ssd93 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά μου έδωσε ένας φίλος να κοιτάξω το pc του το οποίο πατώντας του το power δεν δίνει σήμα στην οθόνη αλλά ούτε και ακούω τους σκληρούς να δουλεύουν εγώ προσωπικά υποπτεύομαι την κάρτα γραφικών αλλά τι λέτε να κάνω??
disqualified Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 ανοιγει το pc ναι ή οχι και απλα δεν αναβει η οθονη, δειχνει no signal τι ακριβως?
Arrenoposss Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 και γω ειχα ενα τέτοιο πρόβλημα και ειχε καει η μητρική και η κάρτα γραφικών.....δοκιμασε να βαλεις μια αλλη καρτα γραφικων μηπως δουλέψει
ssd93 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 To pc ανοίγει τα ανεμιστηράκια τα ακούω, σκληρό δεν ακούω όσο για την οθόνη λέει no signal. Τι κάνω??
disqualified Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 σπρωξε λιγο την καρτα γραφικων μπας και εχει κουνηθει το φωτακι εξω που δειχνει φορτωμα σκληρου παιζει?
com_hs Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δοκιμασε τα ολα κουνα λιγο οπως ειπαν και τα παιδια την καρτα γραφικων αν και νομιζω οτι ευθυνεται η μοντο η το τροφοδοτικο
Sadman Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 dokimase otan to angeis na kaneis ena restart mipws aniksei emena to kanei i othoni mou pou kai pou dn ksekinaei kateythian.
ssd93 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δεν κάνει κανένα beep και δυστυχώς το λαμπάκι του σκληρού δεν άναβε ποτέ,έβγαλα το καπάκι,δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν ακούω να φορτώνει ο σκληρός. Την κάρτα γραφικών την έβαλα και την έβγαλα τίποτα
washcloud Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 tsekare to me thn 1 mnhmh epanw,karta grafikwn onboard an exei,xwris sklhro,meta ta idia me allh mnhmh (mono 1) ktl..Egw lew paei h mhtrikh,alla an exeis allh grafikwn,dokimase kai me ayth
skarpelos Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Σκληρος δεν μπορεις να ξερεις προσ το παρον.Αν ειναι ο σκληρος θα σου το βγαλει μολις ανοιξει.Αν δεν κανει κανενα beep μολις τον ανοιγεις δωκιμασε να κανεις clear CMOS και αν δε κανει και αυτο τπτ ξεκινα να ξηλωνεις ενα-ενα τα πραγματα(RAM,GPU) και να ανοιγεις το PC να δεις αν χτυπαει.Αν χτυπαει δεν θα εχει καει το mobo.Αν οχι...Δωκιμασε αυτα και ενημερωσε μας
pagratios Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα με τo pc ενός φίλου!Κούνησα την γραφικών τίποτα έβγαλα την ram χωρίς την γραφικών και δεν έκανε μπιπ!Έπρεπε να κάνει έτσι δεν είναι?Η για να κάνει μπιπ πρέπει να είναι εκτώς και κάρτα γραφικών και μνήμη?
skarpelos Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Βασικα χτυπαει οποιο και απ'τα δυο να μην ειναι πανω απλα κανει διαφορετικο ηχο για το καθενα.Οποτε αν δεν σου χτυπαει δωκιμασε να κανεις clear CMOS και αν δεν κανει τπτ τοτε μαλλον καηκε το mobo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.