Προς το περιεχόμενο

νεο Pc-παει σαν κοτα

dimi_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαλε να τρεξει ενα super pi στο 1Μ να δουμε αν βγαζει σωστο αποτελεσμα.Αμα ειναι, ασε ανοιχτο και το cpu-z να τρεχει, να δεις αμα τρεχει ολη την ωρα στα 2,13MHz.

Κατι στο mobo μου μυριζει εμενα.

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βαλε να τρεξει ενα super pi στο 1Μ να δουμε αν βγαζει σωστο αποτελεσμα.Αμα ειναι, ασε ανοιχτο και το cpu-z να τρεχει, να δεις αμα τρεχει ολη την ωρα στα 2,13MHz.

Κατι στο mobo μου μυριζει εμενα.

οριστε το αποτελεσμα του superPI

pi-1M.jpg

πως τα βλεπεις ;;

το checksum ειναι σωστο και το CPUZ δειχνει ΣΤΑΘΕΡΑ 2.13

ΤΟ ΚΟΥΦΟ ειναι οτι μολις τσεκαρα το mediaplayer και δεν εχει την καθυστερηση που αναφερω πιο πανω οταν κλεινω το προγραμμα (παταγα το Χ με το ποντικι να κλεισει και εκλεινε μετα 1,5-2 sec).

XΩRIS NA KANΩ TIPOTA !!!

μαλλον εχω το pc-φαντασμα !!!

Δημοσ.

dimi_p είναι φυσιολογικό (καλό) το super pi σου. Δείχνει πως δεν έχει πρόβλημα επιδόσεων ο υπολογιστής σου! Με υπερχρονισμό πάντως θα κερδίσεις μερικά δευτερόλεπτα ακόμα.

Σου βρήκα όμως την καλύτερη ιδέα. Αν θέλεις να τρέξει γρήγορα το PC σου βάλτου ρόδες και άφησέ το να κυλήσει σε μια απότομη κατηφόρα. (copyright© 2-6-07)

Δημοσ.

εγω παντως-παλι θα πεταχτω στο ασχετο- εχει αρχισει να μου τη δινει ασχημα...σημερα πηγα σε 4 νετ-καφε-αλυσιδες...και κανενα δεν ειχε asus motherbord...οι 3 ειχαν gigabyte s3-s4 kai to ena abit mlk..es einai autoi ?

asus eixa me ton p4 και ειμουνα ευχαριστημενος...αλλα τωρα μου φαινεται θα την πεταξω και θα βαλω γιγαβυτε....

1>οποιος εχει τη συνθεση 6xxx asus p5b-e 8800 gts-x ας πει τη γνωμη του..ειναι γρηγορο το συστημα σε αυτον ?

2> επισης οποιος εχει τη συνθεση gigabyte s4-s3 +6xxx+ 8800 ας πει παρομοιως...

τελος μηπως φταινε οι μνημες ?δεν ksero gia ton filo dimi alla ego den ebala mnhmes simfona me thn lista tis mobo...bebaia se ekeinh th lista mono oi kingston yphrxan ekei...

Δημοσ.

δε μπορω να σκεφτω τιποτα dimi....εγω ξερω οτι βαζω μια εφαρμογη να παιζει δηλαδη ενα ripping και παω να τρεξω μια αλλη εφαρμογη και μλκ...αργει -αργει-αργει- και δεν ειμαι ουτε ο/c ουτε απαιτητικος ανθρωπος αλλα να μου αργει να ανοιξει και ενα παραθυρο ?? ε αι γαμι c2d &@@@....και σε καθαρη εγκατασταση χωρις πολλα πολλα...τι να πω...

• Super Moderators
Δημοσ.

an den ta exeis kanei opws sou eipe o Peyote sto 4o post nai :) (kai me thn idia seira etsi...asfalws latest drivers panta)

Δημοσ.

καλα, αν ειχες εσυ ενα προβλημα και να πρεπει να το περιγραψεις χωρις να μπορεις να αποδειξεις οτι υπαρχει θα σου ελεγα.

εχω 9 σελιδες απαντησεις στο topic με 25 συνδιασμους απο πιθανες λύσεις απο μνημη μεχρι δισκο και απο μητρικη μεχρι cpu θερμοκρασιες.

λες να μην εψαξα τα παντα ;

λες να μην εβαλα τους τελευταιους drivers ?

το μονο που δεν εκανα ηταν να τους βαλω ξανα πανω σε καθαρο συστημα πριν τα windows το οποιο θα κανω τωρα.

ευχαριστω για τα καλα σου λογια

Δημοσ.

λοιπον, μολις τελειωσα με το στησιμο!

απο χθες το βραδυ αλεπάλληλα προβληματα που δεν τα εχω ξανασυναντησει.

στο pc υπηρχε μονο ο ενας Sata2 δισκος ενω εβγαλα τον 2ο

-εκανα format και ενω επρεπε να εγκαταστησω τα win (64bit edition) σε "καθαρο" δισκο, το συστημα μου επεμενε να βρισκει το φακελο windows (μετα απο full format ε!) και να ζηταει να εγκατασταθει!!!

τελος παντων μετα αποο κανα 2-3 φορματ μπας και βρει αδειο το δισκο προχώρησα στην εγκατασταση η οποια κολαγε σε διαφορα συστηματα και παγωνε ο υπολογιστης.

αφου μου εσπασε τα νευρα, αποφασισα πως κατι αλλο μαλλον φταιει και ξηλωσα την ψυκτρα και τη cpu. ενω περιμενα να δω την θερμοαγωγιμη παστα μαζι με την παστα που ειχε η ψυκτρα απο μονη της ειδα ενα μαλλον παραξενο θεαμα. οι 2 παστες ειχαν γινει ενα και μαλιστα σε περιεργη κατασταση. δεν ηταν λεια και ηταν μαλλον λιγο ξεραμενη.

τελος παντων δεν ξερω αν εφταιγε αυτο αλλα καθαρισα τα απομειναρια και εβαλα καινουριο στρωμα arctic silver ξανα κουμπωμα και ανοιγμα του pc.

πηρα μυνημα οτι η cpu αλλαξε (πως στο καλο ξερει το bios οτι εβγαλα τη cpu??????) και να ξαναπερασω τις ρυθμισεις στο CMOS !!??!!

δεν εκανα τιποτα απο ολα αυτα , στο επομενο Reboot εκανα φορματ και εβαλα την xp prof. oem edition sp2.

η εγκατασταση εγινε επιτυχως και εβαλα μονο Drivers για οθονη,καρτα γραφικων (χωρις το ati catalyst center), realtec καρτα ηχου

ολα καλα το mediaplayer 9 κλεινει οπως πρεπει , το συστημα ειναι πολυ ελαφρυ και φορτωνει γρηγορα.

συνεχισα με drivers ποντικιου και router, συνδεδη internet, f-secure

Μεχρι τωρα δεν εχω φορτωσει κατι αλλο.

το mediaplayer οκ, ολα φαινονται καλα

μονο 1 reboot ξαφνικα το μεσημερι την ωρα που εκανα Scan το pc για virus χωρις να ξερω γιατι !!! ισως παιζεται κατι με το ρευμα αλλα ημαρτον 550WATT εχω (πραγματικα καλου τροφοδοτικου)

απο θερμοκρασιες ολα νορμαλ (οπως και πριν)

βεβαια το winrar συνεχιζει τα δικα του αλλα εχω την εντυπωση τωρα πια πως φταιει το rar και οχι το pc. παλια ειχα αλλη χαμηλοτερη εκδοση που προφανως ηταν πιο light.

γενικα το pc φαινεται να βρισκει τον εαυτο του αλλα μενει να το "φορτωσω" για να δω πως θα συμπεριφερθει.

μακαρι να εφταιγαν τα προηγουμενα windows και οι drivers που δεν ειχαν κατσει καλα.

οσο και να το φορτωσω παντως θα προσπαθησω να το κρατησω σχετικα απλο με τα απαραιτητα μονο

Δημοσ.

καλησπερα.διαβασα και τις 9 σελιδες του θεματος πριν βιαστω να απαντησω μηπως το ειχες δει δει ηδη στο φορουμ της asus αλλα οχι μαλλον απο οτι καταλαβα.η συγκεκριμενη μητρικη εχει προβλημα με τα κιτρινα slots.βαλε τις μνημες στα μαυρα και ολα οκ!μπορει να σου φαινεται κουφο αλλα μια ματια στο φορουμ της asus θα στο επιβεβαιωσει.εχω φαει τα νυχια μου εδω και 10 μερες να σεταρω το μηχανημα.τα χω κανει ολα.επισης συμβουλη.μια και δεν σε ενδιαφερει το raid ,προς θεου μην βαλεις drivers chipset για raid.καθυστερουν μεχρι και το shutdown και το Post.στειλε για οτι αλλο θες.το χω στησει το Motherboard με core2duo 6600 kai 2x1 Gb Kingston και φυσαει εδω και λιγες μερες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...