Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για Pavilion dv9312ea

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε μου,εχτές τον πήρα και είμαι πόλυ ευχαριστημένος.Μιλάμε για φοβερό μηχάνημα!Να ξέρεις πάντως ότι στο Πλαίσιο έχει εξαντληθεί και θα ξανάφερουν στις αρχές του μήνα..

Δημοσ.

Kai Eγω Εχω Ηρ Τοσα Χρονια Και Κανονικο Αλλα Και Φορητο Και Κανενα Προβλημα Και Ωσο Απο Σερβισ Αψωγο Ειναι Κορυφαιαααα!!!!!

Δημοσ.

Έχω πάρει τον ίδιο και είναι τέλειος!Ένα πρόβλημα έχω μόνο.Δεν ξέρω αν ρυθμίζεται και πώς η κατάσταση αναμονής! Έχω πρόβλημα όταν καταβάζω ταινίες και δεν βρίσκομαι στον υπολογιστή μου πετάει κατάσταση αναμονής και δεν κατεβαίνει τίποτα...

Δημοσ.

Αν καί δεν είχα στην κατοχή μου ποτέ φορητο HP τα θεωρώ πολύ αξιόπιστα μηχανάκια γι αυτό ας μην πετάνε κάποιοι κορώνες αναθεματισμού έτσι χωρίς λόγο.Pavilion έχουν κάτι φίλοι τα έχω δουλέψει καί είναι μιά χαρά.Μπορεί άραγε κανείς να αμφισβητήσει το όνομα HP?

Δημοσ.
Η δική μου γνώμη είναι, μακρυά απο ΗΡ.Πάρε κανένα Toshiba

Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα μερικών με toshiba. Και σε άλλους αρέσουν κάποια άλλα μηχανάκια αλλά δεν κάνουν έτσι.

Να τονίσω ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είναι πολύ καλή σε ότι και αν κάνει.

Δημοσ.
τι γνωμη εχετε για το Pavilion dv9312ea αξιζει να το αγωρασω ?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=951331&tab=specs

Προχώρα άφοβα. Η συγκεκριμένη σειρά είναι πολύ καλή για τα λεφτά της (μόνο ένα μικρό πλην για την οθόνη).

Ωραία εμφάνιση, καλή κατασκευή, σταθερή λειτουργία, χαμηλές θερμοκρασίες και (αχρείαστο να είναι) εξυπηρετικό service με άψογη τηλεφωνική υποστήριξη.

Δημοσ.

Νομιζω δε θα πρεπε να σου μπαινει σε αναμονης δε μου εχει τυχει αλλα μπορεις να τη βγαλεις τωρα επειδη δεν εχω vista ψαξου λιγο στο control panel

Δημοσ.
ti exei i othoni ?

Αν το δεις δίπλα σε ένα ακριβό SONY θα καταλάβεις.

Τέλος πάντων μην φαντάζεσαι τίποτα σοβαρό. Απλά για τα δικά μου μάτια το μαύρο δεν είναι τόσο καλό. Α! και η γωνία θέασης δεν είναι και η μεγαλύτερη, αλλά σε ποιο φορητό (normal τιμής) δεν ισχύει αυτό;

Δημοσ.

αν ηταν κατι το ανησυχιτικο δε θα το βγαζαν οι ιδιοι στην αγορα, λες να βγαλουν κανα laptop και να δειχνει χιονια...lol, αγορασε το και μη φοβασαι τιποτα. Α και σχεδον παντα θα βρεις καποιον να σου πει μακρια απο το ενα μακρια απο το αλλο... εδω μου εχουν πει μακρια ακομα μακρια απο toshiba. Εχω δει και toshiba με καμμενο σκληρο οπως και acer 3 χρονων να μην εχει απολυτως κανενα προβλημα...οποιοδηποτε μπορει να σου βγαλει προβλημα αν εχεις κακη τυχη...και κακη χρηση...

Δημοσ.
Αν το δεις δίπλα σε ένα ακριβό SONY θα καταλάβεις.

Τέλος πάντων μην φαντάζεσαι τίποτα σοβαρό. Απλά για τα δικά μου μάτια το μαύρο δεν είναι τόσο καλό. Α! και η γωνία θέασης δεν είναι και η μεγαλύτερη, αλλά σε ποιο φορητό (normal τιμής) δεν ισχύει αυτό;

exei kai mikri analisi gia 17''.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...