Προς το περιεχόμενο

The official *FIFA 08/EURO 2008* topic || Next-gen version ( X360/PS3 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλά αυτό που λέει για τις φάτσες να το δω και να μην το πιστέψω.

κάποιο παραπάνω hype είναι λογικό να γίνει...

Δημοσ.

Καλά, οι φάτσες είναι το λιγότερο. Αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση είναι η ανακοίνωση του 10vs10 online mode. Είχα διαβάσει ότι σχεδίαζαν να το βαλουν στο FIFA2010 World Cup και να το τελειοποιούσαν στο FIFA εκείνης της χρονιάς. Απ' ότι φαίνεται θα μας έρθει αρκετούς μήνες νωρίτερα. Έχει να γίνει χαμός!!

Δημοσ.

μπορουν να βελτιώσουν στο fifa09 τους τερματοφύλακες που κάτω απο τα δοκαρια αποκρούουν τα παντα και οταν βγαινουν απο το τερμα εχουν αποκριση για γελια και κανουν τον τροχονομο

Δημοσ.

Έπαιξα ένα full tournament, με προκριματικά δηλαδή μέσα, και το κατέκτησα. Στα my trophies όμως δεν εμφανίζεται κανένα κύπελλο κ αναρωτιέμαι γιατί?

Επίσης οι βαθμοί που κερδίζω δεν βλέπω να υπολογίζονται στην βαθμολογία της Ελλάδας ενώ και συνδεδεμένος είμαι στο psn και έχω επιλέξει στο battle of nations να ανεβάζει τα αποτελέσματα μου. Κάνω κάτι λάθος ή δεν προστίθενται τα αποτελέσματα αμέσως?

Δημοσ.
Έπαιξα ένα full tournament, με προκριματικά δηλαδή μέσα, και το κατέκτησα. Στα my trophies όμως δεν εμφανίζεται κανένα κύπελλο κ αναρωτιέμαι γιατί?

Επίσης οι βαθμοί που κερδίζω δεν βλέπω να υπολογίζονται στην βαθμολογία της Ελλάδας ενώ και συνδεδεμένος είμαι στο psn και έχω επιλέξει στο battle of nations να ανεβάζει τα αποτελέσματα μου. Κάνω κάτι λάθος ή δεν προστίθενται τα αποτελέσματα αμέσως?

Και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα και οχι μονο.

Πηρα 2 φορες το κυπελο online knockout cup με το montenegro μεσα σε μια μερα και πηρα 2700χ2=5400 ποντους.

Οχι μονο δεν εμφανισε τη βαθμολογια στην Ελλαδα αλλα και οταν πηγαινω στην γενικη καταταξη των gamertag με εμφανιζει εκτος βαθμολογιας με μια παυλα αντι για βαθμολογια και γραφει διπλα στο positioning "POS :-"

Που σημαινει οτι κανενα βαθμο που εχω παρει μεχρι σημερα δεν τον εχει υπολογισει στη παγκοσμια καταταξη.

Στα settings τσεκαρα να κανει upload οχι μονο τα scores αλλα και να δινει ολες τις πληροφοριες στο xboxlive αλλα και παλι τιποτα.

Μηπως τελικα μας σαμποταρει η EA SPORTS ?

Δημοσ.

Τις τελευταίες ημέρες πρώτη είναι η Ελλάδα στο ps3 :).

Σήμερα έκανα και την μεγαλύτερη νίκη μου ever σε fifa/euro. Κέρδισα το rank52, 8-2 χωρίς καν να λήξει ο αγώνας αφού την κοπάνησε στο τελευταίο 10λεπτο η κότα :P. Άρε ΓΚΕΚΑ τι τους κάνεις μπροστά \0/!!!!

Με έχει κουράσει πάντως το γεγονός ότι οι περισσότεροι αγώνες μου γίνονται εναντίων των Ηνωμένων Πολιτειών Αφρικής (Γαλλία). Έλεος δηλαδή όλοι για να καταφέρουν να παίξουν το παιχνίδι πρέπει να παίξουν με μια ομάδα που έχει 10/11 star players? Και να πω ότι ήταν Γάλλοι πάει στο διάολο....Περιττό να πω ότι δεν έχω αγγίξει άλλη ομάδα εκτός της Ελλάδας. Μπορεί η ομάδα να μην έχει ούτε έναν star αλλά ΒΕΝΤΟΥΖΑ τους πάω. Παίξτε με τις χώρες σας ρεεεεε.

Τελικά τα cups που κατακτούμε ανεβαίνουν απλά αργούν μερικές ημέρες. Εμένα πλέον μου τα εμφανίζει όλα.

Δημοσ.

Τουλάχιστον η EA Sports έκανε κάποια βήματα για να αποφύγει το "Barcelona syndrome" των βρωμο-PES. Έχω καιρό να παίξω online αλλά όσες φορές το είχα δοκιμάσει έπαιρνα συνέχεια άκυρες ομάδες (μέχρι και κάτι Ιρλανδίες, Νορβηγίες και το κακό συναπάντημα) και ο αντίπαλος επέλεγε πάντα ομάδες των ίδιων κυβικών. Καμία σχέση με το χάλι των PES που ό,τι ομάδα και να πάρεις, ο... εχθρός θα πάρει Barcelona ή Inter.

Δημοσ.

Εγώ πάλι συνέχεια εναντίων Γαλλίας παίζω και εν συνεχεία εναντίων Πορτογαλίας, Iσπανίας, Γερμανίας, Ιταλίας κ Αγγλίας. Ελάχιστοι είναι οι αγώνες που φεύγουν από το vs της παραπάνω εξάδας (με συντριπτική υπεροχή οι αγώνες εναντίων Γαλλίας φυσικά). Καταντάει μονότονο και εκνευριστικό άντε να προλάβεις τον Ανρί με τον Δέλλα back....Ρίχνω τρελό κουτσούρεμα πάντως, αμφιβάλλω αν έχει τελειώσει ποτέ ο Ανρί αγώνα χωρίς να τον κάνουν αλλαγή επειδή του σπάω τα πόδια κάθε φορά :D!!!!

Το barchelona syndrome υπάρχει με άλλο όνομα, france syndrome :P!!!! /spit στα n00bia άι σιχτίρ πια.

Περιττό να πω ότι έχω δίπλα στο κινητό τις ιαχές των Χελάκη/Χριστόγλου και αν παίζω με κανέναν Πορτογάλο όποτε του σκάω μπαλάκι την ώρα τον πανηγυρισμών το βάζω να παίζει ax0ax0a0x0a0x0a0x0a. Δεν κάνω πλάκα, τρελή φάση. Trelen grichische (ή κάτι τέτοιο) που λέει και η διαφήμιση της nova :D!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διαλέγει ο αντίπαλος μου Γαλλία, εγώ ο καημένος με Ελλαδίτσα δεν την παλεύω εναντίων Γαλλίας οπότε επιλέγω και εγώ Γαλλία. Ο αντίπαλος κάνει abandon το ματς. Έλιωσααααααααα και δεν έτυχε ούτε μια ούτε δυο το συγκεκριμένο σκηνικό....τι να πεις.

Παίζω με το νούμερο 19 στο ps3. Επιλέγει Γαλλία, επιλέγω την ίδια ομάδα και εγώ ξεκινάμε το ματς. Του ρίχνω 4 μπαλάκια με συνοπτικές διαδικασίες παίρνω ένα ακόμα cleansheat και γελάω απίστευτα με το πόσο πραγματικά ανταποκρίνονται τα ranks στο επίπεδο του παίχτη. Παίρνω μήνυμα από τον "μπαλαδώρο" ο οποίος μάλλον είχε καιρό να χάσει μιας και τα τελευταία του 9 ματς πριν το δικό μας ήταν νίκες γι'αυτόν "you r a fucking weak dog, παίζεις πάντα από τα πλάγια ποτέ κατά μέτωπο, είσαι βλάκας δοκίμασε με άλλη ομάδα πλην της Γαλλίας. WEAK".

Ξανά παίζω με υψηλό rank (60 something) διαλέγει Πορτογαλία, παίρνω Γαλλία. Εxploit ο Ρονάλντο, exploit και το team μου. Κάνει leave στο ημίχρονο όντας πίσω με 6-1 lol, 6 σουτ πρέπει να έκανα και μπήκανε όλα (άρε μπενζεμά το μαγικό σου πόδι) και με πλακώνει στα μπινελίκια fuck u beardy greek cunt και κάτι άλλα κουλά στο inbox μου xD.

Τούρκοι στα lobbies με το που δουν greek flag αρχίζουν gaygreeks και μπινελίκια τέρμα. Όλοι ανεξαιρέτως αμέσως με κάνουν invite για επική μάχη turkey vs greece αλλά ακόμα να χάσω από Μογγόλο lol. Αφήστε τους "επικούς διαλόγους" που έχουμε αν διαθέτει και μικρόφωνο. Συνήθως όλοι ξεκινάνε έτσι

Chill : Hey mate wassssss up

RandomTurk : Fuck you bastard. Fuck Athens,fuck το ένα, fuck το άλλο, fuck εκείνο xD

Ε μετά αρχίζει το πανηγύρι lol ειδικά όταν σκοράρω λέω απίστευτα πράγματα a0x0a0xa0x0a0xa0x0a0x0ax0a.

Γενικά το επίπεδο των παιχτών είναι ΠΑΤΟΣ. Με έναν Γερμανό ξεκινήσαμε μπλα μπλα όλα ωραία και καλά τρώει γκολ και με πλακώνει στα μπινελίκια. Δεν γίνονται αυτά ρε, πραγματικά μακάρι να είχα μια κάμερα να γράφει την ώρα που παίζω θα έφτιαχνα απίστευτα videos lol.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...