Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με dreamweaver....

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, κοντεύω να τρελαθώ δλδ....

Θέλω να βάλω τον κώδικα απο τισ διαφημίσεις google στο site μου... Ο κώδικας είναι έτιμος μου τον δίνει η google οπότε δεν είναι λάθος...

Πάω λοιπόν στο dreaweaver, στο κουμπί HTML πατάω Script, κια στο content, συμπληρώνω το script, (οπως μου το έδωσε η google) πατάω OK...

Όλα εντάξει μέχρι εδώ... Αλλά μόλις πατάω preview στην σελίδα δεν φαίνονται οι διαφημίσεις....

Τι να κάνω??? Μήπως στην σελίδα βάζεις script με άλλο τρόπο????

Plz help.... :(

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γειά σε όλους.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Έχω φτιάξει μια στατική σελίδα σε Dreamweaver και όλα τα μεγέθη σε Pixels οπότε όταν την ανοίγω από υπολογιστή με μεγαλύτερη ανάλυση φαίνεται λίγο άσχημα. Υπάρχει περίπτωση να το διορθώσω αυτό χωρίς να ξαναφτιάξω την σελίδα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Βασικά λίγο δύσκολο,μπορείς να αλλάξεις το μήκος του κάθε κελιού ή div έυκολα απ΄το css.Αλλα απο κει και πέρα οι εικόνες (που δεν είναι repeat-x ή -y) ή το logo δε θα πρέπει να μεγαλώσουν σε μέγεθος?

Δε μου φαίνεται και πολύ δύσκολο πάντως,απλά είναι αγγαρεία. :-)

Δημοσ.

φανταζομαι οταν λες containt ενοεις στο tab κωδικας, διοτι αμα το κανεις εκει που σχεδιαζεις θα το δεις τυπωμενο το κωδικα και οχι να τρεχει. Αλλα φανταζομαι δεν εχεις κανει αυτο το τζιιιιζ λαθος :π

οπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω ανεβασε το πρωτα και ενημερωσε αν μπορεις οωστε να βοηθησεις ακποιον αλλον αμα χρειαστει.

Δημοσ.

τωρα που το ξανασκεφτηκα... μηπως το script πηγε και εκατσε ολο πανω στο header? σκριπτακια βαζω απο τον κωδικα και δεν ξερω την διαδικασια που εκανες. απλα κοιτα σε πιο σημειο "εκατσε" το σκριπτ με την μεθοδο που ακολουθησες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...