seventh_son Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ξέρεις τι θέλει ο κώλος τους έτσι ? ( γιατί μπορούσαν κάλιστα να το δεχτούν και να το αλλάξουν επιτόπου με τον κατασκευαστή στην επόμενη παρτίδα τους )"Εμφάνιση προβλήματος", ζητάς αλλαγή με καινούργιο εντός των 14 ημερών, που σημαίνει επί τόπου RMA, και μετά από δύο μέρες το πας πίσω γιατί λες δεν σου έκανε για αυτό που το ήθελες. afto pou les gia tin allagi den isxyei panta. iparxoun kataskevastes kai kataskevastes. Yparxoun etairies pou se tetoia themata ton paizoun kai sou kanoun to kinezo. den anagnorizoun tipota kai etsi poli apla ta kommatakia afta ta tros. to thema einai an i gratzounia ipirxe otan to pire. an ipirxe poli apla paei kai tou to foraei kapelaki giati etsi to pire. an omos den ipirxe tote kat' eme sosta de to allaksan. gia na ginei allagi prepei na epistrepseis to proion opos to agorases. oute petamena sakoulakia oute tipota. Poso mallon gia gratzounia. de milame gia periptosi vlavis. milame gia periptosi allagis giati etsi mou kapnise. Gia mena poli apla afti i politiki tis epistrofis giati de mou ekane einai entelos malakia. ti paei na pei de sou kane? gi afto rotas tous polites, gi afto iparxoun ta periodika, gi afto iparxei to internet. ENHMERONESAI KAI META PSONIZEIS. Sto finale giati iparxoun ta demo? gia na deis akrivos ti psonizeis. Me afti ti logiki o kathenas tha pigaine, tha pairne mia videokamera tha ti kratage gia tis diakopoules tou 15 meres kai meta tha ti gyrnage piso kai tha lege de mou kanei me dikaioma epistrofis xrimaton. H mipos de symvainei me ti koutoponiria ton ellinon? kai oxi den exo epixeirisi apla prospatho na do ta pramata antikeimenika. Gia mena allagi tha prepe na ginetai 1) entos 15 imeron eite se periptosi vlavis eite giati de sou kane alla me ti proipothesi oti einai oli i siskevasia artia. 2) se periptosi malakias tou politi. na sou eipe oti kapoia siskevi kanei kati eno de to kanei. ekei pas kai tou to foras kapelaki kai kaneis kai skiniko. an o politis de to kserei tote de psonizeis. na sai sigouros oti oi etairies tous axristous polites tous vlepoun kai tous dioxnoun. 3) se periptosi vlavis. entos 15 imeron opos kai na exei tha prepe na exeis doa. i politiki pou akolouthei px to plaisio, pou apo ti defteri mera se stelnei antiprosopeia einai aplos aparadekti. me ti proipothesi vevaia na milame panta gia elattomatiko yliko kai oxi gia ypaitiotita tou xristi etsi?
@byZo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ε αν ρωτας εμένα το μονο που μπορώ να σου πω οτι μπορει να παθει ειναι η σκονη που θα παρει ο ηλιος που θα το ζεματαει ολη μερα ε και ο καθε καμενος που θα του παταει τα κουμπια Η σκόνη υπάρχει παντού και τα κουμπιά είναι για να τα πατάμε...:wink: Αν μου δίναν κάτι (αρκετά) ποιο φτηνά και με κανονική εγγύηση θα το έπερνα. (Ίσως όχι κάτι πολύ εύθραυστο όπως πχ μια ultra compact, αλλά μια κάρτα γραφικών ή ένα laptop γιατί όχι?)
ilMarios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Η σκόνη υπάρχει παντού και τα κουμπιά είναι για να τα πατάμε...:wink:Αν μου δίναν κάτι (αρκετά) ποιο φτηνά και με κανονική εγγύηση θα το έπερνα. (Ίσως όχι κάτι πολύ εύθραυστο όπως πχ μια ultra compact, αλλά μια κάρτα γραφικών ή ένα laptop γιατί όχι?) Δεν λεω οχι και εγω για αυτο το πειρα. Εγγυηση δεν εχω καθολου σε Acer, ναι ειναι αληθεια αφου δεν εχει τιποτα παθει ενταξει.
stefan123 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 afto pou les gia tin allagi den isxyei panta. iparxoun kataskevastes kai kataskevastes. Yparxoun etairies pou se tetoia themata ton paizoun kai sou kanoun to kinezo. den anagnorizoun tipota kai etsi poli apla ta kommatakia afta ta tros. to thema einai an i gratzounia ipirxe otan to pire. an ipirxe poli apla paei kai tou to foraei kapelaki giati etsi to pire. an omos den ipirxe tote kat' eme sosta de to allaksan. gia na ginei allagi prepei na epistrepseis to proion opos to agorases. oute petamena sakoulakia oute tipota. Poso mallon gia gratzounia. de milame gia periptosi vlavis. milame gia periptosi allagis giati etsi mou kapnise. Gia mena poli apla afti i politiki tis epistrofis giati de mou ekane einai entelos malakia. ti paei na pei de sou kane? gi afto rotas tous polites, gi afto iparxoun ta periodika, gi afto iparxei to internet. ENHMERONESAI KAI META PSONIZEIS. Sto finale giati iparxoun ta demo? gia na deis akrivos ti psonizeis. Me afti ti logiki o kathenas tha pigaine, tha pairne mia videokamera tha ti kratage gia tis diakopoules tou 15 meres kai meta tha ti gyrnage piso kai tha lege de mou kanei me dikaioma epistrofis xrimaton. H mipos de symvainei me ti koutoponiria ton ellinon? kai oxi den exo epixeirisi apla prospatho na do ta pramata antikeimenika. Gia mena allagi tha prepe na ginetai 1) entos 15 imeron eite se periptosi vlavis eite giati de sou kane alla me ti proipothesi oti einai oli i siskevasia artia. 2) se periptosi malakias tou politi. na sou eipe oti kapoia siskevi kanei kati eno de to kanei. ekei pas kai tou to foras kapelaki kai kaneis kai skiniko. an o politis de to kserei tote de psonizeis. na sai sigouros oti oi etairies tous axristous polites tous vlepoun kai tous dioxnoun. 3) se periptosi vlavis. entos 15 imeron opos kai na exei tha prepe na exeis doa. i politiki pou akolouthei px to plaisio, pou apo ti defteri mera se stelnei antiprosopeia einai aplos aparadekti. me ti proipothesi vevaia na milame panta gia elattomatiko yliko kai oxi gia ypaitiotita tou xristi etsi? Aστο μην το ψαχνεις και πολυ γιατι καιει....Απλα αν δεν ειχε την γρατζουνια θα το επαιρνε ο επομενος....Γιαυτο εψαχναν να βρουν ατελειες για να δουν αν μπορουν να το πασσαρουν σε αλλον....απλα πραγματα....Εγω παντως απο εκει δεν ξαναψωνιζω....Αυτοι εκει εχουν πολιτικη πως να διωχνεις και να κοροιδευεις τον πελατη....Αν σου αρεσει σενα αυτη η πολιτικη να πας να ψωνισεις....Καλες αγορες...
seventh_son Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 file opou kai na to pigaines to idio tha ginotan:) etsi apla. ennoeitai oti an den eixe ti gratsounia tha to pairne o epomenos. exeis tin entiposi oti an to pigaines plaisio i opoudipote allou tha legane "a as to girisoume etairia " ? eisai gelasmenos ... afto pou zitas einai paralogo. de nomizo na vrethei anthropos na sou dosei dikio. gyrnas kati me gratzounia kai perimeneis na to dextoun gia allagi ? einai san na pairneis rouxo na to gyrnas skismeno kai na perimeneis na sto allaksoun ...
the_pianist Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Λοιπόν, αν μου επιτρέπετε να μπω λίγο στη συζήτησή σας μπας και βοηθήσω κάπως κι εγώ λίγο. Να κάνω μερικές επισημάνσεις που ίσως σε κάποιους να φανούν χρήσιμες. Αγόρασα πριν 2 μέρες ένα προϊόν. Στο mediamarkt το είχαν 400 ευρώ ακριβότερα. Αυτό είναι το πρώτο για όσους νομίζουν πως είναι το φθηνότερο κατάστημα. Ίσως να είναι σε άλλα προϊόντα το φθηνότερο, στο συγκεκριμένο πάντως η διαφορά έκανε πάταγο. Το δεύτερο που θέλω να αποτυπώσω είναι πως έμαθα από πωλητή άλλου καταστήματος, όχι της mediamarkt, ότι κάνουν τη δουλειά αυτή που αναφέρθηκε και από άλλο φίλο. Πουλάνε δηλαδή τα εκθέματα. Αλήθεια ή ψέματα δε σχολιάζω γιατί δε γνωρίζω. Απλά μέσα σε όλα τα άλλα που ακούγονται σας αναφέρω κι εγώ αυτά που άκουσα. Το δεύτερο που ίσως πολύ χρήσιμο να κάνετε είναι το εξής: Όταν αγοράζετε ένα προϊόν, ανοίξτε το κουτί χωρίς να ασκήσετε πολύ πίεση στο χαρτόνι του. Αν το χαρτόνι «επιστρέψει» πάλι πίσω και βλέπετε πως πρέπει να ασκήσετε πίεση πάνω του για να μην κλείσει πάλι, σημαίνει πως έχετε περισσότερες πιθανότητες η συσκευασία να μην έχει ανοιχτεί ποτέ και είσαστε οι πρώτοι που την ανοίγετε. Είναι σαν ένα καινούριο βιβλίο καθώς το ανοίγετε που κλείνει με το παραμικρό εφόσον δεν το έχουμε τσακίσει ποτέ. Σε αυτό το σημείο πάντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση κάποιου πωλητή που θα μπορούσε να μας διαφωτίσει κάπως περισσότερο όλους μας. Το αυτονόητο που δε χρειάζεται να σας το γράψω είναι ότι ανοίγουμε μπροστά στον πωλητή το προϊόν να δούμε ότι δεν έχει κάτι (όπου μπορούμε να το κάνουμε αυτό γιατί σε 42ʼʼ τηλεόραση είναι λίγο δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο).
the_pianist Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Από την άλλη πλευρά τώρα, είναι προτιμότερο να επιλέγονται και καταστήματα που γνωρίζουμε ότι το προϊόν δεν το παίρνουν πίσω. Σε αυτή την περίπτωση είμαστε 100 τοις εκατό σίγουροι ότι δε θα έχει γυριστεί πίσω και συσκευαστεί πάλι για να το πάρουμε εμείς με τα όποια προβλήματα μπορεί να έχει. Άλλωστε πάντα αναρωτιόμουν ένας ο οποίος θα θελήσει να βγάλει εξαρτήματα από τα σπλάχνα του προϊόντος και το επιστρέψει στο κατάστημα, τι θα γίνει με αυτόν, τον επόμενο που θα το αγοράσει. Είναι βέβαιο πως ο πωλητής δε θα καθίσει να πάρει κατσαβίδι για να δει τι εξαρτήματα λείπουν από το εσωτερικό του. Το θέμα σε αυτή την περίπτωση είναι πως αν εξωτερικά δεν έχει πράγματι κάποιο πρόβλημα αλλά για κάποιο λόγο δε λειτουργεί σωστά, τι γίνεται. Το κατάστημα ξέρουμε πως επιστροφές δεν κάνει άρα είμαστε περισσότερο σίγουροι πως δεν το έχει πάρει κανείς άλλος. Σε αυτή την περίπτωση ή θα το πάμε στην αντιπροσωπεία που είναι πολύ βαρύ για να το δεχτούμε για ένα ολοκαίνουριο προϊόν, ή αν το κατάστημα τελικά το πάρει πίσω και μας το αντικαταστήσει, τι θα γίνει με αυτό που επιστρέψαμε. Όσο και καλοπροαίρετος να είμαι, 2 χρόνια οι εκπομπές του Ευαγγελάτου αυτά δείχνουν. Προϊόντα που επιστρέφονται, παίρνουν πάλι το δρόμο της πώλησης μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα βαρεθεί να το επιστρέψει αυτό το γδαρμένο, ελαφρώς χτυπημένο ή δε ξέρω τι άλλο και στο τέλος θα το κρατήσει. Γιατί πάντα υπάρχουν κάποιοι που θα το κρατήσουν λέγοντας «δε βαριέσαι, που να τρέχω τώρα.»
the_pianist Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Το θέμα του φίλου μας τώρα που συζητάμε είναι πράγματι πολύ δύσκολο. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε τη δυνατότητα πάντα να ξεψαχνίσουμε το προϊόν λόγω όγκου, κόσμου, μικρού χώρου στο καταστήματα και το ποιο συνηθισμένο για πολλούς ντρέπονται να καθίσουν 1 ώρα να το γυροφέρνουν για πιθανό ελάττωμα. Το πιο σωστό και νομίζω πως θα συμφωνήσετε όλοι πως είναι να «φάμε» όλη μας τη μέρα αν την έχουμε διαθέσιμη για να ψάχνουμε για ελαττώματα. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό για να μη γράφουμε μετά στα forums. Βέβαια αυτό προϋποθέτει πως είμαστε πάντα επιφυλακτικοί για να μην την «πατήσουμε» κι εμείς όπως ο φίλος μας εδώ. Δεν εμπιστευόμαστε κανένα κατάστημα και κανένα πωλητή. Ειδάλλως ανεβάζουμε τις πιθανότητες να έχουμε μπλεξίματα. Όπως έγραψε και ο seventh_son gi afto iparxoun ta periodika, gi afto iparxei to internet. ENHMERONESAI KAI META PSONIZEIS. Sto finale giati iparxoun ta demo? gia na deis akrivos ti psonizeis. Me afti ti logiki o kathenas tha pigaine, tha pairne mia videokamera tha ti kratage gia tis diakopoules tou 15 meres kai meta tha ti gyrnage piso kai tha lege de mou kanei me dikaioma epistrofis xrimaton. Εκτός αν πρόκειται για καμιά γιαγιά ή για κανέναν παππού. Εκεί αλλάζει το θέμα. Αν εν κατακλείδι αφιερώσουμε τη μέρα μας και δούμε ότι δεν έχει ίχνος σκόνης επάνω του, το πήραμε επιτέλους και φύγαμε. Αν επαναπαυτούμε στον πωλητή επειδή έχουμε κάνει και άλλες αγορές καλές από αυτό το κατάστημα και από αυτόν τον πωλητή που πλέον μας γνωρίζει και διαπιστώσουμε ότι και ο φίλος μας εδώ, εδώ γράφουμε ό,τι θέλουμε. Ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Το κατάστημα θα σου πει «ας το άνοιγες να το έβλεπες όλη τη μέρα με την ησυχία σου για να μη μου ζητάς εκ των υστέρων τα ρέστα» και ο πελάτης επαφίεται στην αρτιότητα του προϊόντος για αυτό και δεν το ψάχνει. Αυτό όμως που τους χρειάζεται είναι να πάρουμε άδεια από τη δουλειά μας και να το κάνουμε το μαγαζί μέσα στα χαρτόκουτα και τα σακουλάκια. Μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό.
the_pianist Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Αν ήταν αρκετά μεγάλο το post μου ζητώ την κατανόησή σας. Το θέμα αυτό των επιστροφών και κυρίως το τι πωλούνται από τα καταστήματα εν αγνοία του πελάτη είναι αφάνταστα σοβαρό και με έχει απασχολήσει πολύ σαν καταναλωτής για αυτό και σας έγραψα ό,τι σας έγραψα. Κλείνοντας θα ήθελα να συνοψίσω για όλους όσους βαρέθηκαν να διαβάζουν όλα τα παραπάνω. 1. Mια λύση είναι να αγοράζουμε από καταστήματα που δε δέχονται επιστροφές για να έχουμε περισσότερο ήσυχο το κεφάλι μας για το ότι το προϊόν είναι πράγματι πρώτο χέρι. 2. Προσέχουμε τη συσκευασία καθώς την ανοίγουμε για να δούμε πως «συμπεριφέρεται» το χαρτόνι.
dpolal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Αντί να καταφεύγουμε σε μπακαλίστικα κόλπα και αλχημείες νομίζω ότι μπορούμε πολύ απλά να κοιτάξουμε το κουτί της συσκευασίας του αντικειμένου που αγοράζουμε. Τα αντικείμενα που πωλούνται σε κουτί είναι πάντα σφραγισμένα με την αυτοκόλλητη ταινία του κατασκευαστή που τις περισσότερες φορές είναι διάφανη και φέρει το λογότυπο του. Τα περιεχόμενα τους δε, είναι πάντα τακτοποιημένα και τις περισσότερες φορές μέσα σε επίσης σφραγισμένα σακουλάκια, χαρτάκια, κουτάκια ή έχουν επάνω τους κολλημένες προστατευτικές ζελατίνες. Αν φαίνεται ότι η ταινία του κουτιού έχει παραβιαστεί και από πάνω υπάρχει άλλη ή δεν υπάρχει καθόλου τότε μπορούμε να ζητήσουμε να το ανοίξουν και να δούμε την κατάσταση των περιεχομένων. Αν και αυτά φαίνονται ακατάστατα ή παραβιασμένα τότε είτε το αντικείμενο είναι βιτρίνας είτε είναι από επιστροφή. Το αν θα το πάρουμε είναι δικό μας καπέλο τώρα. Προσωπικά δεν με πολυνοιάζει από τη στιγμή που με καλύπτει η εγγύηση και φυσικά το ποσό που κοστίζει είναι λογικό. Το αν θα χαλάσει ποιό γρήγορα ή όχι αν έχει ήδη χρησιμοποιηθεί δεν το εξασφαλίζουμε από πουθενά. Έχω πάρει μπόρντ που ήταν μήνες ορθάνοικτο σε βιτρίνα του Πλαισίου. Λειτουργεί απροβλημάτιστα εδώ και 6 χρόνια. Έχω πάρει άλλο μπόρντ από το στοκατζίδικο του Πλαισίου που ήταν και αυτό χύμα από RMA, λειτουργεί απροβλημάτιστα εδώ και 4 χρόνια. Για πάρα πολύ ακριβά αντικείμενα βέβαια μπορούμε πάντα να διαπραγματευτούμε μια καλή μείωση τιμής και να κερδίσουμε από εκεί αντισταθμίζοντας το ρίσκο της αγοράς. Αν δεν το θέλουμε απλά ζητάμε να μας δώσουν άλλο που θα είναι σε σφραγισμένη συσκευασία. Τα περί μηνύσεων, καταγγελιών, κατάρων, ξόρκιων κλπ κλπ κλπ είναι υπερβολικά αφού ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μας αναγκάζει να αγοράσουμε κάτι με το ζόρι. Να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά όταν ψωνίζουμε και να ξέρουμε τα δικαιώματα μας.
seventh_son Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Αντί να καταφεύγουμε σε μπακαλίστικα κόλπα και αλχημείες νομίζω ότι μπορούμε πολύ απλά να κοιτάξουμε το κουτί της συσκευασίας του αντικειμένου που αγοράζουμε. Τα αντικείμενα που πωλούνται σε κουτί είναι πάντα σφραγισμένα με την αυτοκόλλητη ταινία του κατασκευαστή που τις περισσότερες φορές είναι διάφανη και φέρει το λογότυπο του. Τα περιεχόμενα τους δε, είναι πάντα τακτοποιημένα και τις περισσότερες φορές μέσα σε επίσης σφραγισμένα σακουλάκια, χαρτάκια, κουτάκια ή έχουν επάνω τους κολλημένες προστατευτικές ζελατίνες. Αν φαίνεται ότι η ταινία του κουτιού έχει παραβιαστεί και από πάνω υπάρχει άλλη ή δεν υπάρχει καθόλου τότε μπορούμε να ζητήσουμε να το ανοίξουν και να δούμε την κατάσταση των περιεχομένων. Αν και αυτά φαίνονται ακατάστατα ή παραβιασμένα τότε είτε το αντικείμενο είναι βιτρίνας είτε είναι από επιστροφή. Το αν θα το πάρουμε είναι δικό μας καπέλο τώρα. Προσωπικά δεν με πολυνοιάζει από τη στιγμή που με καλύπτει η εγγύηση και φυσικά το ποσό που κοστίζει είναι λογικό. Το αν θα χαλάσει ποιό γρήγορα ή όχι αν έχει ήδη χρησιμοποιηθεί δεν το εξασφαλίζουμε από πουθενά. Έχω πάρει μπόρντ που ήταν μήνες ορθάνοικτο σε βιτρίνα του Πλαισίου. Λειτουργεί απροβλημάτιστα εδώ και 6 χρόνια. Έχω πάρει άλλο μπόρντ από το στοκατζίδικο του Πλαισίου που ήταν και αυτό χύμα από RMA, λειτουργεί απροβλημάτιστα εδώ και 4 χρόνια. Για πάρα πολύ ακριβά αντικείμενα βέβαια μπορούμε πάντα να διαπραγματευτούμε μια καλή μείωση τιμής και να κερδίσουμε από εκεί αντισταθμίζοντας το ρίσκο της αγοράς. Αν δεν το θέλουμε απλά ζητάμε να μας δώσουν άλλο που θα είναι σε σφραγισμένη συσκευασία. Τα περί μηνύσεων, καταγγελιών, κατάρων, ξόρκιων κλπ κλπ κλπ είναι υπερβολικά αφού ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μας αναγκάζει να αγοράσουμε κάτι με το ζόρι. Να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά όταν ψωνίζουμε και να ξέρουμε τα δικαιώματα μας. a geia sou re file. me kalipses 100%
dim's Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 a geia sou re file. me kalipses 100% Μαθηματικά αποκλείεται! Κάποια(ες) πλευρές σου, άφησε τουλάχιστον ακάλυπτες...
pj2501 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 diavasa to thread gia to mediamarkt kai ithela na po oti ki ego eixa analogi empiria mia othoni 19" fujitsu siemens kai ena PDA fujitsu siemens pou pira apo ekei ebgalan provlima h othoni kaike meta apo 5 mines kai to PDA mesa se 10 meres arxise na bgazei grammes h othoni ti na po den einai tuxaio kai to thema alaghs? thn othoni den mou thn alaksan ephdh eixa xasei thn apodiksi pane 329 euro
RazorFoot° Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Στο θέμα της απόδειξης έχουν απόλυτο δίκιο.΄Ότι φέρνουν τα υπόλοιπα καταστήματα φέρνει και η MediaMarkt
Kagkouros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πήρα μια 22" LG M22....και δεν μου είχε ούτε ένα καμμένο πιξελ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα