Προς το περιεχόμενο

The official *FIFA 08/EURO 2008* topic || Next-gen version ( X360/PS3 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου κατεβασα και εγω το demo του euro 2008 στο xbox 360 και το παιξα μια ολοκληρη μερα ,πιστευω πλεον οτι ειναι το καλυτερο παιχνιδι ποδοσφαιρου που εχει βγει μεχρι τωρα.και παιζω το demo βλεπω ολα αυτα που επρεπε να βελτιωθουν και πραγματα που προσθεσαν..αν αυτο συνεχισει με το fifa 09 θα εχουμε κατι πολυ πολυ καλο.παντως για το παιχνιδακι να πω πως αν αλλαξαν ομαδα προγραμματιστων για να φτιαξουν το euro μηπως θα επρεπε να κρατησουν αυτους απο δω και περα ?!

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παράλληλα με το demo του EURO, έπαιξα και αρκετό FIFA08 τις τελευταίες μέρες. Το τελευταίο καταντάει εκνευριστικό ώρες ώρες. Η αργή απόκριση των παιχτών (πατάς σήμερα και κάνει την πάσα μεθαύριο) καταστρέφει όλο το παιχνίδι ρε γαμώτο. Ο δε τσούκου-τσούκου ρυθμός με την μπάλα κάτω και με τις πολλές συρτές κοντινές μπαλιές καταντάει εκνευριστικός. Αν παίζεις με το A.I. και θέλεις να νικήσεις, χρειάζεται πολλή υπομονή.

Όλα αυτά ευτυχώς δεν φαίνονται να ισχύουν στο EURO. Το έβαλα στα καπάκια για να κάνω άμεση σύγκριση και πραγματικά κατάλαβα όσους γκρινιάζουν και το χαρακτηρίζουν arcade. Στην αρχή σου κακοφαίνεται λίγο αν έχεις παίξει πολλά παιχνίδια στο FIFA. Γιατί είναι ίσως ένα κλικ πάνω από την ταχύτητα του πραγματικού ποδοσφαίρου αλλά είναι απίστευτα playable το ρημάδι. Παίζεις και το 'φχαριστιέσαι, αν θέλεις μπορείς να κοντρολάρεις το ρυθμό ή μπορείς να παίξεις γρήγορα. Κρατάει όλα τα καλά στοιχεία του FIFA και κάνει βελτιώσεις όπου χρειάζεται. Σπάνιο αυτό για EA Sports, που συνήθως κάνει ό, τι να 'ναι. Σαν κανένας από τους developers να μην έχει δει ή παίξει τις παλιότερες εκδόσεις και να μην ξέρει τι να κρατήσει και τι να ανανεώσει.

Τελοσπάντων είναι πολύ καλύτερο από το Pro, πάει και τελείωσε. Επίσης δεν ξαναβάζω FIFA με τίποτα, θα περιμένω να βγει το EURO.

Δημοσ.

Το demo του euro ειναι οντως πολυ καλο και βελτιωμενο αλλα το μονο που εχω επιφυλαξη και θα το δουμε στο φουλ παιχνιδι ειναι στο single player η αντοχη στο χρονο καθως το semi pro του ντεμο απεχει παρα πολυ απο το αντοιστιχο semi pro του φιφα08.Sto euro με εναν παιχτη ειδικα της Γαλλιας ανετοτατα μπορεις να κατεβεις και το μισο γηπεδο και να σε κοιτανε...

Δημοσ.

Αφού έπαιξα το demo του euro έχω να πω τα εξής ,τα γραφικά είναι εντυπωσιακά ειδικά το εφέ της βροχής και οι υφές στις φανέλες είναι αλλου.κλασσικα προβλήματα του φιφα υπάρχουν και εδώ όπως ότι πολλοί παίχτες κυρίως της Γερμανίας δεν μοιάζουν καθόλου και πολλοί παίχτες έχουν μεγάλα σαγόνια και μοιάζουν με καρικατούρες που βλέπουμε στις εφημερίδες, ακόμα η κλασική αύρα γύρω από τους παίχτες στα cut scenes είναι ακόμα εδώ.

Όσον αφορά το gameplay το παιχνίδι έχει να επιδείξει ένα πολύ καλό framerate και τα ποιο καθαρά γραφικά σε φιφα game μέχρι τωρα.και φτάνω στο μεγάλο πρόβλημα του φιφα το οποίο με εκνευρίζει και είναι και ο μοναδικός λόγος που με κραταει μακριά από το game.η συμπεριφορά της μπάλας ,η μπάλα συμπεριφέρεται σαν πάνινη η EA απλά δεν μπορεί να αποδώσει την αίσθηση της δύναμης στην μπάλα κάτι που κάνει το pro εδώ και χρονια,δεν υπάρχει η αίσθηση ενός δυνατού σουτ,πολλές φορές σκοτώνεις τον τερματοφύλακα από το ένα μέτρο και η μπάλα κάνει μια εντελώς ψεύτικη κόντρα λες και έχει μέσα ιλιον.Ακομα οταν εκτελεις κόρνερ και ο παίχτης κάνει κεφαλιά αντί η μπάλα να πάει στο τέρμα καρφωτή πάει σε slow motion.τι να πω ρε παιδιά όλα καλά στο εύρο αλλά το συγκεκριμένο θέμα με εκνευρίζει.

Δημοσ.

Να πω και γω με τη σειρα μου πως βλεπω τα πραγματα, αφου εχω λιωσει με τη σειρα μου και γω το euro 2008 demo....

Αρχικα....αγορασα ps3, περιμενοντας το pes 2008 για να λιωσω με τη παρεα μου!Λιγο

καιρο πριν την κυκλοφορια του, βγηκε το demo του fifa 08, εβαλα τις ρυθμισεις στο manual και ειπα...ενταξει, φετος θα λιωσω!Θα χω δυο πδοσφαιρακια και θα λιωνω σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια που παιζα μονο pes!Εν τελη, κυκλοφορησε και το Pes, πηγα το τσιμπησα κατ ευθειαν και για μια βδομαδα, που το χα, δεν ειχα υπνο....Ειχα τυψεις που

αγορασα τη πατατα με 70ευρω!Τελικα μετα απο μια βδομαδα την ξεφορτωθηκα με 20 ευρω λιγοτερα, αλλα ηρεμησα!

Μετα απο λιωσιμο στο fifa 08, καθημερινα εβλεπα και διαφορετικα πραγματα....Το παιχνιδι εχει παρα πολλες κινησεις, το χω ευχαριστηθει, ειναι simulation και γω κατι τετοιο περιμενα απο το Pes 2008!

Τωρα επαιξα, το demo του euro 2008....Εχει περισσοτερες κινησεις, cut scenes, τριπλες,

καλυτερα γραφηκα, γηπεδα,καιρικες συνθηκες και ειναι....γρηγορο!Εγω θα το αγορασω, γι αυτα τα παραπανω που προσφερει το παιχνιδι....αλλα ως εκει!Δε θα

αγορασω το επομενο fifa αν ειναι ακομα πιο γρηγορο και πιο ευκολο, οπως το Pes!Δε

θελω να εκπληρωνουν τις επυθημιες αυτων που αναζητουν οτι δε μπορει να τους προσφερει η konami!Εγω θελω να ναι simulation, οπως το 08!Αν δε το συνεχισουν ετσι, τοτε και του χρονου θα παιζω το 08....Δε θελω με τον Ronaldinio, να κερδιζω κοντρα απο τον Viera, να καρφωνω την 5η και να περναω απαντες μπροστα μου!Δε θελω ολα τα σουτ να πηγαινουν τερμα(στο fifa 08 μπορεις να πιασεις σουτ εξω απο την περιοχη και με τα φαλτσα να την στειλεις πλαγιο)!Θελω ρεαλισμο και προσωπικα με εχει καλυψει το Fifa 08 σε αυτο τον τομεα!Επιτελους εχω απαλαγει φετος απο τον μονιμα

φορμαρισμενο Adriano του Pes(αληθεια, βαριουνται να του ριξουν τα στατιστικα εκει στην konami?)!Οποιος θελει το fifa 09 να γινει το pes που ονειρευοταν ο καθενας, ασ το

αφησουν στην ακρη καλυτερα....Ας περιμενουν απο τον Seabass!

Ολα τα παραπανω φιλικα παντα και ελπιζω να τα παρετε θετικα (αν τα δειτε απο την δικη μου πλευρα)!:-)

Δημοσ.

Μια χαρά τα λες, μαζί σου κι εγώ. Κανένας σοβαρός ποδοσφαιρο-gamer δεν θέλει arcade ποδοσφαιράκια. Αλλιώς να παίξουν κανα Fifa Street. Μακάρι το FIFA09 να μοιάζει περισσότερο στο 08 παρα στο Euro, αρκεί να βελτιωθούν κάποια χτυπητά μειονεκτήματα που έχει (κυρίως στο offline).

Δημοσ.

Η ώρα του παιδιού. Χάζευα κάτι... αρχαία email μου και είδα ένα που είχα στείλει, σχετικά με το Euro 2004 της EA Sports. Ήταν αντιγραφή από το παλιό "επίσημο" site του περιβόητου Wolf για το PES.

Πως αλλάζουν οι καιροί...

Wednesday, February 18th 2004 - New FIFA EURO 2004 Title Means "Game Over" For Konami!

It breaks my heart to release this official announcement to you as it seems that Konami can no longer keep up with it's biggest rival EA Sports. With the impending release of their latest soccer game, EURO 2004, EA have proved that they are light years ahead when it comes to innovation and the representation of real-life soccer.

BREAKING NEWS - LATEST FEATURES IN EURO 2004!

1 - Players.

Yes, now we have soccer players in FIFA EURO 2004. Try and use 11 of them to team together to win our new feature "the game".

2 - Score Goals.

Now it is possible to score goals. Sometimes you can even score a different goal to the last one you scored. Maybe.

3 - Timed Games.

It's true. Your game can now last for a specified amount of time rather than indefinitely.

4 - The "high shot" and the "low shot".

Beating our competitors with a poopy stick! Now it's possible on occasions to shoot high and on some other occasions, shoot lower. (Of course this will depend entirely on how far away you are from the goal when the initial shot was made.)

5 - The "PASS" ©

We have copyrighted this extreme new feature and hope it won't spoil your involvement of the traditional game too much. Our concept involves moving the ball from one player to another using the foot. This can happen up to 2 or 3 times per game.

6 - Dribble.

Oh yes, at last after years of petition by our solid fanbase, we have introduced the notion of being able to move with the ball at your feet. With practice you may even be able to beat another player.

7 - Crowds.

This is an EA exclusive. In the stadiums (oh no I've given new feature number 11 away!) there will be objects closely resembling people that we at EA like to call "supporters". Nifty huh?

8 - A box.

Are we marketing geniuses or what? This year, rather than being delivered to your door wrapped up in a slab of ham, FIFA - Euro 2004 will arrive at your door in a box! And maybe a shiny box at that. (Please ignore the fact that it may look identical to the regular 2004 box with "EURO" written above it in biro.)

9 - Green grass.

Like many of you we wondered what could be done to improve our previously purple and orange fields and then we came up with the revolutionary idea to introduce green grass into the game. Now you no longer feel you are tripping on acid or need headache pills two minutes after playing.

10 - Play against an opponent!

We saved this feature introduction until last because we knew it would blow your socks off. Yes, that's right, EURO 2004 brings you the ability to play against not only the CPU but also somebody else.

EA are proud of these new cutting edge developments to the game and really feel that we have stepped up a gear and overtaken Konami by a further 4 years with this game. We now believe our gameplay experience and presentation to be approx. 23 years ahead of Konami's. To prove this, our main stadiums in the game will be 'Moon Base Alpha' and 'Red Planet Theatre'.

Enjoy. Remember, "IF IT'S IN THE GAME, CHANCES ARE WE HAVEN'T NOTICED IT!"

Συγχωρήστε μου το offtopic, αλλά έπρεπε να το γράψω αυτό το πράγμα.

Δημοσ.
Μια χαρά τα λες, μαζί σου κι εγώ. Κανένας σοβαρός ποδοσφαιρο-gamer δεν θέλει arcade ποδοσφαιράκια. Αλλιώς να παίξουν κανα Fifa Street. Μακάρι το FIFA09 να μοιάζει περισσότερο στο 08 παρα στο Euro, αρκεί να βελτιωθούν κάποια χτυπητά μειονεκτήματα που έχει (κυρίως στο offline).

Συμφωνω απολυτα, απογοητευση απο το euro 2008 arcadizei πολυ.Μακαρι το fifa 09 να μην ειναι ετσι και αν εχει και ελληνικο πρωταθλημα η εστω καμια ελληνικη ομαδα ακομα τοτε το καψιμο ειναι δεδομενο

Δημοσ.

Παιδια αν δεν δουμε το finalgame δεν το ξερουμε αν θα ειναι arcade το euro2008,να δτο δουμε στα πιο δυσκολα επιπεδα, αν και εξαρχης ετσι μοιαζει διοτι με εναν παιχτη που κατεχει την μπαλλα μπορεις να αρχισεις το τρεξιμο και να μην σε φτανουν.Αυτο ελπιζω να αλλαζει στα πιο δυσκολα επιπεδα.Αν οχι την πατησαμε. Παντως αν το κανουν αυτο προφανως (ασχετως αν ειναι λαθος) το κανουν για να ευχαρηστισουν και ολους τους proevofans που εχουν συνηθισει στον arcade ρυθμο παιχνιδιου των τελευτεων pro, με αποτελεσμα να πουλησουν περισσοτερο

Δημοσ.

Ναι αλλά κάποιοι αγοράσαμε fifa επειδή ακριβώς ήταν fifa και όχι pro....Αν είναι να το κάνουν pro να μην το βγάλουν καθόλου.

Δημοσ.

Νομίζω υπερβάλετε που λέτε για arcade. Δεν νομίζω το ΑΙ να είναι τόσο ΓΤΠ όσο είναι στο semi-pro του demo. Η ταχύτητα πρωσοπικά δεν με χαλάει έτσι, ούτε και στο πιο αργό. Αλήθεια, τόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα slider να βάζουμε ότι ταχύτητα θέλουμε?

Δημοσ.

Ρε σεις , sorry κιολας αλλα ωρες ωρες πραγματικα δε ξερετε τι θελετε.

Βγαζουν το Fifa08 και ενω εχει πολυ ρεαλιστικο ρυθμο , πεφτει η γκρινια οτι ειναι αργο και non responsive κτλ. ( ως εναν βαθμο συμφωνω βεβαια με το non responsive )

Βγαζουν το euro λιιιγο πιο γρηγορο και αμεσως το βγαλαμε arcade.

Δε μαζευομαστε να κανουμε ενα meeting να βγαλουμε την ταχυτητα που θελουμε και να την στειλουμε στην ΕΑ?

Να ξερουν κι αυτοι δλδ τι θελουμε :P

Seriously ομως , το ποδοσφαιρακι σε single player μη το κρινετε. Παρτε εναν φιλο σας που το ξερει το euro , παιξτε διπλο και θα δειτε οτι μια χαρα balanced παιχνιδι ειναι.

Ουτε τους περνας ολους ευκολα ουτε τρεχουν σαν τρελοι.

Εννοειται οτι παιχτες τυπου Henry και Messi θα εχουν μια "αερινη" συμπεριφορα :P αλλα ειναι απολυτα λογικο γιατι και στην πραγματικοτητα δε δυσκολευονται πολυ να περασουν τον οποιονδηποτε.

Δημοσ.

Πιστευω οτι δεν επρεπε να πειραξουν ταχυτητα, στο φιφα 08 ηταν τελεια.Παρολο αυτα δεν λεω οτι το euro δεν ειναι καλο. H πασες εχουν βελτιωθει ειναι πιο εξυπνες και πιο κοντα σε αυτο που ηθελες να κανεις επισης ειναι πιο responsive και αυτο ειναι καλο.Απλα πειραζοντας την ταχυτητα πρεπει αναγκαστικα να κανεις καλυτερο το ΑΙ γιατι αλλιως θα περνας τους αντιπαλους σα χαφτες.Στο multiplayer το παιχνιδι μπορει να ειναι καλο αλλα πολλους απο εμας μας ενδιαφερει και το single

Δημοσ.

Δεν ξερω τι πιστευει ο καθενας για την ταχυτητα του παιχνιδιου και αλλωστε αυτο ειναι υποκειμενικο,το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θυμιζει σε τπτ pes "pace & rythm".

Αλλα αν θελετε να μεινει και σε επιπεδα αποκρισης το ιδιο με το fifa08 τοτε παιδια συγνωμη αλλα για μενα δεν θα κανει.

Εμενα μου αρεσει πολυ το Euro 2008 και πιστευω οτι πολλοι θα αλλαξουν γνωμη με τα μεγαλυτερα επιπεδα δυσκολιας.

Επισης πολλες φορες και εγω ο ιδιος εχω μιλησει για λιιγο πιο γρηγορη κινηση και τωρα συνειδητοποιω οτι χρησιμοποιω την λαθος λεξη. Μαλλον πιο ρευστη κινηση σε συνδυασμο με καλυτερη αποκριση ειναι το σωστο. Η ταχυτητα του Euro παντως ειναι ιδανικη για εμενα και σε καμια περιπτωση δεν μου θυμιζει arcadeish ρυθμο. Το Fifa08 παραειναι αργο και θυμιζει θανατο ωρες ωρες ειδικα σε συνδυασμο με την αργη αποκριση.

Θα ηθελα επισης οπως ειχα πει λιγο μεγαλυτερα σε εκταση γηπεδα νιωθω οτι διασχιζονται πολυ γρηγορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...