Προς το περιεχόμενο

Με ποιο πρόγραμμα: βλέπω τηλεόραση μέσω του TV-Tuner μου; - Συζήτηση

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Ευχαριστώ, θα το προσθέσω!

Μιας και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω και να το συμπεριλάβω στην περιγραφή του (πέρα από τα προφανή, φυσικά, που τα βρίσκω στο site όπως τιμή, λειτουργικά συστήματα κλπ);

Δημοσ.

απλά οτί είναι λύση all-in-one για ασυμβατότητες δυστυχώς δεν ξέρω, η λίστα με τις υποστηριζόμενες κάρτες που έχει στο site είναι πιστεύω πολύ μικρότερη από αυτές που υποστηρίζει πραγματικά. άλλωστε γι'αυτό υπάρχει και το trial ;)

Δημοσ.

To kmplayer κανει αυτη τη δουλεια! Αναγνωρισε ανετα το dvb 310 της kworld αλλα ηθελε και ενα ματσο ρυθμισεις που δεν ηξερα :P

Αν εχετε ορεξη ριχτε του μια ματια. Ηταν και απιστευτα σταθερο!

Δημοσ.

εγω χρησιμοποιω το Κ!TV το οποιο φαινομενικα φαινεται σαν κλωνος του dscaler, αλλα ειναι πολυ καλυτερο... και πανω απο ολα δωρεαν...

• Members
Δημοσ.
To kmplayer κανει αυτη τη δουλεια! Αναγνωρισε ανετα το dvb 310 της kworld αλλα ηθελε και ενα ματσο ρυθμισεις που δεν ηξερα :P

Αν εχετε ορεξη ριχτε του μια ματια. Ηταν και απιστευτα σταθερο!

Καλά έχω μείνει άφωνος με αυτό το πρόγραμμα! Πράγματι, αναγνώρισε κανονικά την Pinnacle PCTV 310i μου, χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθώ μαζί του πάνω από 5-10 λεπτά! Και η ποιότητά του είναι εφάμιλλη των άλλων προγραμμάτων που χρησιμοποιώ για αυτή τη δουλειά (δείτε και screenshot)!

Δε φτάνει που παίζει όλες τις μορφές video που του έχω βάλει (ακόμη και αρχεία στα οποία το vlc κώλωνε), μπορεί να λειτουργήσει και ως ένας αξιοπρεπέστατος mp3 player (στυλ winamp) και τώρα βλέπω πως αναγνωρίζει αμέσως και ταχύτερα από κάθε άλλο πρόγραμμα το tv-tuner μου!

Τι να πω, στο τέλος θα βρω καμιά κρυμμένη ρύθμιση για να ψήνει και καφέ!

Και όλα αυτά ενώ είναι δωρεάν και portable!

post-20957-129062947043_thumb.jpg

Δημοσ.

Και εμενα με κερδισε με την πρωτη ματια! Πολυ ωραιο εμφανισιακα και γεματο δυνατοτητες! Και αρκετα ελαφρυ! Ειναι beta τωρα, στην τελικη θα ψηνει και καφε, οι developers το επιβεβαιωσαν! ;)

• 3 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

power cinema = το πιο τραγικό πρόγραμα που υπάρχει :(

Ήρθε μαζί με την κάρτα μου :(

Πολύ δύσχρηστο στο θέμα αναζήτιση - μετονομασία - ματαφορά καναλιών.

Μου τρώει μισή ώρα στην ρύθμιση και άμα crashαρει τα χάνει όλα.

Πάλι απο την αρχή = μισή ακόμα ώρα.

Εκτός αυτό μετά απο αναπαραγωγή λίγης ώρας κολλάει και γενικά υπολειτουργεί.

Ακόμα το support της cyberlink είναι τραγικό!!!

Έχω email τους το οποίο ΔΕΝ το κάνω paste γιατί θα πίξει το μυαλό σας.

Δεν τόλμησα να το διαβάσω όλο.

Μου κάνανε paste περιπου 3-4 σελίδες για ενέργιες που πρέπει να κάνω για να λύσω ένα πρόβλημα. Απο πείραγμα σε registry μέχρι να μη πω τι.

Αν είναι να διαθέσω 1 ώρα να διαβάσω το mail τους, 3 ώρες για να κάνω αυτά που λέει στο Mail και με το πρώτο crash να τα χάσω άντε γεια.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, ξέρετε πώς αλλάζει η ανάλυση απο το kmplayer ??

Έχω μια Avermedia κάρτα, τα αναλογικά κανάλια παίζουν μια χαρά αλλα η ανάλυση είναι 372χ240. Ξέρετε πως μεγαλώνει η ανάλυση.

Επίσης στα ψηφιακά κανάλια μου βγάζει "no signal" !!

Καμια βοήθεια... :rolleyes: ??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:57 ----------

Παιδιά, ξέρετε πώς αλλάζει η ανάλυση απο το kmplayer ??

Έχω μια Avermedia κάρτα, τα αναλογικά κανάλια παίζουν μια χαρά αλλα η ανάλυση είναι 372χ240. Ξέρετε πως μεγαλώνει η ανάλυση.

Επίσης στα ψηφιακά κανάλια μου βγάζει "no signal" !!

Καμια βοήθεια... :rolleyes: ??

Άκυρο, την διόρθωσα την ανάλυση!

Με τα ψηφιακά κανάλια ξέρει κανένας τί γίνεται?

Επίσης τα κανάλια πως μπορώ να τα αποθηκέυσω σε μια λίστα για να μην τα ψάχνω σκόρπια?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω την καρτα Kworld DVB-T 220 και το προγραμμα Hypermedia που ηταν μεσα στο κουτι...

Εκανα format τον υπολογιστη και τωρα οποτε παω να ανοιξω το Hypermedia μου βγαζει Cannot Set capture device...Εβαλα τους τελευταιους drivers αλλα τιποτα το εσβησα και το ξαναεγκατεστησα παλι τιποτα...Για πειτε τι κανω???

Δημοσ.

Μπορεις να προσθεσεις και το windows media center το οποιο ειναι εξαιρετικο.Πολυ καλυτερο απο Power Cinema.

Δημοσ.

Νομιζω μονο στα vista και στα 7 υπαρχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...