Προς το περιεχόμενο

νεο Pc-παει σαν κοτα

dimi_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"σοφτγουερ για τροφοδοτικό",υπάρχει,αν αυτό που σε νοιάζει είναι οι τάσεις που δίνει (πχ,το motherboard monitor)...Αλλά στη θέση σου δεν θα ήμουν ήσυχος με τις όποιες(καλές ή "κακές") ενδείξεις...Δανείσου αν μπορείς 1,και δοκίμασέ το στην πράξη για 1-2 μέρες...

Όσο για το να το "φορτώσεις",δεν βλέπω την χρησιμότητά του(μπορείς πάντως να συνδέσεις περισσότερες συσκευές: δίσκους,κάρτες,ντράιβς,

περιφερειακά κλπ κλπ...... δες εδώ προεινόμενες τιμές για το σύστημά σου,και αναλόγως "φορτώνεις".....-> http://www.journeysystems.com/?powercalc

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ευχαριστω αλλα δεν μπορω να δανειστω κατι που να σηκωνει αυτα που εχω στο pc μου,

των φιλων μου ειναι μικρα 300αρια σε παλια συστηματα.

απο την αλλη δεν ξερω τι γινεται.

εδω και 2 μερες παιζει χωρις προβλημα (μονο ενα παγωμα μια φορα).

δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει και γιατι το κανει τις λιγες πια φορες που το κανει

Δημοσ.

μετρησα ποσο χρονο κανουν ναανοιξουν και να κλεισουν τα windows.

στο κλεισιμο και με τους 2 δισκους πανω (1 sata , 1 ide) αλλα και μονο με τον 1 (sata) ειναι το ιδιο: 46Sec.

στο ανοιγμα ομως υπαρχει διαφορα.

συνολικος χρονος απο το πατημα του κουμπιου μεχρι να σταματησει η κλεψυδρα στο ποντικι δηλ. να εχει φορτωσει ολα τα απαραιτητα :

με τους 2 δισκους 1':50"

με τον 1 (sata) μονο: 1':15"

σημειωτεον ο 2ος δισκος ειναι εντελως εδειος!!!

γιατι τετοια καθυστερηση ;;;

Δημοσ.

λοιπον, ολα καλα.

το προβλημα λυθηκε και το PC παει σφαιρα χωρις κανενα προβλημα.

ενα teleytaio φορματ,νεα windows 1 δισκος SATA μονο και ως δια μαγειας λυθηκαν ολα.

δεν ξερω πως αλλα ολα καλα.

_TEΛOΣ_

ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν με τις συμβουλες τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...