Blackjim Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μιας και σημερα εκανα το απαραιτητο test drive στο Euro 2008 , να πω τις εντυπωσεις μου. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος , ειναι καλυτερο απο το fifa08 και τα "σπαστικα" σημεια ειναι ελαχιστα και δε σου χαλανε την διασκεδαση. Ο ρυθμος του παιχνιδιου ( που πολλοι εχετε φαγωθει αν ειναι γρηγορο ή οχι ) εχει να κανει κατ'αρχην απο το τι ομαδες διαλεγεις , και το πως παιζεις. Δηλαδη αν παρεις την αγγλια , ειναι ολοι σφεντονες. Οπως και στην πραγματικοτητα. Αν παρεις καμια τσεχια ή δανια ας πουμε , παιζεις πολυ πιο νορμαλ μπαλα. Γενικα για μενα εχει "σωστη" ταχυτητα. Και μου αρεσει η διαφορα που εχουν οι "γρηγοροι" παιχτες με τους αργους. Δεν ειναι υπερβολικη οπως σε καποια PES που θυμαμαι. Δηλαδη ο Cristiano πχ τους αφηνει ολους 2-3 μετρα πισω , αλλα αν τον περιμενεις και δε πεφτεις μπορεις να παιξεις αμυνα. Λιγο στο κοντρολ εχει ακομη προβλημα το παιχνιδι και κανει καποιες "χαζες" κινησεις. Οι εναεριες μονομαχιες ειναι πολυ καλυτερες πλεον απο το 08. To responsiveness που λεγαμε ειναι κι αυτο καλυτερο. Σουτ , σεντρα , τακλιν και προωθημενες ειναι οπως θα επρεπε να ειναι Για γηπεδα εννοειται οτι εχει γινει παλι αψογη δουλεια , και για τα models/faces των παιχτων εχουν παλι τα ιδια τραγικα που ειχαν. Γενικοτερα παντως ειναι στον σωστο δρομο. ΥΓ Πρεπει καποτε να προσθεσουν την κινηση να "αφηνει" την μπαλα να περναει κατω απο τα ποδια ( οταν κανεις κινηση που ειναι στην ιδια κατευθηνση με την μπαλα που ερχεται ). Για μενα ειναι must
Toufas Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 επαιξα και εγω λιγο σημερα ωραιο ηταν οποιος θελει κανα φιλικο στο live εδω ειμαι
anamenos Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 παιδιά , είδα και εγώ πολλά ενθαρρυντικά και κάποια αρνητικά στο ΕURO 2008. Στα θετικά, οι κεφαλιές στην άμυνα έχουν γίνει πέρα για πέρα ρεαλιστικές, τα response times πολύ καλύτερα από το FIFA, και τα off the ball runs βοηθάνε πάρα πολύ την εξέλιξη του παιχνιδιού (με λίγα λόγια πολύ καλύτερα ΑΙ),ωραίες σέντρες για τις οποίες παίζει ρόλο η ισορροπία του παίκτη και το σημείο που εκτελείται κατά ένα μεγάλο ποσοστό . Στα αρνητικά θεωρώ τα shoot γιατί δεν είναι στον ίδιο βαθμό δυσκολίας όπως θα έπρεπε και μπαίνουν μερικά εύκολα GOAL άλα PES, όπως επίσης καλύτερα να ήταν λίγο ποιο αργός ο ρυθμός του αγώνα και τα face animations... To ΕURO 2008 είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να χτήσει η ΕΑ για το επομενο franchise, ειδικά αν προσέξει κάποιες μικρές λεπτομέριες που ζητά ο κόσμος στα forum μπορεί από το Σεμπτέμβρι το FIFA09, να σβήσει το PES από το χάρτι των FOOTBALL SIMS...
p3tran Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 χτες 4 ατομα στην ιδια κονσολα με την ΕΘνικη Ελλαδας καναμε παληκαρισιο <<test drive>> online παιζοντας με ομαδες οπως αγγλιες, ιταλιες, ισπανιες κλπ θα την σηκωσουμε την κουπα λεω! lag ουτε για πλακα, και υπαρχει και συγκεντρωτικος πινακας για τους βαθμους που μαζευει καθε χωρα. Αντε μωρη Ελλαδαρα!! p.s. εγκρινω! 8)
polakis21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Και εγώ με εθνική Ελλάδας παίζω κάτι online cup κλπ, και μαζεύω πόντους για την γενική βαθμολογία! Φόρτσα Ελλαδάρα, πάμε να τους ξεφτιλίσουμε τους ξένους... Χθες όμως που το έλιωσα λίγο, έφερα κάτι σκορ στο live τύπου 6-4,4-3,5-5 κλπ...Λίγο ξενέρα...
B.F. Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Καλημερα και απο μενα.... Επειδη το fifa 08 το βρηκα πολυ sim και ρεαληστικο θα θελα να ρωτησω ορισμενα πραγματα οσους εχουν παιξει την full εκδοση: Στο fifa πολα ματς κρινονται σε σκορ τυπου 0-0, 1-0, το πολυ 2-1(αν παιζεις με καποιον ισοδυναμο...)!Στο demo του uefa(παντα vs player) βγαζαμε στο 2λεπτο ενα σωρο φασεις και γκολ....Αυτο ισχυει και στη Full εκδοση του παιχνιδιου? Στο Fifa θελει μαγκια για να πεταξεις προωθημενη σε καποιον που δυσκολα ξεχναει πισω η αμυνα....Στο demo του euro ειδα πραγματα με την προωθημενη τυπου pes(Δηλαδη, δε θελει κοπο για να ανοιξεις την αμυνα....)!Ισχυει και αυτο??? Αν κοιταζουν εκει στην ea τωρα να ικανοποιησουν τους κομπλεξικους που προτιμησαν το φετινο pes(παρ ολα τα χαλια του) αντι του ρεαληστικοτατου Fifa, με κοβω του χρωνου να παιζω μονο football manager και fifa 08....Οσοι προτιμησαν το Fifa φετος αντι του pes, ηταν ικανοποιημενοι με τον ρεαληστικοτατο ρυθμο του παιχνιδιου....Το μονο που θελαμε ηταν παραπανω κινησεις, καλυτερους τερματοφυλακες, καιρικες συνθηκες, γηπεδα και ....Ελληνικο πρωταθλημα!!!!Ας βολεψει πρωτα εμας η ea που ξερουμε τι ποδοσφαιρο ονειρευομαστε και ας αφησει τις επιθυμιες των κομπλεξικων στην ακρη(οι οποιοι ζητανε απο την ea να τους φτιαξει το pes των ονειρων τους....)!Anyways.... Αν γινεται απαντηστε στις παραπανω αποριες μου....Εγω πιθανοτατα να το τσιμπησω το uefa euro 2008 οπως και να χει, γιατι στο demo με την παρεα μου, οταν δοκιμασαμε να τα βαλουμε ολα στο Manual, συμμαζευτηκε καπως το ολο θεμα του sim....Θα το αγορασω ισα ισα για οτι καινουργιο προσφερει και για τα διπλα με την παρεα μου.... Best soccer engine για μενα ειναι απ το fifa 08, οποτε οι ανηδεοι που εχουν και site και κανουν και reviews, αργησαν να το καταλαβουν.... Υ.Γ. Αυτο με τους manual πανηγηρισμους, απενεργοπειηται?Στην αρχη ειχε χαβαλε, τωρα το χω βαρεθει....(Θυμαται καποιος ενα ποδοσφαιρακι στην Amiga που λεγοταν Total Football?Απο αυτο τον τιτλο ειχε ξεκινησει η πατεντα με τους πανυγηρισμους....Ηταν ενα ποδοσφαιρακι με φοβερα γραφηκα για την εποχη του, αλλα εβαζες παρα πολυ δυσκολα γκολ!Οι τερματοφυλακες τα πιαναν σχεδον ολα....Εκει ειχαν αξια οι πανυγηρισμοι....Σου εβγαζε την πιστη για να βαλεις γκολ και οταν εβαζα ενα, πολλες φορες εκανα και τον γυρο του θριαμβου γυρω απ το γηπεδο...)!
izerman76 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Απο που το έχετε αγοράσει εσείς που έχετε ήδη παίξει το κανονικό; Υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα που να το έχει φέρει; (Ποιός περιμένει μέχρι αύριο αν μπορεί να το πάρει σήμερα
MiltoZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 B.F. ωραίο ήταν το φιφα08 αλλά το resposiveness ήταν πιο αργό κι απο τον θάνατο κι συτό έκοβε πόντους και από το παιχνίδι και απο την μηχανή συγκεκριμένα. Βest soccer engine ήταν ήδη αλλά αυτό αποδείχθηκε οριστικά με το euro. Το pes δεν καταλαβαίνω τι το μπλέκετε συνέχεια. Καμία σχέση δεν έχουν οι προωθημένες του euro με του pes που περνάνε όλες για πλάκα, είναι όμως πιο εύκολες από του φιφα08 κι αυτό είναι καλό για μένα και πιο ρεαλιστικό.
p3tran Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Απο που το έχετε αγοράσει εσείς που έχετε ήδη παίξει το κανονικό; Υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα που να το έχει φέρει;(Ποιός περιμένει μέχρι αύριο αν μπορεί να το πάρει σήμερα izerman οι εντυπωσεις που διαβαζεις εδω ειναι κατα 90% ειτε απο review copies ειτε απο copies σκετο. μηνυμα στους <<Beta-testers>> καθε ειδους: νομιζω οτι ειναι ενα game που αξιζει να αγοραστει. οχι γιατι λειπουν τα λεφτα στην ΕΑ, αλλα γιατι πρεπει που και που να δινουμε ενα feedback σαν καταναλωτες (με τον οβολο μας) τι μας αρεσει και τι οχι.
izerman76 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 μηνυμα στους <<Beta-testers>> καθε ειδους:νομιζω οτι ειναι ενα game που αξιζει να αγοραστει. οχι γιατι λειπουν τα λεφτα στην ΕΑ, αλλα γιατι πρεπει που και που να δινουμε ενα feedback σαν καταναλωτες (με τον οβολο μας) τι μας αρεσει και τι οχι. Συμφωνώ, αν δεν υποστηρίζουμε τα παιχνίδια που μας αρέσουν, δε μπορούμε μετα να γκρινιάζουμε για την ποιότητα των νεών κυκλοφοριών. Έπαιξα το Viking νοικασμένο από κατάστημα, και μου άρεσε πάρα πολύ, μόλις πέσει λίγο η τιμή του θα το αγοράσω, γιατί ελπίζω και σε sequel...
The_Sheep Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 izerman οι εντυπωσεις που διαβαζεις εδω ειναι κατα 90% ειτε απο review copies ειτε απο copies σκετο. μηνυμα στους <<Beta-testers>> καθε ειδους: νομιζω οτι ειναι ενα game που αξιζει να αγοραστει. οχι γιατι λειπουν τα λεφτα στην ΕΑ, αλλα γιατι πρεπει που και που να δινουμε ενα feedback σαν καταναλωτες (με τον οβολο μας) τι μας αρεσει και τι οχι. το παιχνιδι ειναι καλο , αλλα δεν τα αξιζει τα 70 ευρω η τα 111 $. νομιζεις οτι ειναι πολλοι αμερικανοι που θα διναν 110 δολαρια , οχι για το γιουρο, αλλα για οποιοδηποτε παιχνιδι? εδω στην ευρωπη και πολυ περισσοτερο στην ελλαδα μας κλεβουν ασυστολα και αδιαντροπα. Πολυ περισσοτερο για ενα παιχνιδι που απο αποψη gameplay νομιζω οτι θα μπορουσε να γινει παρομοιο και το φιφα 08 με ενα καλο patch. το φιφα το ελληνικο 08 αυτη την στιγμη εχει 35 ευρω! το ελληνικο ετσι!! και μηπως με αυτη την τιμη χανουν?? οχι απλα κερδιζουν λιγοτερα. Σορρυ αλλα εγω το επομενο παιχνιδι που θα αγορασω ειναι το gta4. και παλι,εδω εχει 70 και στην ιταλια 55 αν το προπαραγγειλεις.
nzeppos Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Ναι αλλά δεν έχει 70 ευρώ παντού. Εγώ το πήρα στα 55 από play.com και η τιμή είναι μια χαρά. Όπου να' ναι έρχεται και αρχίζει το λιώσιμο στο Live.
MiltoZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Εγώ θα το πάρω αναγκαστικά γιατί θέλω να το παίξω online και δεν έχω φλασάρει το arcade. Φυσικά θα πάρω και το GTA. Αυτά το 2 παιχνίδια προβλέπεται να τραβίξουν πολύ κουπί. Για μένα αξίζουν τα 60-70Ε για τρείς λόγους. 1. Θα μου προσφέρει πολλές ώρες διασκέδασης άρα θα τα βγάλει τα λεφτά του 2. Αυτό που είπε ο Πετράν για το feedback και 3. Έχω παίξει στο τσάμπα άπειρα παιχνίδια, αν πληρώσω και κανένα που το αξίζει δεν χάλασε ο κόσμος, ίσα ίσα που είναι καλό για το gaming, άσχετα αν τα λεφτά πάνε στην ΕΑ ή την ΜS ή την Σόνυ που δεν έχουν ανάγκη. p.s. Από οικονομικής πλευράς καθαρά θα με συνέφερε να το φλασάρω, γιατί μόνο ένα οριτζιναλ να προλάβω να παίξω πριν φάω μπαν και αλλάξω μητρική, τα έχω βγάλει τα λεφτά μου
p3tran Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Εγώ θα το πάρω αναγκαστικά γιατί θέλω να το παίξω online και δεν έχω φλασάρει το arcade. Φυσικά θα πάρω και το GTA. Αυτά το 2 παιχνίδια προβλέπεται να τραβίξουν πολύ κουπί. αυτα τα 2 ναι, αλλα ξεχνας οτι οσονουπω σκαει μυτη και Ninja Gaiden 2... 8) p.s. mavras, το απογεματακι εχουμε ντερμπυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.