Προς το περιεχόμενο

The official *FIFA 08/EURO 2008* topic || Next-gen version ( X360/PS3 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
--Στο τρίτο παιχνίδι τελικά δεν είχα κανένα δοκάρι αλλά έχασα πανηγύρικα .αντε να δούμε.-.

Ορίστε! Τη βρήκες τη λύση στο υποτιθέμενο bug! Εγώ που έχω παρατηρήσει ελάχιστα δοκάρια, έχω χάσει πανηγυρικά σε όλους μου τους online αγώνες.

Άρα θα κάτσουμε να χάνουμε, το πρόβλημα λύθηκε αφ' εαυτού. sport-smiley-5569.gif

Βάζω πάλι να παίξω, το έχω παρατήσει 2 μέρες τώρα ένεκα GTAIV. Θα με βιάσουν αλλά δε βαριέσαι, το ποδοσφαιράκι είναι τόσο καλό που δεν με πειράζει ακόμα κι αν χάνω (ακριβώς όπως το PES3, που το πρωτοέπαιξα σε PC και μου είχαν βγει τα μάτια έξω).

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια κατι πρεπει να γινει με τους τερματοφυλακες γιατι χαλανε ολη την εικονα του Game! οπως επισης πρεπει να υπαρξει μια ισοροπια στη συχνοτητα των φασεων...δλδ φτανουν να σου κανουν σε κατασταση πιεσης 100 ευκαιριες κ να ωγαζει ο αλλος τα κερατα του!δλδ πρεπει να εχεις φαει κανονικα 10 goal!φενετε πολυ ψευτικο!ασε που δεν ξεκολλαει η μπαλα απτη cpu... θελει βελτιωση στις κεφαλιες κ να αφησουν λιγο τη μπαλιτσα πιο ελευθερη...κ ακομα πιο αμεσο! πιο γρηγορη ανταποκρυση..αρκετα βελτιωμενη αλλα πρεπει να γινει ακομα πιο γρηγορη! :) παντως το προ το εχει αφησει πολυ πισω!

α και στο online εχω παρατηρησει μια πολυ μικρη καθηστερηση στην αποκρυση..δεν ξερω αν το εχετε κ σεις..πολυ μικρη αλλα ειναι λιγο ενοχλητικο..στην αμυνα ειδικα..

Δημοσ.

Κατ' αρχάς Καλή Ανάσταση και χρόνους πολλούς.

Κατά δεύτερον ήγγικεν γαρ η ώρα για το σημερινή δόση Euro, μέχρι να ετοιμαστεί το τραπέζι. Θα συμφωνήσω με τα σχόλια του φίλου ProEvoFan. Εντάξει, οι "100 ευκαιρίες" είναι υπερβολικές αλλά σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό. Ότι δηλαδή αν ο αντίπαλος έχει το πάνω χέρι σε κάποιο σημείο του αγώνα, σε βομβαρδίζει ανελέητα. Αργότερα βέβαια έρχεται και η σειρά σου (συνήθως). Δεν υπάρχει όμως αυτό το ανελέητο πάνω-κάτω του Pro, λες και παίζουμε 5-5 (ή τένις).

Η μπάλα όντως δεν ξεκολλάει από τη CPU (αυτό γίνεται και στο Pro) αλλά αν παίξεις άμυνα σωστά, καλύπτοντας χώρους και πάσες, χωρίς να πέφτεις σαν κριάρι πάνω στον αντίπαλο, τότε έχεις πολλές ελπίδες να κλέψεις την μπάλα. Το μόνο που πραγματικά φοβάμαι είναι οι σέντρες, γιατί πολλές φορές δεν μπορείς να κάνεις πραγματικά τίποτα.

Και πάμε στους τερματοφύλακες, το πιο αδύνατο σημείο του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι δεν είναι ιδιαίτερα ισορροπημένοι. Δηλαδή οι τύποι φαίνεται να έχουν όλοι εξωπραγματικά reflexes (όπως και στο FIFA08 άλλωστε). Και Rushing Out μηδέν, πατάς έξοδο και βγαίνει σαν τον κάβουρα, ειδικά αν η σέντρα είναι παράλληλη. Αντιδρούν γενικά καλύτερα στην περίπτωση που βγαίνει κάποιος τετ-α-τετ.

Για πιο γρήγορη ανταπόκριση δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος. Είναι που έχουμε συνηθίσει από το Pro που οι παίχτες έχουν μηδενική αδράνεια και ανύπαρκτη καθυστέρηση στην αντίδραση.

Αν το ίδιο ποδοσφαιράκι είχε βγει σε PC, εκεί θα μπορούσαμε να σκαλίσουμε τα physics (όπως με κάτι Fifa2003) και να το κάναμε πολύ καλύτερο. Αλλά δυστυχώς στις κονσόλες το μόνο που περιμένω είναι κάποιο update που θα διορθώσει τις παραπάνω ατέλειες (όπως έγινε με το Fifa08, σε κάποιο βαθμό).

Άντε και καλή μάσα.

Δημοσ.

Συμφωνω και εγω με τα 2 τελευτεα ποστ.Επισης απο world class επιπεδο και ανω το cpu παιζει τρομερα ρομποτικα και ψευτικα σαν να εχουν πιει το καλυτερο αναβολικο κοκτεηλ.πανω κατω αμυνα επιθεση σαν τρελλαμενοι ,θυμιζει πολυ ρομποτικο το παιξιμο του cpu.Καλα αν κανεις το λαθος(χαχα) και βαλεις 1ος γκολ...αστο καλυτερα.Επισης τρεχουν τοσο γρηγορα και ασταματητα που ακομα και στο passing game σου, οι παιχτες του cpu πανε πιο γρηγορα και απο τις πασες! Ελεος. Εγω εθιστει παντως τοσο με το παιχνιδι που δεν το βλεπω να ξαναβαζω αλλο game στο tray για καιρο

Δημοσ.

ναι το 100 φασεις καταλαβες πως το ειπα...

πρεπει απλα να ισορροπησουν κ της ευκαιριες.δλδ αν δειτε τα σουτ για παραδειγμα της cpu..πανε το 90% τερμα! πολυ σπανια εξω δεξια αριστερα απο πανω κτλ...ολα τερμα με αποτελεσμα ο τερμας σου να κανει ενα σορω επεμβασεις..συνηθως corner..σχεδον ποτε δε γονατιζει να μπλοκαρει δυνατο σουτ..δε θυμαμαι αν στο προ γινοταν αυτο..εχω πανω απο χρονο να το ακουμπησω! η για παραδειγμα οταν σουταρεις δυνατα κ λιγο ψηλα κ σηκωνει τα χερια σαν αυτον τον λαστιχενιο στο fantastic 4 και η μπαλα κολλαει στα χερια του..χαχα

γενικα νομιζω οτι τα τερματα ειναι το μεγαλητερο "bug" του παιχνιδιου...

Δημοσ.

παιδια εγω δεν εχω αγορασει το παιχνιδι(τουλαχιστον οχι ακομα...)εχω καποιες ερωτησεις

1ον αν εχει ελληνικα συνθηματα οταν διαλεγεις την εθνικη

2ον αν εχει καθολου lag στο online

3ον αν φαινονται την ωρα του παιχνιδιου στον αγωνιστικο χωρο ο διαιτητης και οι εποπτες....:shifty:

παντως απο το demo που εχω παιξει εχω ξαφνιαστει ευχαριστα με τη βελτιωση που εχει κανει η EA...:-)

Δημοσ.

Έχει 2-3 ελληνικά συνθήματα και... άπειρες ελληνικές ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου (έχω ακούσει πάνω από 20 διαφορετικά πράγματα, είναι απίστευτο).

Στο online έχει πραγματικά μηδενικό lag. Στα πρώτα 2-3 παιχνίδια που έπαιξα είχε αρκετό (χωρίς να πλησιάζει την κατάντια του Pro) αλλά από εκεί και πέρα τίποτα. Μηδενικό lag, σαν να παίζεις single player.

Δεν έχει διαιτητές και επόπτες αλλά θα με πιστέψεις αν σου πω ότι δεν το είχα προσέξει καν? Μόλις τώρα έβαλα το παιχνίδι για να το δω γιατί δεν το θυμόμουν.

Παρ' το με κλειστά μάτια, μην το σκέφτεσαι καν. Η εγγύησή σου είναι ότι δεν έχει βγει -σοβαρός- άνθρωπος να πει ότι το Pro είναι καλύτερο από το Euro.

Δημοσ.
Έχει 2-3 ελληνικά συνθήματα και... άπειρες ελληνικές ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου (έχω ακούσει πάνω από 20 διαφορετικά πράγματα, είναι απίστευτο).

Στο online έχει πραγματικά μηδενικό lag. Στα πρώτα 2-3 παιχνίδια που έπαιξα είχε αρκετό (χωρίς να πλησιάζει την κατάντια του Pro) αλλά από εκεί και πέρα τίποτα. Μηδενικό lag, σαν να παίζεις single player.

Δεν έχει διαιτητές και επόπτες αλλά θα με πιστέψεις αν σου πω ότι δεν το είχα προσέξει καν? Μόλις τώρα έβαλα το παιχνίδι για να το δω γιατί δεν το θυμόμουν.

Παρ' το με κλειστά μάτια, μην το σκέφτεσαι καν. Η εγγύησή σου είναι ότι δεν έχει βγει -σοβαρός- άνθρωπος να πει ότι το Pro είναι καλύτερο από το Euro.

οκ φιλε μου ευχαριστω για τις πληροφοριες...και απο τη στιγμη που μου ειπες οτι δεν εχει lag το online μια χαρα....:-) γιατι με το pes 2008 δεν τη παλευα αλλο...

Δημοσ.

Κοιτάξτε εγώ το προ το παίζω απο τότε που βγήκε το pro evolution 2 στο ps2. Πρίν έπαιζα φίφα και πιο πριν match day 2 και οτι ποδοσφαιράκι μπορείτε να φανταστείτε...Το προ, πλέον μπορώ να πώ οτι το ξέρω και για κάποιον που το ξέρει πιστεύω οτι σου δίνει 100% έλεγχο του παιχνιδιού. Τον ηλεκτρονικό τον νικάω εύκολα γιατί πλέον έχω μάθω να σουτάρω με το R2 για φάλτσα και να κάνω τη λόμπα με το κουμπί της σέντρας στα τετ α τετ και όχι με το το κουμπί του σουτ... Σε διαφορετική περίπτωση ακόμα θα με δυσκόλευε....

Έβαλα το Ευρο 2008 πρίν μερικές ημέρες και έπαιξε μερικά φιλικά στο legendary επίπεδο(εγω έπαιρνα γαλλία και ιταλία εβαζα στον ηλεκτρονικό). Μερικά παιχνίδια τα έχασα στο 1-0, άλλα τα κέρδισα... Πλέον μπορώ να πώ οτι για καποιον που γνωρίζει το προ, μπορεί πολύ ευκολα να προσαρμοστει στο φιφα. Αυτό είναι στα θετικά του...Αλλά θα περίμενα να είναι μεγαλύτερη πρόκληση στο τοπ επίπεδο, ιδίως για κάποιον σαν εμένα που δεν γνωρίζει το χειρισμό 100%

Δεν μου άρεσαν καθόλου οι τερματοφύλακες που δείχνουν σούπερμαν σε σουτ έξω απο την περιοχή, επίσης οταν θες να τους βγάλεις έξω για να κοψουν κάποια καθετη μπαλιά η ανταπόκριση τους είναι αργή. Βέβαια οχι οτι στο προ οι τερματοφύλακες είναι καλοί και εκεί τρώνε πολύ εύκολα γκόλ απο την κλειστη γωνία και στα δυνατά σουτ στέλνουν τη μπάλα πάνω σε αντίπαλο, αντί για πλάγια...Αλλά στο εύρο πήγαμε απο το ένα άκρο στο άλλο...

Ακόμα σε σχέση με το προ, είναι πιο αργό...Αυτό είναι θέμα προτίμησης...Σε άλλους άρεσει το αγγλικό ποδόσφαιρο, να πηγαίνει η μπάλα πάνω κάτω γρήγορα και σε άλλους το ιταλικό τσούκου τσούκου μπολ...Εμένα μου αρέσει το γρήγορο...Να φανταστείτε με την παρέα μου στο προηγούμενο προ, απο ενα σημείο και μετα το παίζαμε σε double speed...

Αρνητικό σημείο επίσης οι σέντρες, πολλές είναι πετυχημένες πολύ πριν φτάσεις στο ύψος της περιοχής...Στο προ για να κάνεις πετυχημένη σεντρα θα πρέπει ξεπεράσεις τη περιοχή που είναι πιο ρεαλιστικό...

Επίσης οι αντιδράσεις του ηλεκτρονικού στο 1-2 είναι κακές. Στο προ όταν κάνεις 1-2 τον παίκτη που δίνει τη πάσα και κάνει την κίνηση μπροστά, πολλές φορές οι αμυντικοί του κλείνουν το χώρο, εμποδίζοντας τον...Στο Ευρο τον αφήνουν ανενόχλητο με αποτέλεσμα πολλά εύκολα τετ α τετ...Δείγμα κακού ΑΙ...

Σίγουρα έχει καλύτερη παρουσίαση απο το προ, τα παιχνίδια της ΕΑ πάντοτε υπερτερούσαν σε αυτόν το τομέα...Για κάποιον που παίζει το προ πάντως, δεν μπορεί να το αντικαταστήσει με το Εύρο, για κάποιον που ξεκινάει τώρα είναι καθαρά θέμα προτίμησης αργό ή γρήγορο gameplay...

Πάντως μεγάλη μαλακία οτι δεν έχει training mode...

Τεσπα, θα συνεχίσω το τεστ του Ευρο, θα δω και το online του, γιατι το προ σε αυτόν το τομέα του είναι πραγματικά απογοητευτικό...

Δημοσ.

Σωστός για το 1-2, του Pro είναι πολύ καλύτερο. Σωστός για το training, θα έπρεπε να υπήρχε (έστω με τη μορφή του FIFA08). Για την ταχύτητα όμως θα διαφωνήσω, το Pro πλέον έχει γίνει φλιπεράκι, κάτι μεταξύ Kick Off και Tehkan WC.

Δημοσ.

Και εγω νομιζω οτι η ταχυτητα ειναι πολυ καλη.Εχτες πηγα με Ελλαδα στον τελικο του euro στο professional sto single.Απο σημερα ξαναδοκιμαζω worldclass(που ουτε τα προκριματικα δεν περνουσα).Στο worldclass παντως η ταχυτητα και ο ρυθμος του παιχνιδιου ειναι ασταματητος και τρελλα γρηγορος ,μου θυμιζει το kickoff στην amiga!Δεν θυμαμαι πιο παιδι σε προηγουμενο ποστ παιζει στο legendary.Πρεπει να ειναι μεγαλη παιχτουρα.Εγω στο wclass ωρες ωρες νιωθω απελπισια.Βεβεα παντα με Ελλαδα.Αλλα και με ισοδυναμες χωρες ειναι τρελλα derby.Παντως παιζι πολυ μεγαλο ρολο με τι συστημα παιζεις.Μεγαλες διαφορες στην αποδοση μεσα στο παιχνιδι

Δημοσ.

Απο την 1η στιγμη που το εχω μου συμβαινουν αρεα 2 συγκεκριμενα απιστευτα bugs.

1)καποιες φορες ειναι σαν να χαλανε τα γραφικα και δεν υπαρχουνε φωτοσκιασεις και καποια χρωματα σαν να παιζεις σε 16bit mode χωρις directx.Μολις πεταχτει η μπαλα εκτος γηπεδου και πεσει το cutsceen ,ξαναφτιαχνουν τα γραφικα.

2) Καποιος παικτης απο το cpu γεινεται αορατος και βλεπεις να γεινεται η μπαλλα πασα απο τον κανενα λες και βλεπεις την ταινια φαντασμα!

Εχει παρατηρησει κανεις κατι απο αυτα η μονο σε εμενα συμβαινουν??

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω δει κανένα από τα 2 bug αλλά έχω διαβάσει για το δεύτερο, με τους αόρατους παίχτες. Και μάλιστα έτσι όπως το περιέγραφαν ακουγόταν ακόμα χειρότερο.

Άντε να βγει κανα update σύντομα, να διορθώσει και τους GK λίγο. H ΕΑ τώρα τελευταία έχει αποδείξει πως ακούει την κοινότητα των χρηστών (σε αντίθεση με κάποιους... άλλους).

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο:εχω ξεκινησει πρωταθλημα και πεφτουν συνεχως οι βαθμολογιες των παικτων. Εχω παρει Ισπανια και εκτος απο ενα παικτη, ολοι οι αλλοι εχουν βελακι προς τα κατω και πεφτουν οι βαθμολογιες. Ξερεις κανει κατι;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...