Προς το περιεχόμενο

iMac από που ?

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδιά θέλει η αδερφή μου λόγο δουλειάς να αγοράσει ένα imac και με μια μικρή ερευνα που έκανα βρήκα από την rainbow τo πιο μικρό μοντέλο της που της είναι αρκετό στα 1335.50 (+2Gb Ram)

τα λεφτά είναι καλά ρε παιδιά δεν έχω ιδέα από mac τι παίζει υπάρχει περίπτωση να τo βρούμε πιο φθηνό ? και τo πιο σημαντικό η rainbow με δώσεις θα δεχτεί με η χωρίς πιστωτική ? τα Imac είναι αυτά που είναι μονο οθόνη πληκτρολόγιο και ποντίκι ?

sorry αν είναι ξεκάρφωτο τo section αλλα δεν ήξερα που να κολλήσω Mac Hardware

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι τον Ιούνη γιατι θα βγει καινούριο μοντέλο. ;)

Η τιμή είναι κανονική. Μην ξεχνάς πως ότι πληρώνεις παίρνεις ;)

ναι δεν καίγομαι για τελευταίο μοντέλο ούτος η άλλος και αυτό που έδειξα πολύ σφιχτά θα το πάρει από fnack και multirama δεν έχω κοιτάξει αλλα μέχρι το βραδάκι θα το τσεκάρω και θα σας πω thanks

Εγω θα σου προτεινα να παρεις το ιδιο αλλα με 1 GΒ ή 512 MB Ram και να κανεις την αναβαθμιση μονος σου σε 2 GB Ram με μονο 70 ευρω!

Γιατι η Apple χρεωνει υπερογκα την αναβαθμιση σε 2 GB Ram(260 ευρω περιπου)

Με τον τροπο που σου λεω θα σου κοστισει μονο 70 ευρω εναντι 260 και θα σου μεινουν και οι αρχικες μνημες για ανταλλακτικα ή για να τις πουλησεις!

Γιατι δυστυχως η Apple σε αυτο το θεμα (και οχι μονο σε αυτο) μας κλεβεις αισχρα

και δεν ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις! (ειδικα στην apple)

Υ.Γ.: Σου εστειλα πμ με λεπτομερειες για την αναβαθμιση σε 2 GB ram με μονο 70 ευρω.

Μην πεσεις θυμα της apple..

ναι αυτό το σκέφτηκα και εγώ μετά όταν είδα ότι οι μνήμες είναι so-dimm ddr2 οποτε είναι σαν όλες τις άλλες και μάλλον με 512 θα έρθει το imac εδώ :D αλλά το θέμα είναι να βρω από κάπου να τω πάρει και να κάνουν δώσεις με η χωρίς πιστωτική

Thanks για το pm το τσεκάρω τώρα ;)

• Super Moderators
Εγω θα σου προτεινα να παρεις το ιδιο αλλα με 1 GΒ ή 512 MB Ram και να κανεις την αναβαθμιση μονος σου σε 2 GB Ram με μονο 70 ευρω!

Γιατι η Apple χρεωνει υπερογκα την αναβαθμιση σε 2 GB Ram(260 ευρω περιπου)

Με τον τροπο που σου λεω θα σου κοστισει μονο 70 ευρω εναντι 260 και θα σου μεινουν και οι αρχικες μνημες για ανταλλακτικα ή για να τις πουλησεις!

Γιατι δυστυχως η Apple σε αυτο το θεμα (και οχι μονο σε αυτο) μας κλεβεις αισχρα

και δεν ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις! (ειδικα στην apple)

Υ.Γ.: Σου εστειλα πμ με λεπτομερειες για την αναβαθμιση σε 2 GB ram με μονο 70 ευρω.

Μην πεσεις θυμα της apple..

Kαλά, αυτό που σου λέει το μέλος haHa είναι πέρα για πέρα αληθινό. Εννοείται ότι δεν θα τα σκάσεις στην Apple. Oύτε για μνήμη ούτε για σκληρό δίσκο.

Είπαμε, την λατρεύω αλλά μέχρι ενός σημείου...

ναι αυτό το σκέφτηκα και εγώ μετά όταν είδα ότι οι μνήμες είναι so-dimm ddr2 οποτε είναι σαν όλες τις άλλες και μάλλον με 512 θα έρθει το imac εδώ :D αλλά το θέμα είναι να βρω από κάπου να τω πάρει και να κάνουν δώσεις με η χωρίς πιστωτική

Thanks για το pm το τσεκάρω τώρα ;)

Δοσεις με πιστωτικη κανουν σε fnac και multirama.

Και αφου λογικα θα παρεις το entry-level μοντελο χωρις καμμια αλλαγη,

πιθανον να το εχουν ετοιμοπαραδωτο ή τελος παντων με παραδοση εντος λιγων ημερων.

Αν και θα σου προτεινα να περιμενεις μεχρι 11 Ιουνιου για να δεις αν θα παρουσιαστουν τα νεα μοντελα.

Οι τιμες δε θα αλλαξουν, το πολυ-πολυ να παρεις το μοντελο που θελεις φθηνοτερα!

ναι κάτι τέτοιο θα γίνει ούτος η άλλος ακόμα στο ψάξιμο είναι και η αδερφή μου οποτε παίζει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει οποτε θα το πάρω με τον πιο μικρό δίσκο και με τις πιο μικρές μνήμες που γένει και upgrade από εμενα

Sorry που κανω post εδω αλλα επειδη δεν μπορω να βρω με τιποτα την διευθηνση της systemgraph στην Αθηνα μπορει καποιος να μου την δωσει? Εψαξα και στο site τους αλλα τιποτα.

[Και παλι sorry για το post εδω αλλα ηταν το πιο σχετικο και δεν ηθελα να ξεκινησω thread για το τιποτα]

• Super Moderators
Sorry που κανω post εδω αλλα επειδη δεν μπορω να βρω με τιποτα την διευθηνση της systemgraph στην Αθηνα μπορει καποιος να μου την δωσει? Εψαξα και στο site τους αλλα τιποτα.

[Και παλι sorry για το post εδω αλλα ηταν το πιο σχετικο και δεν ηθελα να ξεκινησω thread για το τιποτα]

Aπό τη σφραγίδα στο τιμολόγιο βλέπω "Μπαϊρακτάρη 15 - 115 26 Αμπελόκηποι".

Είναι σε μία πάροδο της Μεσογείων, όπως κατεβαίνουμε τη Μεσογείων με κατεύθυνση ΠΡΟΣ το κέντρο, στο δεξί μας χέρι τρίτη-τέταρτη οδός αφού περάσεις την Κατεχάκη (εννοείται περνάς πάνω από τη γέφυρα της Κατεχάκη).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...