djkokalis Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 prosfata agorasa to parapano laptop me ta vista. me vista fisika o foritos einai trisathlios. sernete panagia voitha. distixos gia mena sto site tis toshiba den iparxoun drivers gia xp, giafto kataxoro afto to minima edo se esas. to kako episis einai oti to site tis toshiba den dinei kai leptomeries gia tis markes kai ta montela tou hardware tou sigekrimenou foritou. katalavenete dld...... opios exei mazemenouns tous drivers gia xp parakalo as tous anevasei se ena zipaki se kana rapidshare na kanoume ti doulia mas.
kickback Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 kai go eho ena SATELLITE A200 14D kai den vrisko drivers gia xp...paketo tha toy kano format kai tha valo xp na doyme ti tha vrei?
Manoscrete Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 mia apo ta idia pira to A200-1AE katebasa kamia 300mb drivers kai den ekane kanenas...good luck kai se sas kai ama exete kana neotero enhmeroste..
WizOz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Παιδιά τίποτα νεότερο από αυτή την ιστορία ? Λατρεύω τα Toshiba laptops και έχω βάλει στο μάτι το Α200-130.. Γιατί Vista??? Τα μηχανήματα δεν πάνε βήμα!!!! Γιατί μας το κάνουν αυτό ? Πιστεύω να το καταλάβουν κάποια στιγμή και να δώσουν option να τα παραγγέλνεις και με XP... Αν βγάλει κάποιος άκρη με τους drivers, plz post it!!!! Δε θέλω να δώσω 900 ευρώ και ενώ να είναι το μηχάνημα θηρίο να σέρνεται για το λειτουργικό!! Πραγματικά αν τρέχαν τα πάντα σε Mac, δεν το συζητούσα καν.. με 1000 ευρώ παίρνεις MacBook το οποίο απλά δεν συγκρίνεται.
isaias1983 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 sernontai ta vista i ta toshia dld?giati sto diko mou fs ta vista pane sfaira!
WizOz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 isaias1983 μήπως έχεις 2 GB RAM ? Γιατί τόσο θέλουν. Αυτό είναι λειτουργικό, φτιάχνεις ένα PC θηρίο για να μπορείς να τρέχεις το λειτουργικό!! Που ξανακούστηκε.. έλεος. Το λειτουργικό πρέπει να υπάρχει απλά για να μπορείς να χρησιμοποιείς ολές τις εφαρμογές που σου είναι απαραίτητες και όχι μόνο του! Δηλαδή με Vista αν πάω να κάνω στο MATLAB τίποτα πιο δύσκολο μάλλον θα πρέπει να περιμένω κανα αιώνα, άσχετο βέβαια αν έχω 2πύρινο CPU 1 GB RAM και δε συμαζεύεται!! Έλεος ποια η Microsoft..
EXoRCiST Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Για ρίξτε μια ματιά εδώ: http://forums.computers.toshiba-europe.com/jive3/thread.jspa?threadID=23432
WizOz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Σωστός o EXoRCiST!! Φαίνεται να υπάρχει λύση λοιπόν.. Το θέμα είναι ότι δίνεις όμως τοσα χρήματα και μπαίνεις σε όλη αυτή τη διαδικασία... Τεσπα...
ripperakos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Έχω το Toshiba A200-1CR. Έβαλα XP και τους παραπάνω drivers και όλα δουλεύουν ρολόι και φυσικα πολύ πιο γρήγορα απο Vista....Απλα το κουμπί FN δεν δουλεύει...Λογικα αργά ή γρήγορα θα βγάλει drivers για XP η Toshiba...
Manoscrete Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 ripperako..Μήπως θα μπορούσες να διευκρινήσεις ποιούς "παραπάνω drivers". Κανε ένα κόπο να τους βάλεις κάπου να τους κατεβάσουμε και να ψάξω να βρώ και γώ ενα driver της Νvidia για τον A200-1AE που να δουλεύει μπάς και δούμε την υγειά μας με τα ΧΡ....ευχαριστώ και αν έχεις και κανένα άλλο hint ενημέρωσε μας...
ripperakos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 ripperako..Μήπως θα μπορούσες να διευκρινήσεις ποιούς "παραπάνω drivers". Κανε ένα κόπο να τους βάλεις κάπου να τους κατεβάσουμε και να ψάξω να βρώ και γώ ενα driver της Νvidia για τον A200-1AE που να δουλεύει μπάς και δούμε την υγειά μας με τα ΧΡ....ευχαριστώ και αν έχεις και κανένα άλλο hint ενημέρωσε μας... http://forums.computers.toshiba-europe.com/jive3/thread.jspa?threadID=23432
WizOz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 όποιος έκανε downgrade σε XP μπορεί να μας πεί αν στους drivers που προαναφέρθηκαν περιλαμβάνονται και τα διάφορα utilities της Toshiba? αυτό για το wifi, bluetooth τέτοια πράγματα..
geodimis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Είμαι κι εγώ κάτοχος ενός A200-13o και θέλω να του περάσω XP. Διάβασα ότι για πλήρη συμβατότητα είναι απαραίτητη η αλλαγή του bios (έκδοση ΜΟΝΟ για XP) και η εγκατάσταση των απαραότητων drivers από το http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU Το έχει δοκιμάσει κανείς;
geodimis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Τελικά τα κατάφερα πέρασα τα XP με αλλαγή bios, όλοι οι drivers κανονικά εκτός από την κάρτα ήχου.Δοκίμασα 3 διαφορετικές εκδόσεις οδηγών (R1.66, R1.69, R1.73) αλλά τζίφος..Το μοντέλο μου είναι A200-13o της σειράς PSAE0E-00Y020GE. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
talos_2002 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Τελικά τα κατάφερα πέρασα τα XP με αλλαγή bios, όλοι οι drivers κανονικά εκτός από την κάρτα ήχου.Δοκίμασα 3 διαφορετικές εκδόσεις οδηγών (R1.66, R1.69, R1.73) αλλά τζίφος..Το μοντέλο μου είναι A200-13o της σειράς PSAE0E-00Y020GE. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Δοκίμασε του σάιτ της Τοσίμπα http://support.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/sound-20070821163751.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.