Sellers Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω αν το παθαίνω μόνο εγώ αυτό, αλλά όταν σε κάποιο cd βλέπω μεγάλης διάρκειας τραγούδι, χωρίς καν να το ακούσω μου κάνει το κλικ. Τις περισσότερες φορές ξενερώνω αλλά είναι και μερικά που είναι πολύ γαμάτα... Σκέφτηκα λοιπόν να μαζέψουμε εδώ και να προτείνουμε τέτοιου είδους τραγούδια με μεγάλες διάρκειες τα οποία όμως είναι κορυφαία και δεν μας κουράζουν αλλά και αυτά που δεν αξίζουν για να μην φάμε άδικα μισάωρα απο την ζωή μας... Γράφω την δικιά μου λίστα (που περιέχει και τραγούδια απο ένα cd με επιλογές τραγουδιών μεγάλης διάρκειας που είχα κάνει μικρός) καθώς και κάποια που πρόσθεσα τώρα. Deep Purple - Child in time Pink Floyd - Shine on you crazy diamond Pt 1 & 2, Dogs, Sheeps, Pigs (κοινώς όλο το Animal δηλαδή), και σαν κορυφαίο όλων το 24λεπτο Echoes. Dream Theater - A change of seasons, Octavarium (αν και κάπου στη μέση αρχίζει και κουράζει). Καλά για το απαράδεκτο Six degrees δεν θα μιλήσω εκτός και αν το δούμε σαν ξεχωριστά κομάτια όπου εκεί αξίζουν 2 - 3 και τέλος το κορυφαίο ολων πάλι Finaly Free. Archive - Lights ( :shock: ), Again, ενώ το Finding it so hard το βρίσκω αρκετά κουραστικό. Αυτά για αρχή. Ελπίζω να έχετε προτάσεις (και όχι τρομερά άγνωστες)...
Lucifer Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 floyd - atom heart mother opeth - black rose immortal archive - again
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Burzum - Tomhet Blind Guardian - And then there was silence
Sellers Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 @]nick[ Ε ναι πιστεύω ότι μεγαλύτερα των 10 λεπτών θα ήταν καλά... Κάτω απο τα 10 λεπτά πάνω κάτω όλες οι ροκ μπάντες εκεί κυμαίνονται.
we_will_rise Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Helloween - King for 1000 years (τα σπάει) Archive - Again
parsifal Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Συγκρότημα: Tool Άλμπουμ: Lateralus (2001) Κομμάτι: Reflection Διάρκεια: 11.07
Members gsarig Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Nick Cave - O' Maley's Bar Doors - This is the end Nick Cave - The Carny Πρέπει να ξεπερνούν τα 10 λεπτά και τα 3, αν και για το τελευταίο δεν είμαι απολύτως σίγουρος (ίσως είναι μικρότερο - πάντως είναι αρκετά μεγάλο)
teo64x Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Nightwish - Ghost Love Score (ειδικά το Instrumental)
Arioch79 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Deep Purple: Son of Alerik Dream Theater: Τα προαναφερθέντα +Scarred. +1 στο "And Then There Was Silence" των Guardian.
Sellers Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μια που αναφέρθηκε ο cave πάντα είχα απορία ποιά είναι η ουσία του Babe, I'm on fire? 15 λεπτά να ακούμε τον ίδιο ακριβώς ρυθμό και ανούσιο στίχο? Επίσης να προσθέσω και το The Court of the Crimson King που είναι κομματάρα...
Mijithroulis Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Οτιδηποτε απο Godspeed you black emperor... Καθαρη τεχνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.