Members gsarig Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Συζήτηση για το θέμα: Με ποιο πρόγραμμα: βλέπω τηλεόραση μέσω του TV-Tuner μου; Που ανήκει στο sticky topic: Με ποιο πρόγραμμα; Παρατηρήσεις, προτάσεις και διορθώσεις ευπρόσδεκτες
tarrasque Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μπορείς να προσθεσεις και το Power Cinema το οποίο είναι βέβαια παραπάνω από tv αλλά είναι αξιόλογο.
Members gsarig Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Members Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ευχαριστώ, θα το προσθέσω! Μιας και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω και να το συμπεριλάβω στην περιγραφή του (πέρα από τα προφανή, φυσικά, που τα βρίσκω στο site όπως τιμή, λειτουργικά συστήματα κλπ);
tarrasque Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 απλά οτί είναι λύση all-in-one για ασυμβατότητες δυστυχώς δεν ξέρω, η λίστα με τις υποστηριζόμενες κάρτες που έχει στο site είναι πιστεύω πολύ μικρότερη από αυτές που υποστηρίζει πραγματικά. άλλωστε γι'αυτό υπάρχει και το trial
Freakster Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 To kmplayer κανει αυτη τη δουλεια! Αναγνωρισε ανετα το dvb 310 της kworld αλλα ηθελε και ενα ματσο ρυθμισεις που δεν ηξερα Αν εχετε ορεξη ριχτε του μια ματια. Ηταν και απιστευτα σταθερο!
VasKag Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 εγω χρησιμοποιω το Κ!TV το οποιο φαινομενικα φαινεται σαν κλωνος του dscaler, αλλα ειναι πολυ καλυτερο... και πανω απο ολα δωρεαν...
Members gsarig Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Members Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 To kmplayer κανει αυτη τη δουλεια! Αναγνωρισε ανετα το dvb 310 της kworld αλλα ηθελε και ενα ματσο ρυθμισεις που δεν ηξερα Αν εχετε ορεξη ριχτε του μια ματια. Ηταν και απιστευτα σταθερο! Καλά έχω μείνει άφωνος με αυτό το πρόγραμμα! Πράγματι, αναγνώρισε κανονικά την Pinnacle PCTV 310i μου, χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθώ μαζί του πάνω από 5-10 λεπτά! Και η ποιότητά του είναι εφάμιλλη των άλλων προγραμμάτων που χρησιμοποιώ για αυτή τη δουλειά (δείτε και screenshot)! Δε φτάνει που παίζει όλες τις μορφές video που του έχω βάλει (ακόμη και αρχεία στα οποία το vlc κώλωνε), μπορεί να λειτουργήσει και ως ένας αξιοπρεπέστατος mp3 player (στυλ winamp) και τώρα βλέπω πως αναγνωρίζει αμέσως και ταχύτερα από κάθε άλλο πρόγραμμα το tv-tuner μου! Τι να πω, στο τέλος θα βρω καμιά κρυμμένη ρύθμιση για να ψήνει και καφέ! Και όλα αυτά ενώ είναι δωρεάν και portable!
Freakster Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Και εμενα με κερδισε με την πρωτη ματια! Πολυ ωραιο εμφανισιακα και γεματο δυνατοτητες! Και αρκετα ελαφρυ! Ειναι beta τωρα, στην τελικη θα ψηνει και καφε, οι developers το επιβεβαιωσαν!
tolisspi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Στο power cinema πως κανουμε μετονομασια των καλαλιων?
CompHeller Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 power cinema = το πιο τραγικό πρόγραμα που υπάρχει Ήρθε μαζί με την κάρτα μου Πολύ δύσχρηστο στο θέμα αναζήτιση - μετονομασία - ματαφορά καναλιών. Μου τρώει μισή ώρα στην ρύθμιση και άμα crashαρει τα χάνει όλα. Πάλι απο την αρχή = μισή ακόμα ώρα. Εκτός αυτό μετά απο αναπαραγωγή λίγης ώρας κολλάει και γενικά υπολειτουργεί. Ακόμα το support της cyberlink είναι τραγικό!!! Έχω email τους το οποίο ΔΕΝ το κάνω paste γιατί θα πίξει το μυαλό σας. Δεν τόλμησα να το διαβάσω όλο. Μου κάνανε paste περιπου 3-4 σελίδες για ενέργιες που πρέπει να κάνω για να λύσω ένα πρόβλημα. Απο πείραγμα σε registry μέχρι να μη πω τι. Αν είναι να διαθέσω 1 ώρα να διαβάσω το mail τους, 3 ώρες για να κάνω αυτά που λέει στο Mail και με το πρώτο crash να τα χάσω άντε γεια.
Giorgos3924 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά, ξέρετε πώς αλλάζει η ανάλυση απο το kmplayer ?? Έχω μια Avermedia κάρτα, τα αναλογικά κανάλια παίζουν μια χαρά αλλα η ανάλυση είναι 372χ240. Ξέρετε πως μεγαλώνει η ανάλυση. Επίσης στα ψηφιακά κανάλια μου βγάζει "no signal" !! Καμια βοήθεια... ?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:57 ---------- Παιδιά, ξέρετε πώς αλλάζει η ανάλυση απο το kmplayer ??Έχω μια Avermedia κάρτα, τα αναλογικά κανάλια παίζουν μια χαρά αλλα η ανάλυση είναι 372χ240. Ξέρετε πως μεγαλώνει η ανάλυση. Επίσης στα ψηφιακά κανάλια μου βγάζει "no signal" !! Καμια βοήθεια... ?? Άκυρο, την διόρθωσα την ανάλυση! Με τα ψηφιακά κανάλια ξέρει κανένας τί γίνεται? Επίσης τα κανάλια πως μπορώ να τα αποθηκέυσω σε μια λίστα για να μην τα ψάχνω σκόρπια?
jokos31 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εχω την καρτα Kworld DVB-T 220 και το προγραμμα Hypermedia που ηταν μεσα στο κουτι... Εκανα format τον υπολογιστη και τωρα οποτε παω να ανοιξω το Hypermedia μου βγαζει Cannot Set capture device...Εβαλα τους τελευταιους drivers αλλα τιποτα το εσβησα και το ξαναεγκατεστησα παλι τιποτα...Για πειτε τι κανω???
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μπορεις να προσθεσεις και το windows media center το οποιο ειναι εξαιρετικο.Πολυ καλυτερο απο Power Cinema.
jokos31 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Γινεται σε XP???Γιατι οπου κι αν εψαξα μονο για Vista Βρηκα...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Νομιζω μονο στα vista και στα 7 υπαρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.