Προς το περιεχόμενο

Η νεα τραγουδιστρια των Nightwish!

metalmike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΩΧ!!!!!!

στις 30 δεν ήταν να το ανακοινώσουν;;;

άκουσα κ το sample του "Εva"

αναμενόμενα πολύ αλλαγμένο ύφος βγάζουν τώρα...

η τύπισσα... θα δούμε..

κατ' αρχάς καλώς ήρθε, είναι περίεργη και δύσκολη η θέση της

ελπίζω να μην αγχωθεί και να μας δώσει κάτι καλό

καλή αρχή λοιπόν

Δημοσ.
αναμενόμενα πολύ αλλαγμένο ύφος βγάζουν τώρα...
Eιδες πως αλλαζει ολο το υφος απο τη φωνη;Η μουσικη βεβαια δεν προκειται να αλλαξει!Το θεμα ειναι να καταφερει να δωσει το δικο της στιγμα στην μπαντα (πραγμα εξαιρετικα δυσκολο μετα απο μια tarja) ωστε να καταφερει να "επιβιωσει" με αυτην!
Δημοσ.

Το sample από το επερχόμενο single δεν έδειξε κάτι φοβερό ούτε και απογοήτευση ήταν,όσο αφορά την νέα τραγουδίστρια.

Είναι και low tempo το song..

Είμαι περίεργος να ακούσω πως θα ερμηνεύσει, τα απαιτητικά σε φωνητικά, τραγούδια τους.

Δημοσ.

Και μόλις ερχόμουν για να κάνω post να ρωτήσω ποιας τη φωνή μου θυμίζει και είδα αυτό το topic. blink.gif

Από χτες σπάω το κεφάλι μου...

Νομίζω κάτι από 80ς, αλλά δεν παίρνω κι όρκο... tongue.gif

Πάντως, δεν τρελλάθηκα αν και δεν ήταν άσχημο τραγούδι.

Απλά μια από τα ίδια με όλες τις 8972387 μπάντες του είδους.

Δυστυχώς γι αυτήν, αν και καλή φωνή, θα πέσει πολύ σύγκριση με την Tarja

και θα αδικηθεί αρκετά μέχρι να την συνηθίσει ο κόσμος και να την αποδεχτεί.

Η αλήθεια είναι όμως πως οι Nightwish που ξέραμε μάλλον δεν θα υπάρξουν ξανά...

Καλώς ή κακώς η Tarja είχε ιδιαίτερη και καλή φωνή,

αν και δεν την συμπαθούσα και πολύ (μην πω και καθόλου) και ήταν το «σήμα κατατεθέν» τους...

Δημοσ.

εμένα μου θυμίζει λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο Simone Simons την τραγουδίστρια των Epica. Και σαν εμφάνιση μου θύμισε την Hanna που τραγούδησε φέτος για την Φιναλνδία στην Eurovision....

Δημοσ.

Ας είμαστε αισιόδοξοι. Παρατήρησα κι εγώ μια δραματική αλλαγή στη μουσική (σε σημείο που φοβήθηκα μήπως το γύρισαν σε pop), αλλά ας έχουμε υπ' όψιν ότι η μουσική των Nightwish βελτιώνεται πάρα πολύ μετά από κάθε album τους. Και... θυμάστε το Once με το Ghost Love Score και το Nemo :)

Πάντως η φωνή δεν άλλαξε το συγκρότημα, γιατί τα τραγούδια είχαν γραφτεί πριν επιλεγεί η τραγουδίστρια. Άρα, καλύτερα να εμπιστευτούμε τον Tuomas και να δούμε τί έκπληξη μας επιφυλάσσει στο album :D

Δημοσ.

Ας είμαστε αισιόδοξοι όπως λέει ο φίλος teo64x!!!

Είναι νωρίς ακόμα για σχόλια...

πάντως να πω και την αλήθεια δε τρελάθηκα κι όλας απ' το δείγμα!!!

:P

μακάρι να είναι καλή γιατί είχαν βελτιώθει πολύ και δε λεεί να πάρουν την κατηφόρα..

Δημοσ.

γούστα είναι αυτά.

τους προτιμούσα περισσότερο στο OceanBorn.

πάντως όπως λέει και η Cristina κάποια θυμίζει έντονα ρε γμτ...

τέλος πάντων... ακούσωμεν λοιπόν

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσει η φωνη της και το τραγουδι μου αρεσει πολυ...

Βασικα προσπαθω να τους δω σαν ενα καινουριο συγκροτημα που μολις ακουσα και να μην την συγκρινω με την Tarja.Αναμενω το καινουριο αλμπουμ και μια συναυλια για να εχω ολοκληρομενη αποψη...

Δημοσ.

Δεν ακουγεται και τιποτα ιδιαιτερο για να σχηματισει κανεις αποψη,για λιγα δευτερολεπτα ακουγεται..Μαλλον θα περιμενουμε μεχρι να βγει το καινουργιο αλμπουμ;)

Δημοσ.

Αν ακούσετε τα samples, μου φαίνεται ότι μουσικά οι Nightwish γύρισαν στις (κακές για μένα) εποχές του Oceanborn. Ίσως και χειρότερα.

Υ.Γ.: Η τραγουδίστρια πάντως είναι μια χαρά, αλλά τί να την κάνουμε κι αυτήν τώρα;

Δημοσ.

ρε παλικάρια ωραία αυτά τα "τπτ ιδιαίτερο" κτλ, αλλά η tarja τι το ιδιαίτερο είχε κάνει στα τελευταία της; μην συγχέετε το μύθο της με το παρόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...