Προς το περιεχόμενο

νεο Pc-παει σαν κοτα

dimi_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H ΑSUS εχει νέο βγάλει νέο ΒΙΟs που λύνη προβλήματα σαν το δικό σου.Κοιταξέ το...!Πρόσεξε επίσης τοn DRVs από την VGA και έχε υπ'όψη σου ότι το ψάξιμο γίνεται μιά φορά και ΑΝΤΙΟ Προβλήματα.

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κανε ο,τι σου λεει ο skylined.

Τρεξε το sandra για καθε benchmark χωριστα και σuγκρινε τα αποτελεσματα με τις επιδοσεις των συστηματων που ειναι παρομοια με το δικο σου απο αυτα που εχει μεσα το sandra...

Επιπλεον, τι ειναι το drive access error που σου εβγαλε το sandra στον F: ?

To προσεξες?

Ειδα σε καποια αλλα fora οτι σε μερικους με την ιδια ΜΒ η VGA δουλευει σε x1 και οχι σε χ16... Για κοιτα το nvidia control panel τι σου δειχνει...

Το 604 bios ειναι beta. Εγω προσωπικα μεχρι να βγει final version δεν θα το βαλω. Ασε που δεν εχουν βγαλει info file με το τι διορθωνει...

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070519100154031&board_id=1&model=P5N-E+SLI&SLanguage=en-us&page=3

Δημοσ.

bios εκανα update - εχω το 505 - που δεν ειναι beta.

στον F δεν ξερω γιατι το εβγαλε-το ειδα- αλλα ειναι ο δισκος που δεν εβλεπε - αν και τωρα τον βλεπει....

η καρτα ειναι στο χ16

Δημοσ.
bios εκανα update - εχω το 505 - που δεν ειναι beta.

στον F δεν ξερω γιατι το εβγαλε-το ειδα- αλλα ειναι ο δισκος που δεν εβλεπε - αν και τωρα τον βλεπει....

η καρτα ειναι στο χ16

Γιατι δεν εβαλες το 602?

Αυτο εχω βαλει εγω...

BTW κοιτα και το event log των windows στο system αν σου εχει βγαλει errors για το δισκο ή γενικα...

Δημοσ.

ρε παιδια δε φταιει το bios τι 404 τι 505 τι 602...

αν ηταν το bios θα ειχε φτιαξει το προβλημα ,

ουτε ο δισκος φταει.

μαλλον καπου προς τη vga ειναι το προβλημα drivers ή κατι αλλο αλλα δεν ξερω τι...

απλα βαρεθηκα να ψαχνω

Δημοσ.

λοιπον , ετρεξα διαγνωστικα για τους δισκους και ολα ΟΚ

ετρεξα tune up utilities 2007 και υποτιθεται οτι διορθωσε πολλα σφαλματα στο συστημα και το registry αλλα δεν βελτιωθηκε τιποτα.

απο μεθαυριο κανω format, βαζω xp απο την αρχη και οτι τελευταιους drivers υπαρχουν.

αν δεν φτιαξει και παλι, αλλαζω καρτα γραφικων (γιατι πιστευω εκει ειναι το προβλημα)

.

αυτα.

Δημοσ.

επιτελους γιατι με τοσες αλλαγες drivers του τα χες ζαλισει του συστηματος για να κανουμε και κανενα αστειακι, καλη τυχη φιλε ελπιζω να τρεχεις σφαιρα μετα το format, προσεκτικα βαλε τους drivers και μην το φορτωσεις στην αρχη, κατσε να δεις τη συμπεριφορα του πρωτα

Δημοσ.
επιτελους γιατι με τοσες αλλαγες drivers του τα χες ζαλισει του συστηματος για να κανουμε και κανενα αστειακι, καλη τυχη φιλε ελπιζω να τρεχεις σφαιρα μετα το format, προσεκτικα βαλε τους drivers και μην το φορτωσεις στην αρχη, κατσε να δεις τη συμπεριφορα του πρωτα

αν και το συστημα δεν ειναι υπερφορτωμενο, θα προσπαθησω παλια απο την αρχη.

σιγουρα αυτη τη φορα θα το παω βημα βημα για να δω αν κολαει απο την αρχη (μονο με winxp πανω χωρις ουτε καν drivers για το ποντικι!) ή κολαει καπου στη συνεχεια....

αν καταφερω να βρω τι φταιει θα τα ξαναπουμε

:???:

Δημοσ.

Τα περιεργα που σου κανει στο Winrar πως τα συνδεεις με την καρτα γραφικων???

Απο ολο το συστημα σου αυτο που δεν μου καθεται καλα ειναι οι 800αρες μνημες σου, αν βρεις απο κανενα φιλο αλλες μνημες να τις βαλεις ισως βοηθουσε την κατασταση. Οπως εχουν παει τα πραγματα ενα format ειναι αναγκαιο. Βαζε drivers σιγα σιγα και οχι με τη μια.

Δημοσ.
Τα περιεργα που σου κανει στο Winrar πως τα συνδεεις με την καρτα γραφικων???

Απο ολο το συστημα σου αυτο που δεν μου καθεται καλα ειναι οι 800αρες μνημες σου, αν βρεις απο κανενα φιλο αλλες μνημες να τις βαλεις ισως βοηθουσε την κατασταση. Οπως εχουν παει τα πραγματα ενα format ειναι αναγκαιο. Βαζε drivers σιγα σιγα και οχι με τη μια.

το συνδεω γιατι οση ωρα παιζει το winrar δεν αφηνει να σχεδιαστει ξανα το παραθυρο που ειναι απο πισω (εκει που ειναι το rar που τρεχει).

το παραθυρο ειναι κολημενο και δεν εχεις κανενα ελεγχο πανω του (να το μετακινησεις , να το μικρυνεις, κ.λ.π) μεχρι να τελειωσει το unrar.

αυτο μου φαινεται πως σημαινει αδυναμια της καρτας να ικανοποιησει το request για το χειρισμο του παραθυρου.

απο την αλλη ισως ειναι και η μνημη-θα το κοιταξω κιαυτο αν και σε ολα τα τεστ οι μνημες βγαινουν οκ

Δημοσ.
το συνδεω γιατι οση ωρα παιζει το winrar δεν αφηνει να σχεδιαστει ξανα το παραθυρο που ειναι απο πισω (εκει που ειναι το rar που τρεχει).

το παραθυρο ειναι κολημενο και δεν εχεις κανενα ελεγχο πανω του (να το μετακινησεις , να το μικρυνεις, κ.λ.π) μεχρι να τελειωσει το unrar.

αυτο μου φαινεται πως σημαινει αδυναμια της καρτας να ικανοποιησει το request για το χειρισμο του παραθυρου.

Χμ.... Δεν νομιζω. Δεν νομιζω τα Windows XP να αξιοποιουν την καρτα γραφικων για τετοιες μικροδουλιες. CPU + RAM παιζει σε αυτην την περιπτωση. Μου φαινεται χλωμο τα XP για μια απλη μετακινηση παραθυρου να δινουν εντολη στη καρτα γραφικων. Τεσπα δεν ειμαι και σιγουρος ας γραψει καποιος πιο ειδικος.

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, χρησιμοποιουν τον επεξεργαστη.

Ανοιξε Taskmanager και κουνα ενα αλλο παραθυρο και θα σου πω εγω που θα παει το γραφημα του επεξεργαστη εαν ειναι οτιδηποτε μικροτερο απο P4 3,6 ή Α64 3500+...

Δημοσ.

ωραια , ας πουμε οτι φταιει ο επεξεργαστης.

σε τι να φταιει ρε παιδια ενας ολοκαινουριος box ΙΝΤΕΛ core2duo 6420 ???

για τη μνημη , τωρα θα καω την αλλαγη με αλλη RAM να δω τι διαφορα

Δημοσ.
ωραια , ας πουμε οτι φταιει ο επεξεργαστης.

σε τι να φταιει ρε παιδια ενας ολοκαινουριος box ΙΝΤΕΛ core2duo 6420 ???

Δεν ειπα οτι φταιει η CPU. Αλλα λεω αλλα καταλαβαινεις. Ειπα οτι εχω μια διαισθηση οτι κατι δεν παει καλα με τις μνημες σου. Στις 2D διαστασεις σχεδον ποτε δεν αναλαμβανε η καρτα γραφικων μικροδουλειες απο τη CPU απο το 1993 που ασχολουμαι ως τωρα. Εκτος κι αν το προγραμμα το ιδιο το οριζε. Και τα XP νομιζω δεν το κανουν. Αν ξερει καποιος ας γραψει.

Δημοσ.
Δεν ειπα οτι φταιει η CPU. Αλλα λεω αλλα καταλαβαινεις. Ειπα οτι εχω μια διαισθηση οτι κατι δεν παει καλα με τις μνημες σου. Στις 2D διαστασεις σχεδον ποτε δεν αναλαμβανε η καρτα γραφικων μικροδουλειες απο τη CPU απο το 1993 που ασχολουμαι ως τωρα. Εκτος κι αν το προγραμμα το ιδιο το οριζε. Και τα XP νομιζω δεν το κανουν. Αν ξερει καποιος ας γραψει.

ok sorry αν παρεξηγησα-απλα ειμαι εκνευρισμενος.

αν τα memmory checks βγαζουν οκ τη μνημη τι αλλο μπορω να κανω ;

ατυχια! η παλια μνημη δεν κανει οποτε ακυρο το τεστ μεχρι να βρω ddr2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...