insomniaK Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Είναι η πιο κοινή ερώτηση που γίνεται στα Laptops τουλάχιστον και διανθίζεται με 3 ποσά, "1000", "1500" και "1800". Κατανοητή η έρευνα αγοράς, αλλά αν διαβάσουν τα δεκάδες θέματα με το ίδιο περιεχόμενο και παλαιότητας μίας - δύο ημερών τι θα πάθουν; Επίσης, το δεύτερο που θέλω να τονίσω είναι πως δεν αναφέρουν τη χρήση του υπολογιστή, τις απαιτήσεις τους, τις ικανότητες τους, απλά δίνουν ένα ποσό και ζητούν να τους βρουν οι υπόλοιποι χρήστες υπολογιστή... Και τέλος, δεν έχουν κάποια μηχανήματα που τους κέντρισαν το ενδιαφέρον για να τα συζητήσουμε και αυτό έχει ως αποτέλεσμα διαμάχες επιπέδου, Fujitsu suxx, Toshiba roxx, πλούσιες επιχειρημάτων, εμένα ο ξαδερφος του γνωστού της αδερφής της προχθεσινής ξεπέτας είπε ότι το service είναι για τον π@τσο... Βασικά, δεν ξέρω αν έπρεπε να ανοίξω το συγκεκριμένο θέμα, αλλά είμαι φανατικός των φορητών υπολογιστών και ξενερώνω σε μέγιστο βαθμό (δε συμμετέχω καν πια) που ολόκληρο φόρουν αναλώνεται στο να βρει σε κάποιον ~τεμπέλη~ υπολογιστή και ως εκ τούτου το θεωρώ πρόβλημα για το φόρουμ, που θα ήθελα να αντιμετωπισθεί χωρίς όμως να μπορώ να σκεφθώ κάποιο τρόπο αντιμετώπισης. Ευχαριστώ για την υπομονή σας και ελπίζω μέσα από το διάλογο να βρεθεί μία λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.