shoco Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Τι γνώμη έχετε για την asus M2N-SLI Deluxe? Σκέφτομαι τώρα που θα κάνω αναβάθμιση να βάλω αυτή.
george_o/c Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Θα κάνεις αναβάθμιση σε τι pc? για γράψε τα specifications του συστήματός σου... Πάντως σε γενικές γραμμές πρόκειται για καλή και ποιοτική mobo socket AM2
shoco Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 βλεποντας και κανοντας, απλα επειδη δε βρισκω διπυρηνο σ939 θα παω σε ΑΜ2 και κοιταζω. Παντως οχι τιποτα υπερβολες. Απλα ρωταω γιατι ειναι το μοναδικο με αυτο το chipset στην Asus
george_o/c Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Η Αsus γενικά κατασκευάζει πολύ καλά, αξιόπιστα και ποιοτικά boards. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά νομίζω ότι αξίζει... Αν είναι όμως για καινούργιο σύστημα καλύτερα κοίταξε σε Intel... Αλλιώς μια χαρά είναι για τα λεφτά της και με ένα AMD X2 4200 ή 4600 μια χαρά σε κόβω
george_o/c Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Ήθελα να σου πω πως γενικά η AMD με τις τιμές της αποτελεί μια καλή βάση για αναβάθμιση όμως... Γιατί αν θες νέο σύστημα τότε με μόλις 100ε ξεκινάς με C2D 4300... Η Intel έχει μεγαλύτερη βιωσιμότητα... και μπορείς να αναβαθμίσεις ανετότατα και στο μέλον σε σχέση με AMD...
@topos Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Εαν δεν προκειτε να ασχοληθεις με υπερχρονισμο και οι δυο προσφερουν εξισου καλη σχεση τιμης/αποδοσης... Αλλα απο την αλλη παιρνοντας c2d εχεις την δυνατοτητα να κανεις μια αναβαθμιση τζαμπα απλα υπερχρονιζοντας οποτε αλλαξεις γνωμη.
wiseufc Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 den ksero re paidia pantos emena mou erxonte poli sixna kamenes asus parolou pou einai i agapimeni mou eteria einai i perisoteres pou exw dei na kaigonte borei na etixe ego pantos tha sou protina kati se gigabyte... gnomi mou vrika mia abit(ABIT AN8 SLI 32X) gia to sigekrimeno socket alla einai ligo tsibimeni
mihalakis Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 εγώ έχω την Μ2Ν-Ε και είμαι ικανοποιημένος. Μοναδικό πρόβλημα το passive cooling που μου ανεβάζει τη μητρική στους σχεδόν 60 βαθμούς στο dokimh odhga ektos orion (τεστ δραηβ ανλιμιτεδ). Γνώμη μου αν δεν σκοπεύεις μάλιστα να βάλεις 2 κάρτες γραφικών, να πάρεις την Μ2Ν-Ε γιατί έχει το nforce 570ultra αντι για το απλό 570 που έχει αυτή που προτείνεις και έχει μόνο 3 ευρώ παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.