Προς το περιεχόμενο

Η νεα τραγουδιστρια των Nightwish!

metalmike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούς και Nightwish βρε Λούσιφερ; Όλα τα χεις, πανάθεμά σε :D

Η αλήθεια έιναι ότι η φωνή της Tarja ήταν πολύ ιδιαίτερη. Της Anette δεν είναι άσχημη, αλλά είναι συνηθισμένη. Παρόλα αυτά, εμένα προσωπικά με πείραξε η μουσική, όχι η φωνή.

Tuomas, I will kill you! Believe it! :-P

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οι nightwish αποτελεσαν για μενα μια πολυ μεγαλη εκπληξη κι ερωτας μπορω να πω.φλαουτιστας ειμαι,ακουγα κομματια τους και μου σηκωνοταν η τριχα.αντικειμενο κοροιδιας απο φιλαρακια,μεταλαδες με τα ολα τους,αλλα δεν με ενδιαφερει.καποτε ημουν κι εγω μεταλας.μετα γνωρισα τους nightwish,μετα αλλαξα τελειως μουσικα γουστα.οι nightwish ομως παραμενουν εκει για καποιες ιδιαιτερες στιγμες.δεν ξερω αν τα καινουρια τους κομματια θα ειναι ανταξια των παλιων κλπ.πρωτα ακουσα την φωνη της tarja και μετα την ερωτευτηκα...το ιδιο μπορει και να συμβει και παλι.αν οχι,dead boy's poem και τα μυαλα στα καγκελα...

Δημοσ.

δεν ξερω τι φωνη εχει η τυπισσα η καινουργια μονο μην πει κανα ever dream και το σκοτωσει που ειναι και το αγαπημενο μου αν και δεν εχω καμια σχεση με την μεταλ σκηνη αυτοι ειχαν καποια κομματια που μου αρεσαν. δεν νομιζω οτι βρισκεις τετοια φωνη ευκολα παντως. εξαλου νομιζω οτι ολα τους τα κομματια ειναι λιγο πολυ της πλακας τεχνικα αν αφαιρουσες τα ορχηστρικα και την φωνη της δεν εμενε και τιποτα ιδιαιτερο.

Δημοσ.

Παιδια μολις ακουσα τα samples και μου φανηκε πολυ αδυναμη η φωνη της,της tarja ηταν πολυ πιο επιβλητικη οπως και να το κανουμε!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
δεν ξερω τι φωνη εχει η τυπισσα η καινουργια μονο μην πει κανα ever dream και το σκοτωσει που ειναι και το αγαπημενο μου

Σύμφωνα με την συνέντευξή της, είναι και δικό της αγαπημένο. Τρέμεεεεεεε ! :D

Δημοσ.
Σύμφωνα με την συνέντευξή της, είναι και δικό της αγαπημένο. Τρέμεεεεεεε ! :D

οχι ρε γαμωτο χειρουργειο θα το εχει περασει.

Δημοσ.

μια σχεδόν-Nightwish είδηση η οποία δεν αφορά την νέα τραγουδίστρια.

σήμερα δημοσίευσαν στο youtube.com, βίντεο από ένα κομμάτι που έγραψε ο Tuomas και στο οποίο τραγουδάει ο Μarco.

δεν είναι Official Nightwish song αλλά θα το έχουν bonus track στο νέο τους cd.

Δημοσ.

Η Anette είναι όλα τα λεφτά. Πολύ ωραία φωνή. Και τα samples ακούγονται φοβερά. Ο δίσκος θα είναι πάλι άψογος...

Τώρα το βιντεάκι που λέτε, δε μπορώ να πώ ότι τρελάθηκα... Κάτι διαφορετικό από Nightwish τουλάχιστον.

Δημοσ.
Αν ακούσετε τα samples, μου φαίνεται ότι μουσικά οι Nightwish γύρισαν στις (κακές για μένα) εποχές του Oceanborn. Ίσως και χειρότερα.

E όχι και κακή εποχή το Oceanborn!!!Μετά το Once τα Oceanborn/Wishmaster ήταν οι καλύτεροι δίσκοι τους και πολύ αμφιβάλλω αν θα ξαναζήσουμε τέτοιες εποχές/Εμπρός στο δρόμο που άνοιξαν οι Within Temptation και μιλώντας για Within Τemptation η φωνή της τραγουδίστριάς τους μοιάζει φοβερά μ αυτήν της καινούριας των Νυχτοευχούληδων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...