despotakis007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ρε παιδια, καμια βοηθεια, πηρα ενα gps απο ΜΙΟ, και τελικα στη Ροδο δεν εχει ουτε ενα δρομο. Μηπως το πηρα αδικα? ειμαι και νεος στα gps. κανενα χαρτη κανεις? Ευχαριστω
electroasd Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ρε παιδια, καμια βοηθεια,πηρα ενα gps απο ΜΙΟ, και τελικα στη Ροδο δεν εχει ουτε ενα δρομο. Μηπως το πηρα αδικα? ειμαι και νεος στα gps. κανενα χαρτη κανεις? Ευχαριστω[/quote ] Και γιατι ανοιξες 2 topic???? Αςν ειναι ας το σβησει καποιος mod... Στο θεμα μας τωρα. Με το ΜΙΟ MAPS το πηρες? Αν ναι , με τις υγειες σου.... Μαλλον πρεπει να αγορασεις το destinator....
despotakis007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ευχαριστω για την απαντηση, αν και δεν μου αρεσε το υφος σου "electroasd". Οταν προσπαθησα να κανω edit για να φτιαξω ενα ορθογραφικο λαθος μου το εκανε safe σαν νεο topic. και delete δεν βρηκα πουθενα. Και σαν νεος στο gps οπως ανεφερα, θελω πιο πολυ βοηθεια. Το destinator ειναι soft στην αγορα? μπορω να βρω κανενα free soft? Να χεσω το e-shop που στο info για το ΜΙΟ λεει χαρτες ολης της Ελλαδος και βασικοι της Ευρωπης? Απο Ευρωπη δεν εχει ουτε ενα δρομο. Thanx
electroasd Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ευχαριστω για την απαντηση, αν και δεν μου αρεσε το υφος σου "electroasd".Οταν προσπαθησα να κανω edit για να φτιαξω ενα ορθογραφικο λαθος μου το εκανε safe σαν νεο topic. και delete δεν βρηκα πουθενα. Και σαν νεος στο gps οπως ανεφερα, θελω πιο πολυ βοηθεια. Το destinator ειναι soft στην αγορα? μπορω να βρω κανενα free soft? Να χεσω το e-shop που στο info για το ΜΙΟ λεει χαρτες ολης της Ελλαδος και βασικοι της Ευρωπης? Απο Ευρωπη δεν εχει ουτε ενα δρομο. Thanx Δεν ηθελα να σου φανει καπως η απαντηση μου , απλα ειπα να την σβησουν... Το προγραμμα destinator στοιχιζει 149€. Εχει ολο το δικτυο δρομων και απ οσο ξερω εχει και την Ροδο. Σε λιγες μερες βγαινει και ο καινουργιος χαρτης , ο οποιος θα εχει ακομα περισσοτερα.... Εαν θες και αλλες λεπτομεριες , ρωτα....
despotakis007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Συμμαχία τεζα και κλικ στο λινκ για βοηθεια.... Τωρα αρχιζω να σε συμπαθω πρεπει να το βαλω σε stick για να δουλεψει? η χωραει στη μνημη του? Με τα Windows 5 που εχει , παιρνει ολα τα soft που παιρνουν και αλλες συσκευες? αξiζει να το κρατησω αν βαλω σπασμενο σοφτ, η να το αλλαξω? το e-shop μου το αλλαζει γιατι αλλα γραφει στο info για το c220, και αλλα κανει (δεν κανει) Ρωταω πολλα , για να μαθω πιο πολλα:twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.