yiannis75 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Καλησπερα, Εχω αγορασει και εγκαταστησει απο forthnet μια συνδεση adsl over pstn. Το adsl και internet παιζουν κανονικα (υπαρχει διαφορετικο φωτακι καλης λειτουργιας στο linksys router WAG200G-EU) οταν συνδεω το wireless router κατευθειαν στο μπριζακι του τηλεφωνου. Προκειμενου να συνδεσω και το τηλεφωνο στο ιδιο μπριζακι αγορασα και ενα splitter (speedtouch), το οποιο συνδεσα κατευθειαν στο μπριζακι του τηλεφωνου. Ετσι, στην adsl θυρα του splitter συνδεσα το wireless router και στην phone θυρα του splitter τη συσκευη του τηλεφωνου. Το προβλημα ειναι οτι το τηλεφωνο δεν δουλευει (δεν δινει σημα).. Τα καλωδια συνδεσης δεν εχουν προβλημα, οποτε μαλλον απο εκει δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα. Μιλαμε για προβλημα στις συσκευες ή στη συνδεσμολογια?! (η οποια ειναι αρκετα straight forward..) Καλο απογευμα, Γιαννης.
S2Katana Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Και εγω το ιδιο εχω κανει και δουλευει τελεια.Δοκιμασε αλλη τηλεφωνικη συσκευη και τεσταρε αν κανουν καλη επαφη τα καλωδια.
alexpeykh Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 dokimase tin tilefonikh syskeyh kateytheian se kapoia priza.An de doyleuei dokimase se oles tis alles .An doyleyei pes tous na sou dosoun kainourio splitter .Eixes tilefono prin ?Iphrxe tonos kanonika ?An evales til mazi me internet gia proth fora sto spiti pare tin etairia sou kai pes tous to ,mporei na min exoun anoixei tis portes tis thlefonias .
iokasti4 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Τελικά πώς λύθηκε το πρόβλημα; Μου συμβαίνει το ίδιο, με το που ενεργοποιήθηκε η ADSL σύνδεσή μου (forthnet) σταμάτησε να λειτουργεί το τηλέφωνο (ΟΤΕ). Οι συσκευές δε δίνουν τόνο σε καμία πρίζα του σπιτιού, ενώ το internet λειτουργεί κανονικά.
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Καλησπερα,Εχω αγορασει και εγκαταστησει απο forthnet μια συνδεση adsl over pstn. Το adsl και internet παιζουν κανονικα (υπαρχει διαφορετικο φωτακι καλης λειτουργιας στο linksys router WAG200G-EU) οταν συνδεω το wireless router κατευθειαν στο μπριζακι του τηλεφωνου. Προκειμενου να συνδεσω και το τηλεφωνο στο ιδιο μπριζακι αγορασα και ενα splitter (speedtouch), το οποιο συνδεσα κατευθειαν στο μπριζακι του τηλεφωνου. Ετσι, στην adsl θυρα του splitter συνδεσα το wireless router και στην phone θυρα του splitter τη συσκευη του τηλεφωνου. Το προβλημα ειναι οτι το τηλεφωνο δεν δουλευει (δεν δινει σημα).. Τα καλωδια συνδεσης δεν εχουν προβλημα, οποτε μαλλον απο εκει δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα. Μιλαμε για προβλημα στις συσκευες ή στη συνδεσμολογια?! (η οποια ειναι αρκετα straight forward..) Καλο απογευμα, Γιαννης. isos fteei to splitter isos to til isos dne exeis til katholou.kalos irthes sto forum Τελικά πώς λύθηκε το πρόβλημα;Μου συμβαίνει το ίδιο, με το που ενεργοποιήθηκε η ADSL σύνδεσή μου (forthnet) σταμάτησε να λειτουργεί το τηλέφωνο (ΟΤΕ). Οι συσκευές δε δίνουν τόνο σε καμία πρίζα του σπιτιού, ενώ το internet λειτουργεί κανονικά. kalos irthes sto forum.b.an to til sou ine ote kai oxi forthnet apla to diloneis vlavi ston ote kai tous les oti den exo tilefono.den anafereis kan to adsl.apla les den exo til efoson to til einai ston ote(shared llu)
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 και στην phone θυρα του splitter τη συσκευη του τηλεφωνου. Το προβλημα ειναι οτι το τηλεφωνο δεν δουλευει (δεν δινει σημα).. Γιαννης. Φιλτρο εβαλες αναμεσα στην θυρα phone και το τηλεφωνο ????
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Φιλτρο εβαλες αναμεσα στην θυρα phone και το τηλεφωνο ???? mpip mpip..errrorrrr mega lathos.otan exoume splitter kai oxi tilefoniko diakladoti pote den bazoume kai filtro.ine pleonasmos pou den xriazetai.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 mpip mpip..errrorrrr mega lathos.otan exoume splitter kai oxi tilefoniko diakladoti pote den bazoume kai filtro.ine pleonasmos pou den xriazetai. Ολο και κατι μαθαινουμε...Εχω adsl over isdn και ετσι κι αλοιως δεν χρειαζεται φιλτρο και δεν το ηξερα.
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 stin pstn ama exeis balei diakladoti diladi apo ena se dio ekei thelei filtro.sto pstn to splitter ine kai filtro mazi.
S2Katana Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Επειδη τωρα μπερδευτηκα λιγο, εγω που εχω σε PSTN γραμμη, πανω στην πριζα του τηλεφωνου μια συσκευη που δινει 2 βυσματα(1 για το ρουτερ και 1 για το τηλεφωνο), δε βαζω φιλτρο στη γραμμη για το τηλεφωνο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Επειδη τωρα μπερδευτηκα λιγο, εγω που εχω σε PSTN γραμμη, πανω στην πριζα του τηλεφωνου μια συσκευη που δινει 2 βυσματα(1 για το ρουτερ και 1 για το τηλεφωνο), δε βαζω φιλτρο στη γραμμη για το τηλεφωνο? Εσυ βαζεις απο οτι λεει ο φιλος poulinos.
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 gia na katalaveis allo to splitter alo o tilefonikos diakladotis.pigene edo stis foto kai tha katalaveis. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=198895&page=4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.