Προς το περιεχόμενο

The official *FIFA 08/EURO 2008* topic || Next-gen version ( X360/PS3 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia ele3te auto to link to proto gameplay video tou fifa08. Pragmatika fainetai oti ta AI exoun kalitereusi poly kai oi pextes leitourgoun poly e3ipna sto gipedo

Δημοσ.

Πάλι μια από τα ίδια μου φαίνεται το φίφα ρε παιδιά. Όλο φρου φρου και αρωματα αλλά το ιδιο gameplay με την μπάλα να πηγαίνει σαν τουβλο ευθεία, ταχύτητα πολύ γρήγορη και παίκτες που μοιάζουν ουραγκοτάγκοι πάλι...

Τι να πω. ΕΑ και Κονάμι καμία βελτίωση

Είδηση παιδιά: Το FIFA έβαλε 5 ντρίμπλες στο παιχνίδι ενώ πριν δεν είχε καμία!Μιλάμε για μεγάλη επανάσταση που την διαφημίζουν κιόλας!

Έλεος...

Τις ντρίμπλες τις έβαλαν για πανηγυράκι για να λέμε κοίτα μάγκα ντρίμπλες που κάνω?

Δημοσ.
Πάλι μια από τα ίδια μου φαίνεται το φίφα ρε παιδιά. Όλο φρου φρου και αρωματα αλλά το ιδιο gameplay με την μπάλα να πηγαίνει σαν τουβλο ευθεία, ταχύτητα πολύ γρήγορη και παίκτες που μοιάζουν ουραγκοτάγκοι πάλι...

Τι να πω. ΕΑ και Κονάμι καμία βελτίωση

Είδηση παιδιά: Το FIFA έβαλε 5 ντρίμπλες στο παιχνίδι ενώ πριν δεν είχε καμία!Μιλάμε για μεγάλη επανάσταση που την διαφημίζουν κιόλας!

Έλεος...

Τις ντρίμπλες τις έβαλαν για πανηγυράκι για να λέμε κοίτα μάγκα ντρίμπλες που κάνω?

Eseis oi PESades den vlepete pote kathara mprosta sas (exete complex), to FIFA08 fainetai na exei kaneis terastia vimata anodou (osa den exei kanei i konami ta teluataia 5 xronia), kai me to telos ton reviews tha einai pio mprosta apo to PES(apopsi mou) .

Δημοσ.

Παίρνω πίσω αυτά που είπα. Το φιφα 08 έχει κάνει τρελή πρόοδο από ότι βλέπω στο βίντεο αυτό.

Θα γίνει χαμός. Λέτε να είναι τόσο καλό που να μπορεί να χτυπήσει για πρώτη φορά το pro?

Δημοσ.
http://www.jeuxvideo.tv/fifa-08-video-42359.html

eksairetiko videaki , deite to

Collisions kai physics mpalas apsoga. :mrgreen:

Grafika kalytera ki apo to UCL.

Thelw omws na dw sta xeria mou ton xeirismo. Ekei skalwname kai stis prowthimenes ( genikotera stin apokrisi tis pasas ).

Perimenoume...

( emeis oi bannarismenoi pou tha vroume to demo!? :cry: ante na psaxnw filo me 360 sto live :P )

YG

ki allo matsaki exei

http://www.jeuxvideo.tv/fifa-08-video-42323.html

Δημοσ.

kathomai k xazeyo ta videakia k vlepo ena polu veltiomeno fifa apo apospsi fysikhs...vlepo veltiomeno soutaki...vlepo th balitsa na xoropida elaxista otan akouba sto xortari...vlepo na denoun oraia ta panta...epitelous ta lefta pou dinei kathe xrono i EA pianoun topo...oso oi alloi ekei sto tokyo tebeliazoun...ante na doume k HD video k oxi apo camera...

PS: idia menu to fifa gia deytero xrono???? k mono ayto leei polla... :P

Δημοσ.
Παίρνω πίσω αυτά που είπα. Το φιφα 08 έχει κάνει τρελή πρόοδο από ότι βλέπω στο βίντεο αυτό.

Θα γίνει χαμός. Λέτε να είναι τόσο καλό που να μπορεί να χτυπήσει για πρώτη φορά το pro?

Ειλικρινα polaki με αυτα που εγραψες πριν ετοιμαζομουν να σου πω οτι εχεις κολημα και οτι αλλο εκτος απο κοναμι το βλεπεις χαλια αλλα βλεπω οτι εχεις εστω και λιγο αντικειμενικοτητα τελικα.Δεν γινεται τωρα να μην παραδεχομαστε οτι το φιφα εχει ανεβει πολυ.Ασ ειμαστε αντικειμενικοι και ρεαλιστες.Ουτε στην ΕΑ δουλευουμε ουτε στην κοναμι.Και σε ολους αρεσει το ποδοσφαιρο.Ασ μην φανατιζομαστε.Εγω παιζω και τα 2 και μεχρι τωρα λεω οτι και τα 2 εχουνε ωραια αλλα και μεγαλες πατατιες(τεραστιες) το καθενα σε αλλον τομεα.Μακαρι να τα φτιαξουνε καλυτερα για να γουσταρουμε εμεις.Τωρα ο καθενας στο τελος θα προτιμαει αυτο που εχει σηνυθησει περισσοτερο ισως.Παντως εγω πχ μονο φιφα εβλεπα μεχρι που επεξα Pro 3 και απο τοτε κολλησα μονο pro παρολο που εβλεπα τα faults που ειχε.Το θεωρουσα καλυτερο.Μεχρι το pro6 ομως γιατι πλεον το θεωρο οχι καλυτερο απο το φιφα07 και Uefa CL. Oxi οτι αυτα ειναι τελεια ετσι...Παντως επειδη ειναι το φιφα topic ενα πραγμα βλεπω.Οτι η ΕΑ το βελτιωνει πολυ το game.

Δημοσ.

Δεν νομίζω. Το pro6 οσα λάθη και αν είχε ήταν κατά πολύ καλύτερο από φιφα07 και UCL...

Ρώτα όποιον θες να στο επιβεβαιώσει. Φαντάσου ότι αγνοώ την ύπαρξη του UCL! Μια φορά το έβαλα και δεν το ξαναέβαλα. Αν ήταν καλύτερο θα το έπαιζα ακόμα. Όπως παραδέχομαι ότι το 08 φαίνεταο πολύ καλό...

Δημοσ.

Σε καταλαβαινω γιατι εχω νιωσει και εγω ετσι με το προ6 στο 360.Το εβαλα 2 μερες και δεν το ξαναεβαλα γιατι ξενερωσα μετα το 5 που επαιζα.Αρκετα αργοτερα ομως το ξαναεβαλα και το ευχαριστηθηκα αρκετα με τα προβληματα βεβεα που ειχε.Τωρα τελευτεα επαιζα παλι uefa9ειχα βαρεθει να βλεπω τον αφυσικο και ψευτικο τροπο που κινουταν οι παικτες).Ειτε ομως προκειται για το ενα ειται για το αλλο καταλειγω τελικα οτι μεσα σε μια φορα παιξιματος ή σε μια μερα και 2 μερες δεν γινεται να πει καπιος οτι το ενα game ειναι καλυτερο απο το αλλο.Πρεπει να τα παιξει καποιος και τα 2 για να εχει αντικιμενικη αποψη.Αυτο το λεω και σε φιλους μου που μονο που βλεπουνε το προ με ταγραφικα που ειχε και το πως τρεχανε οι παικτες ξενερωνανε επιτοπου και μου λεγανε τι βλακεια ειναι αυτη βγαλτο επιτοπου ειναι ψευτικο.Ειχανε δικιο στα συγκεκριμενα αλλα δεν γινεται να το πεις τελικα βλακεια αν δεν παιξεις πολυ για να δεις και τα ωραια που εχει που ειναι πολλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...