firewalker Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Τις τελευταίες μέρες στην Θεσσαλία (από τον πομπό του Πηλίου) η ΝΕΤ εκπέμπει και στην συχνότητα της ΕΤ1. Την ΕΤ1 την "πιάνουμε" σε μια παλιά συχνότητα που δεν είναι και τόσο καλή η ποιότητα λήψης. Στην υπόλοιπη Ελλάδα τιμ γίνετε;
theoritikos Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Και εδώ Αθήνα όπως παλιά. Παίζει ο αναμεταδότης να έχει κάποιο πρόβλημα. Όποτε βρέχει πολύ τα συστήματα πάντα βγάζουν προβλήματα στην περιοχή...
dalton85 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 LOL καλο. Αν και το effect αυτο ειναι ελληνικο ασχετο με καθε πεταλουδα.
21century Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Η ληψη των σηματων γινεται απο δορυφορο οποτε κοιταξτε και τις διπλανες συχνοτητες. Στην περιοχη μου πιανω την ΝΕΤ απο 4 σημεια και την ΕΤ1 απο 2 κεντρα εκπομπης...
Fan Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Εμένα πάντως μόνο εμετό μου προκαλεί η ΝΕΤ και η ΕΤ1 με την προπαγάνδα τους. Έλεος πλέον και τις πληρώνουμε και από πάνω
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ναι, έχεις δίκιο. Η ποιότητά τους με εκνευρίζει. Φέρτε την Πάνια σε όλα τα κανάλια, και τον Λιακόπουλο. Η κρατική τηλεόραση είναι απαραίτητη φίλε μου *edit* δεν έθιξα το κυριότερο: Η προπαγάνδα των άλλων καναλιών δε σου προκαλεί εμετό; lol
CONAN_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Εμένα τελευταία στο Star μου αποσυντονίζει εικόνα και ήχο. Δηλαδή όταν βλέπω ειδήσεις, και μιλάει ο παρουσιαστής, σταματάει να μιλάει και ο ήχος συνεχίζει να ακούγεται. Ξέρει κανείς τι φτέει ? Μήπως η κεραία μου ? Σε άλλα κανάλια δεν το κάνει. Ακόμα και στο pc που έχω tuner, κάνει το ίδιο και έχω περάσει όλους τους τελευταίους codecs. Το Klite εχω βάλει... Καμμιά βοήθεια ?
poscaman Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 ναι! μην βλεπεις STAR.πολλαπλασιαζει τις τασεις μαλακυνσης των οργανισμων μας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.