Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με DVD writer

alex2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω στο lap-top μου το NEC ND-6500A το οποίο τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και δεν γράφει το μεγαλύτερο ποσοστό των DVD που αγοράζω.

Πήρα τώρα μία 50άδα TDK που φοβάμαι πως θα πάνε στα σκουπίδια!!

Λοιπόν....το log file του nero to επισύναψα.

Να τονίσω ότι κατέβασα firmware για το drive ...την έκδοση 4,25 ενώ τώρα έχω την 2,40.Το error που μου λέει όταν πάω να το flashαρω είναι :

Incorrect Boot Version!!

Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε βοήθεια.....SOS παιδια μου έχει σπάσει τα νεύρα και έχω κάνει συλλογή από DVD άγραφα που δεν μπορώ να τα γράψω!!

Δημοσ.

ektos autou,an einai to pc se eggyhsh,psaks' to gi' allagh/episkeuh...

an de to exeis 2-3 xronia kai exeis grapsei kapoies ekatontades diskakia....paizei apla na exei arxisei na xalaei...kalou kakou vevaia kane ki ena ka8arismo me eidiko cd

Δημοσ.
gia na kaneis firmware update prepei to NEC sou na einai sto secondary master xwris slave panw.....ksesindese an exeis secondary slave.

Μιλαει για laptop.... Δεν υπαρχει secondary slave.

Δημοσ.

mia matia edw, kai meta apo cdfreaks, na ma8eis an to firmware poy 8es na baleis einai gia slave h master.

An 8ymame sosta sta nec pezi rolo to an einai slave h master to drive, kai gia ayto ton logo den sou afini na perasis to f/w.

Δημοσ.

Φίλε blackstar σε ευχαριστώ όπως και όλους τους υπόλοιπους....το πρόβλημα λύθηκε και η 50αδα με τα DVDακια δεν θα πάει στον κουβά!:)

Αυτό που έκανα τελικά είναι να χρησιμοποιήσω το NEC Bootcode flasher για να κάνω (από ότι κατάλαβα)το drive από master σε slave και εν συνεχεία να περάσω το firmware!!

Πάντως μου πήγε το σκ... στην κάλτσα αφού όταν χρησιμοποίησα το bootcode flasher μετά το DVD δεν ούτε άνοιγε ούτε γενικά έδειχνε σημάδια ζωής ....αλλά τελικά όλα κομπλε!!!

Από περιέργεια υπάρχει κάποιο πρόβλημα τώρα που ορίστηκε ως secondary master το drive?????

Και αν στο μέλλον η ακόμα και τώρα θέλω να το επαναφέρω σε master ελπίζω πως υπάρχει τρόπος!!!!

Δημοσ.

Αν ήταν τόσο απλό σίγουρα δεν θα ρώταγα!!

Το ίδιο προγραμματάκι δεν φαίνεται να κάνει την αντίθετη δουλειά από αυτήν που έκανα!!

Τέλος πάντων.....never mind δεν πιστεύω να υπάρχει και καμία ιδιαίτερη ανάγκη να το επαναφέρω σε master έτσι και αλλιώς!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...