Rebel21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Τα πέναλτι απλά δεν παλεύονται. σουτάρεις και η μπάλα πάει στα δίκτυα σε slow motion λες και h ea δεν έχει δει ποτέ πέναλτι στην TV.και στο game η μπάλα συμπεριφέρεται ψεύτικα αλλά τα πέναλτι απλά είναι ότι χειρότερο έχω δει.οσο για αυτό που είπε ο φίλος έχει δίκιο αν ασχοληθείς με το παιχνίδι θα δεις αρκετές κόντρες που καταρρίπτουν του νομούς της φυσικής. Σε γενικό επίπεδο simulation όμως το pes08 μπροστά από το εύρο μοιάζει πλέον σαν το super sidekicks:lol:.
nzeppos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Έχουν βάση τα 2 τελευταία posts, δεν είπε κανένας ότι το Euro είναι το τέλειο ποδοσφαιράκι. Έχει κι αυτό τα κουσούρια του (και προφανώς όσο πιο πολύ παίζεις, τόσο πιο πολλά βρίσκεις). Η πλάκα όμως είναι ότι δεν έχει βγει ένας να πει ότι είναι χειρότερο από το Pro! Ακόμα κι αυτοί που γκρινιάζουν για κάποια σημεία του Euro, αναγνωρίζουν ότι είναι πολύ ανώτερο από το Αίσχος του Τσακατσούκα.
teofross Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Ναι στα τελευτεα ποστ υπαρχουν καποια αρνητικα του παιχνιδιου που οντως εχουν βαση παντως τουλαχιστον για εμενα ειναι μεχρι στιγμης το καλυτερο ποδοσφαιρακι στο συνολο μακραν απο οτι υπαρχει στο παρελθον.Με εχει εθισει τοσο πολυ οσο ειχε καταφερει η σειρα proevo απο το 3 version μεχρι και το 5 διοτι μετα απο κει και περα ηταν μαπα το καρπουζι απο nextgen δηλαδη εποχη.Τωρα παντως το euro εχει παρα πολλα δυνατα σημεια και νομιζω οτι ειναι ακρως εθιστικο ειδικα στα 2 τελευτεα απιπεδα οταν παιζει κανεις single.Τρομερα σημαντικο ειναι οτι εχει αμεση επιδραση η ποιοτητα του αγωνιστικου χωρου καθως και πιος ειναι ο αντιπαλος που εχει καθαρα δικη του συγκεκριμενη στρατιγικη και σταση μεσα στο παιχνιδι οπου μεταβαλεται αναλογα με τις συνθηκες του παιχνιδιου χωρις να υπαρχουν υπερβολες.πχ μικρες δυναμικοτητας ομαδες κλεινονται απο την αρχη πολυ αλλα ανοιγονται οταν χανουν στο βαθμο της λογικης ομως και των δυνατοτητων τους.Αυτο κανει το παιχνιδι πολυ ρεαλιστικο
nzeppos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μόλις έπαιξα και τα πρώτα μου online με 8άρα connx. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Έβαλα 2-3 αγώνες στην τύχη (χωρίς να κάθομαι να κοιτάω μπάρες σύνδεσης κλπ) και το παιχνίδι δεν ήταν playable. Χωρίς βέβαια να φτάνει και στο αίσχος του Pro με τους παίχτες που εξαφανίζονται. Το τελευταίο παιχνίδι όμως ήταν μια χαρά, σχεδόν μηδενικό lag. Μένει να δοκιμάσω και με Έλληνες. Gamertag zeppos, άιντε!
Rebel21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Εγώ έπαιξα 5 παιχνίδια μια χαρά καθόλου lag.στο pes έχω παίξει πάνω από 20 και πάντα είχε τρελό lag,στο 6 δεν είχα τέτοιο προβλημα.στο pes2008 και 3 κουτάκια να λέει η μπάρα όταν αρχίζει το παιχνίδι πάει στο 1 και γίνεται το έλα να δεις εξαφανίζονται παίχτες και τέτοια καμία φορά.ασε που κάνει συνεχώς disconnect και σε χρεώνει ήτα.
nzeppos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον έτυχε. Δεν έχω ακούσει για σοβαρά προβλήματα με lag στο euro (για το pro δεν το συζητάω καν). Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως είναι οι τερματοφύλακες. Όσο περνάει ο καιρός και το μαθαίνω, τόσο περισσότερο μου κακοφαίνεται. Οι τύποι έχουν πραγματικά Rushing Out -> 1 (οι μανατζεράδες καταλαβαίνουν). Λες και είναι καρφωμένοι στο χορτάρι. Πατάς έξοδο και πάνε σαν συγκαμένοι κάβουρες, δεν τρέχουν να αρπάξουν την μπάλα. Πρέπει να διορθωθεί οπωσδήποτε με patch αυτό το πράγμα.
Rebel21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Έμενα με ενοχλεί ο μηχανισμός που πανηγυρίζεις(κατανταει βαρετός μετά από 2 3 φορές) και θεωρώ ντροπή για την EA να μην μπορεί να φτιάξει επιτέλους τις φατσες.γιατι στο nba live είναι μια χαρά και στα φιφα για τα μπαζα(εκτός των προπονητών που μοιάζουν να είναι φτιαγμένα με άλλη μέθοδο ).ειδικα τα μαλλιά ειναι αθλια .Ακόμα δεν μπορείς να βγάζεις ένα σοβαρό παιχνίδι και να μην έχεις προσέξει ούτε λίγο τα πρόσωπα της πολυνίκη του θεσμού Γερμανίας λες και τους έφτιαξε ο Αρκάς μοιαζουν.Τελος έχω παρατηρήσει ότι η μπάλα πάει συνεχώς οριζόντιο δοκάρι και κάποιοι παίχτες όπως ο μπαρος είναι υπερβολικά καλοί σε σχέση με την πραγματικότητα.
MiltoZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Εμένα στο κάθετο μου πάει πιο συχνά, αλλά δε με ενοχλεί γιατί είναι πορωτκός ο συνδιασμός ήχου και vibration όταν χτυπάει στο δοκάρι Όλα τα λεφτά είναι βολέ εν κινήση δοκάρι και μέσα
Toufas Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 εφαγε ενα goal ο privateer με τηλεγραφημα πριν λιγο!!!
nzeppos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Έπαιξα άλλους 2 αγώνες και το lag ήταν πραγματικά μηδενικό. Τι παιχνιδάρα είναι αυτή.
Toufas Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 να μπω για κανα παιχνιδι? εχασε 2 φορες ο privateer ποιος ειναι επομενος?
nzeppos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Πάντως όχι εγώ. Το μαθαίνω ακόμα (πα' να πει ούτε χι δεν έχω φέρει). Ήρθε και το original σήμερα, ευκαιρία να το δοκιμάσω.
teofross Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Sigle player.προκριθηκα 1 φορα επιτελους στο euro στο full mode πρωτη φορα στο worldclass με Ελλαδα με ολα στο semi.παιζω 1 αγωνα με Πορτογαλια πριν το ημιχρονο χανω 3-0 με συνοπτικες διαδικασιες.Τι γεινεται ρε γαμωτο.Ψαλιδακια ,ψαρακια,πασες beckam ακριβειας απο την σεντρα στην περιοχη μου οι πορτογαλλοι, τριπλες μαραντονα δεν τους περνεις την μπαλα και οταν ακουμπαω μπαλα στην 4 πασα την εχω χασει.Ουτε με την Βραζιλια να παιζα ρε γαμωτο.Δεν λεω οτι το κατεχω και απιστευτα αλλα δεν ειμαι και για τα μπαζα.Υπαρχει μεγαλη διαφορα ομως στο παιχνιδι με τις δυναμικοτητες των ομαδων.Δεν λεω ανωτερους παικτες εχει η πορτογαλια απο Ελλαδα αλλα...Παντως απο το να ειναι ευκολο και οχι challenging το προτιμω ετσι.Δηλαδη στο Legentary τι γεινεται? Δεν το εχω τολμησει ακομα
MiltoZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εγώ στο pro επίπεδο το παίζω όλα semi/ manual και είναι μερικές στιγμές που χαροπαλεύω με την Ελλάδα με καλύτερο αντίπαλο. Το κακό είναι ότι και σωστή άμυνα να παίξεις, μερικές φορές δεν μπορέις να κάνεις τίποτα. Για worldclass δεν το διανοούμαι ακόμα και στο legendary επίπεδο φαντάζομαι θα είναι γελείο. Κατά τ' άλλα είναι σούπερ το παιχνιδάκι. Και το captain your country μου αρέσει, έχω παίξει ένα με Κατσουράνη και ένα με Κριστιάνο. p.s. το πήρα κι εγώ αυθεντικό για online αλλά θα ξαναμπώ live μετά το Πάσχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.