Προς το περιεχόμενο

Πολυπλοκο Φορματ

Arrenoposss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

΄Εχω ενα πρόβλημα με το φορματ....εχω 2 σκληρους,εναν 300αρη και εναν 80αρη...στον 300 αρη δεν μπορω να κάνω φορματ διότι μετα την επαννεκινηση μοy πετάει ένα σφάλμα που λέει:

windows could not start because the following file is missing or corrupt: <windows root>\system32\hal.dll.

please re-install a copy of the above file.

δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.στον 80αρη γινεται μια χαρα το φορματ χωρίς προβλήματα....δεν μου εμφανίζει το μήνυμα που εμφανίζει στον 300αρη.παιζει να χει γινει κανένα λα8ος στην συνδεσμολογία απο πίσώ?δεν μπορω να καταλάβω...

ο 300αρης ειναι ο μαστερ.

Δημοσ.

From Microsoft Web site....

Χρησιμοποιήστε το βοηθητικό πρόγραμμα Bootcfg στην Κονσόλα αποκατάστασης (Recovery Console), για να διορθώσετε το αρχείο Boot.ini:

1. Χρησιμοποιήστε το CD-ROM των Windows XP, για να ξεκινήσετε τον υπολογιστή σας.

2. Όταν εμφανιστεί το μήνυμα να πιέσετε το πλήκτρο R, για να επιδιορθώσετε τα Windows χρησιμοποιώντας την Κονσόλα αποκατάστασης (Recovery Console), πιέστε το πλήκτρο R.

3. Επιλέξτε την εγκατάσταση των Windows που επιθυμείτε και κατόπιν πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή, όταν σας ζητηθεί.

4. Πληκτρολογήστε bootcfg /rebuild και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο ENTER.

5. Όταν εντοπιστεί η εγκατάσταση των Windows, εμφανίζονται οι ακόλουθες οδηγίες:

Προσθήκη εγκατάστασης στη λίστα εκκίνησης; (Ναι/Όχι/Όλα) (Add installation to boot list? (Yes/No/All))

[Πληκτρολογήστε Y για απόκριση σε αυτό το μήνυμα.]

Εισαγωγή αναγνωριστικού φόρτωσης: (Enter Load Identifier:)

[Αυτό είναι το όνομα του λειτουργικού συστήματος. Πληκτρολογήστε Windows XP Professional ή Windows XP Home Edition.]

Εισαγωγή επιλογών φόρτωσης λειτουργικού συστήματος: (Enter OS Load options:)

[Αφήστε αυτό το πεδίο κενό και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο ENTER].

Όταν εκτελέσετε τα προηγούμενα βήματα, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πρώτο στοιχείο του μενού εκκίνησης. Αυτό πρέπει να επιτρέψει την κανονική εκκίνηση των Windows XP.

Μετά την επιτυχημένη φόρτωση των Windows XP, είναι δυνατή η τροποποίηση του αρχείου Boot.ini για την κατάργηση της εσφαλμένης καταχώρησης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...