xsterg Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Στον υπολογιστή ενός φίλου έχει παρουσιαστεί το εξής πρόβλημα: κατά την εκκίνηση του υπολογιστή εμφανίζει το εξής μήνυμα memory test fail.press F1 to continue. Με το πάτημα του F1 ο υπολογιστής φορτώνει το bios και συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του. το μόνο που απαιτείται είναι το πάτημα του F1 όταν εμφανίσει το μήνυμα στο φόρτωμα του bios. Το μήνυμα εμφανίζεται όταν ελέγχει την μνήμη στο bios. Κάποιες φορές δεν εμφανίζεται. Αυτό γίνεται όταν το άνοιγμα του υπολογιστή γίνεται σχετικά κοντά (σε χρονικό διάστημα) με το κλείσιμο του υπολογιστή. Υπάρχει τρόπος να παρακάμψω αυτό το μήνυμα? Δεν είναι θέμα μνήμης γιατί έχω τοποθετήσει και άλλη μνήμη και μου εμφανίζει πάλι αυτό το μήνυμα. Είναι θέμα μητρικής. Αυτό που θέλω είναι να τον κάνω να μην εμφανίζει αυτό το μήνυμα (όταν εμφανίζεται). Αυτό το μήνυμα δεν έχει καμία επίπτωση στην λειτουργία του υπολογιστή. Ο υπολογιστής εργάζεται κανονικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο υπολογιστής είναι Pentium II @ 450 MHz, 256 MB μνήμη.
kitsos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2001 loipon an kai i mnimi soy exei provlima an kai den thes na to paradexteis !! pas sto bios kai exei kapoy "quick power on self-test" i kati paromoio kane to disabled byeee
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.