Προς το περιεχόμενο

The official *FIFA 08/EURO 2008* topic || Next-gen version ( X360/PS3 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις τι world class λέτε. Εδώ στο professional που παίζω με Ελλάδα δεν έχω πάρει ούτε νίκη ακόμα. Μόλις έχασα πάλι, αυτή τη φορά από τα Faroe, ούτε την μπάλα δεν μπορούσα να τους πάρω, σβούρες έκαναν οι παίχτες του. Άρχισα σιγά σιγά να κόβω τα manual και να τα γυρίζω σε semi/assisted γιατί δεν παλεύεται.

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το μονο πραγμα που μοθ την δινει ειναι οπως λεει ο nzeppos οτι δεν μπορεις να τους παρεις την μπαλλα.ολο σβουρες κλπ και σε κανουν χαζο.Δεν ειναι να κανεις κηνηση με αμυντικο προς επιθετικο διοτι παει για βρουβες.Θελει απλως να κρινεις τους διαδρομους ολη την ωρα με αλλαγες παιχτων.Ο επιθετικος (του cpu, το ξεκαθαριζω) αλλαζει κατευθυνδεις οτι ωρα γουσταρει σαν νουρεγιεφ και ο αμυντικος μεχρι να στριψει (ειδικα αν εχεις Ελλαδα) νυχτωσε.Παντως εχω φαει τετοιο κολλημα με το παιχνιδι απιστευτο

Δημοσ.
Το μονο πραγμα που μοθ την δινει ειναι οπως λεει ο nzeppos οτι δεν μπορεις να τους παρεις την μπαλλα.ολο σβουρες κλπ και σε κανουν χαζο.Δεν ειναι να κανεις κηνηση με αμυντικο προς επιθετικο διοτι παει για βρουβες.Θελει απλως να κρινεις τους διαδρομους ολη την ωρα με αλλαγες παιχτων.Ο επιθετικος (του cpu, το ξεκαθαριζω) αλλαζει κατευθυνδεις οτι ωρα γουσταρει σαν νουρεγιεφ και ο αμυντικος μεχρι να στριψει (ειδικα αν εχεις Ελλαδα) νυχτωσε.Παντως εχω φαει τετοιο κολλημα με το παιχνιδι απιστευτο
+1 θέλει άμυνα και κλείσιμο χώρων, αλλιώς δύσκολα κόβεις σε 1-to -1
Δημοσ.
Ρε σεις τι world class λέτε. Εδώ στο professional που παίζω με Ελλάδα δεν έχω πάρει ούτε νίκη ακόμα. Μόλις έχασα πάλι, αυτή τη φορά από τα Faroe, ούτε την μπάλα δεν μπορούσα να τους πάρω, σβούρες έκαναν οι παίχτες του. Άρχισα σιγά σιγά να κόβω τα manual και να τα γυρίζω σε semi/assisted γιατί δεν παλεύεται.

Εγώ κάνω και καμιά νίκη που και που με Ελλάδα, αλλά για παράδειγμα ένα σύντομο tournament που έπαιζα co-op με έναν φίλο τις προάλλες που έχουμε παίξει συμπαίκτες αρκετές φορές στο PES (εκεί λέει ότι ρίχνει τεσσάρες στο worldclass), παίξαμε πάνω από 10 παιχνίδια την πρεμιέρα με την Σουηδία και φάγαμε το ξύλο της αρκούδας, ζήτημα να πήραμε 2-3 ισοπαλίες. Τα περισσότερα ήταν restart εν μέσω μπινελικίων. Με έκανε να αντιπαθήσω την Σουιδία :lol: Κατά τ' άλλα έχω ξαναγράψει πόσο γαμάτο είναι το παιχνιδάκι?

Δημοσ.

Εμενα σε οτι τουρνουα εχω παιξει μεχρι τωρα με Ελλαδα παντα ολοι οι παικτες μου γεινονται χειροτεροι στο overall point εκτος απο τον Νικοπολιδη που επειδη τρελλενεται στις αποκρουσεις γινεται καλυτερος με χρυσο αστερι.Ολοι οι αλλοι κατω με αλλαχιστες εξερεσεις.Ακομα και οταν κερδιζω.Την εχω χαντακωσει την ομαδα χαχα

Δημοσ.

Τι να λέμε τώρα, best football engine. Τις εξόδους να φτιάξουν μόνο, έλεος. Έπαιξα άλλο ένα online (Δανία-Ουγγαρία) και μέχρι να πάρω χαμπάρι τι γινόταν, είχε κάνει ο άλλος 3 σέντρες και έβαλε 3 γκολ καρμπόν. Και ο GK καθότανε στη γραμμή και λιαζότανε. Γενικά πάντως το ρημάδι θέλει να παίζεις με πολύ ορθολογικό τρόπο, να καλύπτεις χώρους και να έχεις υπομονή στην επίθεση (αλλά όταν πρέπει να κάνεις και το ξεπέταγμα και την γρήγορη τρίπλα/πάσα).

Πολύ σωστό ποδοσφαιράκι. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τι παίζει με τις βοήθειες των control στο online. Δηλαδή αν ο άλλος τα βάλει όλα φουλ αυτόματα, δεν θα έχει τρελό πλεονέκτημα σε σχέση με κάποιον που παίζει πολύ manual (και δεν έχει μάθει ακόμα τέλεια το παιχνίδι)? Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να δεις τι σόι controls χρησιμοποιεί ο αντίπαλος για να έχεις το νου σου.

Δημοσ.

Καλά στο online δεν παίζουμε μπάλα, πόλο παίζουμε. Ούτε ένα καθαρό φύλλο (cleansheet lol, θυμάστε το fifa 2002 xD?) δεν έχω πάρει. Να μην σχολιάσω το γεγονός ότι μερικές ομάδες παραείναι overpower....Τουλάχιστον αυτό έχει και ενδιαφέρον offline game, στο fifa ούτε ένα ματσάκι δεν έπαιξα vs cpu, αυτό το λιώνω :P.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι είναι αυτό.παιζω online με αρμενία 3 δοκάρια με Εσθονία 2 και το αποκορύφωμα με σαν Μαρίνο(ομαδαρα!!) αλλά 4 δοκαρια .ολα οριζοντια. βαρεθηκα,τι χάλι είναι αυτό;

Δημοσ.

Δεν το έχω παρατηρήσει αυτό που λες. Το shot assistance που το έχεις? Εγώ παίζω στο semi και σπάνια να χτυπήσει δοκάρι η μπάλα, μια φορά σε 3-4 αγώνες ξερω 'γω.

Δημοσ.

Εγώ έπαιζα με default θα δοκιμάσω semi.έχω 2 με 3 οριζόντια σε κάθε παιχνίδι ότι ομάδα και να πάρω και ειδικά όταν παίζω online με πχ σαν Μαρίνο δεν λέει να χάνεις τόσα γκολ και ο άλλος να έχει γάλλια και να βάζει με 2 φάσεις γκολ.

Ακόμα ξενέρωσα γιατί κάποιοι παίρνουν την Γαλλία και κάνουν flip πάνω από το κεφάλι με henry και anelka και σχεδόν πάντα τους βγαινει.ωραιος ρεαλισμός.mega drive μου θύμισε.

Δημοσ.

Ίσως τα automatic σουτ να είναι σαν του PES4, που τα μισά από αυτά πήγαιναν σύρριζα άουτ... Με semi όμως τα δοκάρια δεν είναι πολύ συχνά. Με manual δε σπανίζουν, αλλά βέβαια έτσι δεν είναι και εύκολο να μπει γκολ.

Τώρα για το flip πάνω από το κεφάλι που λες, μου θυμίζει κι εμένα εποχές Fifa2001 που το έκανα συνέχεια. Εντελώς απαράδεκτο. Θα έπρεπε να την καταργήσουν αυτήν την τρίπλα ή έστω να κάνουν πολύ πιο δύσκολη την εκτέλεσή της. Για τις τρίπλες γενικά, νομίζω ότι το επόμενο βήμα είναι να τις κάνουν πιο... τυχαίες. Δηλαδή ακόμα και καλό παίχτη να έχω και να πατήσω τα σωστά κουμπιά, να υπάρχουν φορές που η τρίπλα ούτως ή άλλως δεν θα πετυχαίνει. Να γίνουν δηλαδή τα ποδοσφαιράκια λιγότερο scripted.

Δημοσ.
Ίσως τα automatic σουτ να είναι σαν του PES4, που τα μισά από αυτά πήγαιναν σύρριζα άουτ... Με semi όμως τα δοκάρια δεν είναι πολύ συχνά. Με manual δε σπανίζουν, αλλά βέβαια έτσι δεν είναι και εύκολο να μπει γκολ.

Τώρα για το flip πάνω από το κεφάλι που λες, μου θυμίζει κι εμένα εποχές Fifa2001 που το έκανε συνέχεια. Εντελώς απαράδεκτο. Θα έπρεπε να την καταργήσουν αυτήν την τρίπλα ή έστω να κάνουν πολύ πιο δύσκολη την εκτέλεσή της. Για τις τρίπλες γενικά, νομίζω ότι το επόμενο βήμα είναι να τις κάνουν πιο... τυχαίες. Δηλαδή ακόμα και καλό παίχτη να έχω και να πατήσω τα σωστά κουμπιά να υπάρχουν φορές που η τρίπλα ούτως ή άλλως δεν θα πετυχαίνει. Να γίνουν δηλαδή τα ποδοσφαιράκια λιγότερο scripted.

βασικά το ίδιο δύσκολη στην εκτέλεση , σαν το FIFA08...

Δημοσ.

Δεν παλεύετε ρε παιδια.βαζω semi και ξεκινώ online cup με Montenegro.πρώτο παιχνίδι νικαω 3-0 πολλά ευκαιρίες μόνο δυο δοκάρια ωραία λεω.παω στο δεύτερο πρώτη κεφαλιά κάθετο δεύτερο σουτ απόκρουση τρίτο σουτ οριζόντιο μετά κάνω ευκαιρίες βάζω 2 γκολ και πάμε πάλι δοκάρι και ένα μάλιστα ήταν διπλό δοκάρι αφού ο άγγλος από την άλλη γελάτε μαζί μου.αντε να δούμε τώρα στο τρίτο παιχνίδι αν συνεχιστεί αυτό μου φαίνεται θα το παρατήσω το παιχνίδι.

--Στο τρίτο παιχνίδι τελικά δεν είχα κανένα δοκάρι αλλά έχασα πανηγύρικα .αντε να δούμε.--

Πρώτη φορά ασχολούμαι τόσο με φίφα από εποχές ps1.και είναι από τα λίγα παιχνίδια που πραγματικά δεν καταλαβαίνεις αν παίζεις online η solo.ούτε lag, ούτε 5 ώρες search με ένα κουμπί είσαι online.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...