teofross Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Να ρωτησω κατι αλλο:εχω ξεκινησει πρωταθλημα και πεφτουν συνεχως οι βαθμολογιες των παικτων. Εχω παρει Ισπανια και εκτος απο ενα παικτη, ολοι οι αλλοι εχουν βελακι προς τα κατω και πεφτουν οι βαθμολογιες. Ξερεις κανει κατι;; Την ωρα του αγωνα μπορεις να πας στo player ratings και θα δεις την βαθμολογια του καθενα μεχρι την δεδομενη χρονικη στιγμη.Αυτη η βαθμολογια αλλαζει αναλογα με ααυτα που κανει ο καθενας στο παιχνιδι.Δηλαδη πχ οι αμυντικοι ανεβαινουν οταν κανουν επιτυχημενες προσπαθειες για κλεψιμο και αντιστροφα πεφτουν οταν κανουν αποτυχημενη προσπαθεια.Οι μεσοι πχ στις πασες κλπ κλπ.Ολοι ξεκοινουν καπου στο 6.5 και αναλογα με αυτα που κανουν στον αγωνα παφτουν ή ανεβαινουν.Οταν μετα απο 2-3 παιχνιδια πχ ενας παικτης εχει κατω απο 7 συνεχεια τοτε πεφτει η συνολικη αποδοση του και χανει overal points.Αντοιστιχα ανεβαινει σε αντιθετη περιπτωση.Ειναι κατι σαν "tendex" αν το ειπα καλα...
maggle Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 μπορει καποιος να μου πει οταν αμυνεσαι στο ps2 για να αλλαξεις παικτη πατας L1 ήχ?
stathakis21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 λοιπον να ρωτησω κι εγω κατι,γιατι μου εεις σπασει τα νευρρα... παιζω εδω και μερικες μερες ονλινε,και στην καλυτερη σε καποιο παιχνιδι να εχω φαει 3-4 γκολ... μιλαμε καθε επιθεση του αντιπαλου και γκολ....οι αμυντικοι της ομαδας μου τουριστες... αλλες φορες απλο κοιτανε τη μπαλα,πολλες φορες παω πανω στον αλλο και αυτοι δεν του παιρνουν την μπαλα και πολλα τετοια...εχει παθει κανεις σας κατι τετοιο... \σας λεω την καλυτερη ομαδα να εχω και ο αλλος το αζερμπαιτζαν 3 θα μου τα βαλει σιγουρα... παιζει να κανω κατι λαθος...το πραγμα εχει καταντησει τουλαχιστον εκνευριστικο... στο φιφα βεβαια δεν παθαινα κατι τετοιο...
teofross Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 λοιπον να ρωτησω κι εγω κατι,γιατι μου εεις σπασει τα νευρρα...παιζω εδω και μερικες μερες ονλινε,και στην καλυτερη σε καποιο παιχνιδι να εχω φαει 3-4 γκολ... μιλαμε καθε επιθεση του αντιπαλου και γκολ....οι αμυντικοι της ομαδας μου τουριστες... αλλες φορες απλο κοιτανε τη μπαλα,πολλες φορες παω πανω στον αλλο και αυτοι δεν του παιρνουν την μπαλα και πολλα τετοια...εχει παθει κανεις σας κατι τετοιο... \σας λεω την καλυτερη ομαδα να εχω και ο αλλος το αζερμπαιτζαν 3 θα μου τα βαλει σιγουρα... παιζει να κανω κατι λαθος...το πραγμα εχει καταντησει τουλαχιστον εκνευριστικο... στο φιφα βεβαια δεν παθαινα κατι τετοιο... Μαλλον απλα πρεπει να γεινεις καλυτερος στην αμυνα. Καταρχην δοκιμασε στο team mentality να βαλεις def line:deep αν βλεπεις οτι οι αντιπαλοι σου "βγαινουν" ευκολα στην περιοχη.Απο κει και μετα μην κανεις ντου πανω στην μπαλα αλλα κλεινε χωρους και οταν πας για κλαεψιμο εχε που και που και το LT(sto 360) πατημενο για να εχεις καλυτερο κοντρολ του παιχτη.Επισης ειδικα οταν ο αντιπαλος κανει γρηγορη αναπτυξη επιθεσης εχε το Lstick προς την περιοχη σου για να τραβας τους παιχτες λιγο πισω και να κλεινεις χωρους.Δεν ξερω να σου πω κατι αλλο.Κοιτα λιγο και το θεμα της καμερας.Αν παιζεις με την dynamic ειναι πιο ωραιο αλλα τελικα στις πιο μακρινες μπορεις να αποδοσεις λιγο καλυτερα σε αμυνα και επιθεση.Ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον γιατι βλεπεις περισσοτερο γηπεδο
NikosFE Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Το ΕURO 2008 ειναι καλυτερο απο το PRO EVO 2008 και το λεω εγω που απο το 2004 επαιζα μονο PRO . Σε σχεση με το φιφα 08 το PRO ηταν λιγο καλυτερο, αλλα το ΕURO 2008 το ξεπερασε. Αυτη ειναι η αποψη μου!
nzeppos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Ε ναι, αυτό φωνάζουμε τόσο καιρό. Ότι δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ Euro και Pro, το πρώτο είναι απείρως ανώτερο. Η κόντρα του Pro είναι περισσότερο με το FIFA08, το οποιο όμως έχει τόσες ιδιαιτερότητες (αργό, προβλήματα στην απόκριση, απευθείας φάουλ κλπ) που μάλλον έχει διχάσει τον κόσμο. Προσωπικά προτιμώ το Pro08 από το FIFA08 αλλά με το Euro δεν υπάρχει απολύτως καμία σύγκριση.
The_Sheep Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 να ρωτησω κατι.πως γινεται οι συρτες πασες να πηγαινουν γρηγορα? οταν αφηνω το κουμπι στην κοκκινη περιοχη της μπαρας , εχω την εντυπωση οτι πανε πιο αργα απο οτι αν το αφησω στην μεση????
MiltoZ Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Νομίζω εξαρτάται και από το πόσο καλή πάσα έχει ο παίκτης, οπότε αν δεν έχει καλή πάσα και το πας στα κόκκινα δεν θα την δώσει σωστά.
wanderer Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Οι πρωτες πληροφοριες για το νεο FIFA 09 : FIFA 09 News Hits June 5th,Thanks to PSM3!A massive thank you to brandon for bringing this incredible news to our attention! The picture on the left? It's the front cover of the forthcoming issue of PSM3, clearly showing a huge FIFA 09 blowout in the magazine! What's more impressive is the tag line beneath the game title. Fifa 08 and Euro 2008 have been heavily criticised in the magazine, with their love for the PES series clear to see. Even with that, they didnt hesitate to say: EA's latest silences its sternest critic...yes, us. So all in all great news. Don't forget, the magazine hits the news stands June 5th - Don't miss it! Expect FSB to have news on the content asap, especially as all members have a subscription and expect it early Yours, FSB Team http://www.fifasoccerblog.com/2008/05/fifa-09-news-hits-june-5th-thanks-to.html Και εκτενεστερη αναλυση http://www.neoseeker.com/forums/30444/t1160273-fifa-09-playstation-3-xbox-360-latest-rumours/
anamenos Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 άρχισαν να καταλαβαίνουν και αυτοί το λάθος τους...
nzeppos Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μήπως υπάρχει περίπτωση να βγει και σε PC αυτό το πράγμα? (μιλάμε πάντα για next-gen)
Daredevil Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Ε ναι, αυτό φωνάζουμε τόσο καιρό. Ότι δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ Euro και Pro, το πρώτο είναι απείρως ανώτερο. Η κόντρα του Pro είναι περισσότερο με το FIFA08, το οποιο όμως έχει τόσες ιδιαιτερότητες (αργό, προβλήματα στην απόκριση, απευθείας φάουλ κλπ) που μάλλον έχει διχάσει τον κόσμο. Προσωπικά προτιμώ το Pro08 από το FIFA08 αλλά με το Euro δεν υπάρχει απολύτως καμία σύγκριση.και μόνο που οι παίχτες στο pro είναι σαν κούτσουρα με πόδια και χέρια... φτάνει να σε απωθήσει
anamenos Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 και μόνο που οι παίχτες στο pro είναι σαν κούτσουρα με πόδια και χέρια... φτάνει να σε απωθήσει daredevil , πρέπει να θυμάσαι πέρσι μια ψιλοκουβέντα που είχαμε :lol: *τα τελευταία χρόνια δεν μίλησαν οι ικανότητες των προγραμματιστών της ΚΟΝΑΜΙ αλλά τα κεφάλαια της ΕΑ...
nzeppos Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Γκουχ γκουχ, για ποιές ικανότητες μιλάμε? Αυτές που έφτιαξαν το αθλιότερο netcode που έχει δημιουργηθεί ποτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.