Προς το περιεχόμενο

νεο Pc-παει σαν κοτα

dimi_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το σκορ του νεου pc δεν λεω πως ειναι μικρο (χρησιμοποιησα 3dmark05 εκδοση 1.2.0free edition γιατι απλα δεν αντεχα να περιμενω να κατεβασω αλλο, οι μετρησεις εγιναν στα 2 συστηματα χωρις σχεδον τιποτα φορτωμενο πανω τους για καλυτερα) απλα οτι το νεο pc δεν συμπεριφερεται σαν το ταχυτατο pc -σε σχεση με το παλιο- που περιμενα.

και συγκεκριμενα παρουσιαζει καποια κολληματα οχι παντα αλλα σε καποια tasks.

το προβλημα με το 2ο δισκο και το χαμενο ΝTLDR εμφανιστηκε μετα.

αν φταει ο controler της μητρικης τι κανω ;και πως μπορω να ειμαι σιγουρος ;

φιλε θα τα κοιταξω και αυτα αυριο πρωι πρωι

thanx

οι μνημες γιατι να εχουν προβλημα; σφραγισμενες ηταν ; και πως αποδυκνυω οτι εχουν προβλημα για να τις αντικαταστησω ;

απο τα windows πως εκανες απεγκατασταση το jmicron contrllr ???

βασικά στο 05 μην περίμενεις να δεις μεγαλύτερο σκόρ. κάπου εκεί που είσαι τερματίζει η συγκεκριμένη καρτούλα. άρα το πρόβλημά σου δεν είναι ούτε στον επεξεργαστή, ούτε στη μνήμη και ούτε φυσικά στην καρτα γραφικών σου. οπότε δεν χρειάζεται να τα ψάχνεις αυτά. τσέκαρε το δίσκο σου και αν μπορείς δοκίμασε κάποιο δίσκο από κανένα φίλο σου. σχετικά με τον controler αν τελικά φταίει αυτός δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις γιατί εγώ δεν έβγαλα άκρη με το σέρβις της Ασους στην Ελλάδα και τελικά πέταξα τη μητρική και ησύχασα.. ελπίζω να λυθεί το πρόβλημά σου κι αν σκεφτώ κάτι άλλο θα ποστάρω.

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ayth th stigmh:

cd rom

hard disk

giati ?

καλύτερα βάλε πρώτα το δίσκο και μετά τα cd. αν θες να bootάρεις από cd υπάρχει το boot menu (εμφανίζεται πατώντας το f8).

Δημοσ.

απο μνημη ολα οκ

ετρεξα το memtest χθες ολο το βραδυ και ολα καλα

σημερα ετρεξα το XP_repair_pro_2007 και ως δια μαγειας το φαινομενο να μην κλεινει αμεσα το mediaplayer αλλα με χρονοκαθυστερηση εξαφανιστηκε.

μαλλον κατι στο registry θα το κολλαγε.

μενει να δω τι θα κανω με το 2ο δισκο

βεβαια το να αποσυμπιεσω ταυτοχρονα 2-3 rar των 500ΜΒ το καθενα δεν ειναι και μια τοσο γρηγορη διαδικασια οσο θα φανταζομουν.

περιεργο αλλα πιστευα πως ο dual core θα τα ξετιναζε κατι τετοιοα.

κανεις αλλος με 2πυρηνο να μου πει πως παει το συστημα του ; σε παρομοια διαδικασια π.χ ταυτοχρονη αποσυμπιεση 2-3 μεγαλων αρχειων

Δημοσ.

Ama einai ths registry dokimase tune up utilities ccleaner olaparta sbarna alla egw 8a proteina an ftiaxeis ena partition an baleis ta linux ubuntu na deis an einai argo giati den nomizw to systhma soy na ftaiei einai para poly kalo.EPishs se paixnidia pws ta paei?

Δημοσ.

Θα σου προτεινα να κατεβασεις κανενα benchmark utility οπως το Sandra

για να ελεγξεις τις επιδοσεις.

Εχει και πινακες σε καθε benchmark test με μετρησεις απο διαφορα συστηματα, οποτε μπορεις να βγαλεις συμπερασμα για το αν κατι δεν παει καλα απο αποψη επιδοσεων.

Επιπλεον, μπορεις να κατεβασεις το cpu-z για να ελεγξεις cpu και memory settings.

Βαλε και κανενα screenshot απο το cpu-z, αν δεν βαριεσαι...

Δημοσ.

παιδες ευχαριστω ολους σας για τη βοηθεια.

τα 3dmark που λεω πιο πανω το ετρεξα βιαστικα στην αρχη για να μετρησω τα 2 συστηματα , το παλιο και το νεο μολις το συναρμολογησα.

εκεινη την ωρα δεν ειχα κατεβασει κατι πιο συγχρονο,οποτε θα ξαναμετρησω αργοτερα.

το ολο θεμα ξαναλεω δημιουργηθηκε απο την αισθηση για το πως παει το συστημα και οχι για την τιμη που βγαζει στα benchmarks.

ηδη με το XP_repair_pro_2007 λυθηκε το προβλημα με το media player (Δεν καταλαβα ποτε τι εφταιγε)

παιχνιδια δεν εχω φορτωσει ακομα γιατι θεωρησα πως οταν εχω αλλα προβληματα ειναι περιττο, αν δεν τα λυσω πρωτα.

παραμενει το γεγονος πως ανοιγοντας π.χ. 2winrar για αποσυμπιεση μεγαλων αρχειων κολαει -> δεν παγωνει απλα κολαει μεχρι να τελειωσει το rar

κολαει ειδικα το παραθυρο οπου κανεις την αποσυμπιεση, π.χ δεν μπορεις να κλικαρεις πανω του και να κανεις κατι αλλο.

αυτο συμβαινει σε εσας;

πιστευα πως ο 2πυρηνος δεν θα μασαγε απο τετοια

φταιω εγω που περιμενω κατι παραπανω ;

δεν μπορει να ειναι η ιδεα μου.

αν δεν μπορει να σου κανει 2 unrar τοτε τι σκ@τ@ δυναμη εχει ;

για το δισκο θα δω το βραδυ γιατι τωρα παω για δουλεια.

αν κανεις μπορει ας απαντησει πως συμπεριφερεται το συστημα του σε αυτο που ρωτησα.

ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

αν δεν μπορει να σου κανει 2 unrar τοτε τι σκ@τ@ δυναμη εχει ;

αν κανεις μπορει ας απαντησει πως συμπεριφερεται το συστημα του σε αυτο που ρωτησα.

Εγω χθες εκανα unrar 2 rar ταυτοχρονα το ενα 4.5Gb και το αλλο 3.8Gb, αρκετα γρηγορα και χωρις προβληματα...

Δημοσ.
oi 2 pyrinoi epeksergastes aksiopoioude apo ta vista kai apo orismenes efarmoges..

Αυτό είναι εντελώς ανακριβές όσον αφορά το λειτουργικό. Τα XP home δεν χρησιμοποιούν multiprocessing (δύο ή περισσότεροι επεξεργαστές σε διαφορετικά socket) αλλά "βλέπουν" κανονικά τους επεξεργαστές multicore. Τα professional χρησιμοποιούν και multicore και multiprocessing (μέχρι δύο επεξεργαστές).

http://searchwincomputing.techtarget.com/tip/0,289483,sid68_gci1189223,00.html

Likewise, Windows XP Home will only work with one socket at a time regardless of its cores or threading potential, and XP Professional will recognize up to two sockets.

Οσον αφορά τις εφαρμογές ισχύει.

Δημοσ.

δηλ. πιστευετε πως αν βαλω xp 64bit ή vista (64bit) χωρις drivers 64bitους (για motherboard/vga/mouse/printers/κλπ) παρα μονον οτι εχουν τα win απο μονα τους,

και τρεξω εφαρμογες 32bit (γιατι δεν νομιζω να υπαρχει winzip 64bit) θα πηγαινουν σφαιρα ;

αν ειναι ετσι το μονο ευκολο ειναι να βαλω τα vista ή τα 64bit win xp και να τελειωνω.

θα ηθελα να ξερω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...