήθεια ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...