sundaze643 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Και κάτι άλλο...το site χθες γιάτι εμφανιζόταν με διαφορετικά χρώματα,έγραφε πάνω πάνω HACKED κτλ???
nzeppos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δεν έχω παραμικρή ιδέα για το UEFA CL. Και δεν με νοιάζει και πάρα πολύ γιατί μέχρι τώρα ήταν όλα ψιλομέτρια. Μακάρι να το ενσωματώσουν στο FIFA09. Όσο για το "κόκκινο" skin του site και το Hacked, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η εξαιρετικά επιτυχημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα των mods, που ισχυρίζονταν ότι Τούρκοι hackers έκαναν ντου στο insomnia. Να σας πω την αλήθεια, στην αρχή το πίστεψα.
sundaze643 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μα δεν την συμφαίρει την ΕΑ να το ενσωματώσει στο φιφα 09.Την συμφαίρει να πουλάει 2 παιχνίδια αλλα και 3 οπως με το ΕΥΡΟ...Υπομονή για το 09...Όλα τα λ7 θα είναι...
littlelouievegos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Εχω την εντυπωση οτι την χρονια που βγαινει το euro απο την easports δεν βγαινει το uefa cl.. Παντως οσο το παιζω τοσο πιο πολυ μου αρεσει.. Αν ηταν και ενα κλικ πιο γρηγορο σε ταχυτητα και αποκριση θα ηταν απλα απιστευτο..Επαιξα και αρκετα διπλα και ειναι ακομα πιο ωραιο.. Το κατεβαζω τωρα και στο ps3 να συγκρινω και να δω που θα το παρω.. Γιατι σιγουρα θα το παρω.. Κοιτα κατι πραγματα.. Να μου λεγες περισυ οτι φετος θα σκασεις 120 γιουρια ζεστα ζεστα για φιφα και euro θα σου λεγα τραβα γαμ.. ρε ανωμαλε με τις ονειρωξεις σου..
nzeppos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Για ταχύτητα δεν θέλω παραπάνω, μια χαρά είναι. Αλλά θα προτιμούσα να ήταν λίιιιγο ταχύτερο στην απόκριση. Δεν παραπονιέμαι όμως, κι έτσι είναι μια χαρά. Επιτέλους κατάφερα να κάνω τρίπλες της προκοπής και να μπορώ να αλλάζω κατεύθυνση τελευταία στιγμή και όχι να πρέπει να το πατήσω 5 μέτρα πριν.
littlelouievegos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Το ειδα και στο ps3 μολις τωρα.. Μονο 720p και οχι 1080p σαν το 360 με αποτελεσμα σαφως μεγαλυτερο aliasing.. Δεν παρατηρησα μεγαλες διαφορες απο μια πρωτη ματια αλλα δεν κοιταγα και για λεπτομερειες.. Βεβαιως το πολυ καλο ειναι οτι ειναι λιγο πιο γρηγορο στο ps3 σε θεμα ταχυτητας.. Αν καποιος λοιπον το δει στο ps3 θα καταλαβει πως το θελω απο θεμα ταχυτητας.. Γιατι στην αποκριση ειναι το ιδιο με το 360.. Και δεν εχει 1080p.. Θα δοκιμασω και 720p στο 360 μπας και συμβαινει λογω framerate..Αν και χλωμο το κοβω να φταιει αυτο,γιατι η ταχυτητα του παιχνιδιου συνηθως δεν επηρεαζεται απο το framerate που lockaρεται σε καποια frames για να μην επηρεαζεται το gameplay..
johnnypatras Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 littlelouievegos, για το θέμα ταχύτητας μην ξεχνάς πως στο demo οι αγώνες γίνονται σε αρκετά βρεγμένο γήπεδο. Σε στεγνό θα είναι σίγουρα ένα - ή και δύο- κλικ πιο γρήγορο. Και εκτιμώ πως και η απόκριση πιθανόν να είναι ακόμα καλύτερη. Ας περιμένουμε την τελική έκδοση να δούμε. Επίσης, εγκυκλοπαιδικά, ισχύει ότι δεν φαίνονται οι λακκούβες με το νερό στην έκδοση για ps3; Το έχω ακούσει αρκετά σε κάποιο forum, γι'αυτό ρωτάω ( και sorry κιόλας αν είναι μπαρούφα αυτό που ρωτάω, εκτός κι αν δεν μετάφρασα καλά την λέξη puddles).
littlelouievegos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 littlelouievegos, για το θέμα ταχύτητας μην ξεχνάς πως στο demo οι αγώνες γίνονται σε αρκετά βρεγμένο γήπεδο. Σε στεγνό θα είναι σίγουρα ένα - ή και δύο- κλικ πιο γρήγορο. Και εκτιμώ πως και η απόκριση πιθανόν να είναι ακόμα καλύτερη.Ας περιμένουμε την τελική έκδοση να δούμε. Ναι αυτο ισχυει που λες, και ειναι πολυ πιθανο να συμβαινει με κανονικα γηπεδα .. Ειναι τοσο καλη η φυσικη της μπαλας και η αλληλεπιδραση με το χορταρι που αν βγαλεις μια πασα και περασει απο λακκουβα θα μειωσει την ταχυτητα της ή αν παει σιγα θα την σταματησει.. Για την αποκριση δεν ξερω παντως επιφυλασσομαι.. Επίσης, εγκυκλοπαιδικά, ισχύει ότι δεν φαίνονται οι λακκούβες με το νερό στην έκδοση για ps3; Το έχω ακούσει αρκετά σε κάποιο forum, γι'αυτό ρωτάω ( και sorry κιόλας αν είναι μπαρούφα αυτό που ρωτάω, εκτός κι αν δεν μετάφρασα καλά την λέξη puddles). Ναι ειναι λιγοτερες αλλο ενα δειγμα οτι η Sony προσεχει τα γηπεδα της και δεν τα κανει χωραφια σαν καποιους αλλους μην λεμε ονοματα.. Και για του λογου το αληθες παραθετω 2 δικα μου gameplay videos ενα απο το 360 και ενα απο το ps3..Οποιος θελει κατεβαζει για να δει μονος του.. PS3 Euro2008 gameplay XBOX360 Euro2008 gameplay * Σχολια για το παιχνιδι μου δεν θελω να ακουσω ειχα το νου μου στην καμερα.. *Τα videακια ειναι re-encoded λογω μεγεθους
chill Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Όλα τα παιχνίδια του ps3 ξεκινάνε σε 720p. Ακόμα και αν ο τίτλος υποστηρίζει 1080i/p δεν θα ξεκινήσει σε αυτήν την ανάλυση. Πρέπει να ορίσεις από τις ρυθμίσεις εσύ την ανάλυση. Ηλιθιότητα ναι αλλά έτσι είναι δυστυχώς :/. Anyway το fifa08 τρέχει σε 720p οπότε θεωρώ πως και το euro σε αυτήν θα τρέχει, απλά αναφέρω το πρόβλημα με τις αναλύσεις που υπάρχει στο ps3. Αυτό που θέλω να φτιάξει η EA είναι το online matchmaking. Δεν είναι δυνατόν να παίζουν όλοι με όλους :/. Έχω 55.000 points στο fifa χτες μπήκα να παίξω ένα ματσάκι και μου έβγαλε αντίπαλο με 980.0000 points....Τι να κάνω ο έρμος έχασα 3-0 με κάτω τα χέρια, ο άνθρωπος με έκανε γιογιο. Πρέπει να τσεκάρονται οι πόντοι του κάθε παίχτη πριν μας βγάλει για ματσάκια. Και περιττό να πω, πως πλέον δεν δέχομαι να παίζω αγώνες εναντίων manchester utd, barcha....χάσιμο χρόνου είναι κάνω quit αμέσως μόλις ο αντίπαλος πατήσει ready με κάποια από αυτές. Δεν μου πιστώνεται ήττα έτσι ευτυχώς. Τι στο διάολο όλοι Machester είναι σε αυτό το πλανήτη? Νισάφι πια. Εμείς μαλάκες είμαστε που παίζουμε με τις ομάδες μας με 3,5 αστεράκια? Έχω 80 αγώνες online όλους με ΑΕΚ και Ελλάδα. Σιγά μην πάρω μια ομάδα που δεν με γεμίζει απλά και μόνο για να κερδίσω....ήμαρτον με τα 10χρονα πια. Ελπίζω στο euro να μην υπάρχουν ομάδες που γίνονται φονικό εργαλείο ακόμα και στα χέρια ενός νουμπά....
littlelouievegos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Όλα τα παιχνίδια του ps3 ξεκινάνε σε 720p. Ακόμα και αν ο τίτλος υποστηρίζει 1080i/p δεν θα ξεκινήσει σε αυτήν την ανάλυση. Πρέπει να ορίσεις από τις ρυθμίσεις εσύ την ανάλυση. Ηλιθιότητα ναι αλλά έτσι είναι δυστυχώς :/. Anyway το fifa08 τρέχει σε 720p οπότε θεωρώ πως και το euro σε αυτήν θα τρέχει, απλά αναφέρω το πρόβλημα με τις αναλύσεις που υπάρχει στο ps3. Ε ναι το ξερω αυτο και το τσεκαρω παντα τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται Και περιττό να πω, πως πλέον δεν δέχομαι να παίζω αγώνες εναντίων manchester utd, barcha....χάσιμο χρόνου είναι κάνω quit αμέσως μόλις ο αντίπαλος πατήσει ready με κάποια από αυτές. Δεν μου πιστώνεται ήττα έτσι ευτυχώς. Τι στο διάολο όλοι Machester είναι σε αυτό το πλανήτη? Νισάφι πια. Εμείς μαλάκες είμαστε που παίζουμε με τις ομάδες μας με 3,5 αστεράκια? Έχω 80 αγώνες online όλους με ΑΕΚ και Ελλάδα. Σιγά μην πάρω μια ομάδα που δεν με γεμίζει απλά και μόνο για να κερδίσω....ήμαρτον με τα 10χρονα πια. Ελπίζω στο euro να μην υπάρχουν ομάδες που γίνονται φονικό εργαλείο ακόμα και στα χέρια ενός νουμπά.... Ε κοιτα και στο pro αυτο συμβαινει.. Οποτε δεν μπορεις να διαμαρτυρεσαι.. Η το μαθαινεις καλα και μπορεις να τους χτυπησεις στα ισια ή παρε και εσυ μια μεγαλη ομαδα .. Δυστυχως ετσι ειναι με τους point maniacs..Για ενα image και καποιους ποντους ζουμε..
chill Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Κοίτα εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ με το offline. Κατευθείαν για ranked match μπήκα και συμμετείχα στις λίγκες του ps3forums. Κλασσικά έτρωγα πολύ βεντούζα στα ranked είχα μέχρι και πριν λίγο καιρό 0-30....Τώρα κοντεύω να το φτάσω 50% wins και γι'αυτό καίγομαι με ποιον παίζω. Καλά πιστεύω ότι το ξέρω πλέον αλλά ok δεν μπορώ να συναγωνιστών κάποιον που έχει παίξει 2000 περισσότερα ματς από εμένα και είναι λογικό. Και γαμώ την ατυχία μου, 3 μέρες τώρα πρέπει να έχω περισσότερα από 100 δοκάρια χωρίς υπερβολές....Έχω και την eye camera με ανοιχτή την φωνή....λυπάμαι τους ξένους που ακούν τα "γαλλικά" μου . Little πότε θα κανονίσουμε να παίξουμε ένα olympiacos vs aek στο ps3 ? Ή μάλλον aek vs olympiacos αφού θα κάνω και κερκίδα χαχα.
littlelouievegos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Little πότε θα κανονίσουμε να παίξουμε ένα olympiacos vs aek στο ps3 ? Ή μάλλον aek vs olympiacos αφού θα κάνω και κερκίδα χαχα. Το χω στο 360 το fifa.. Εχω ομως το nba2k8 στο ps3 αν ενδιαφερεσαι.. p.s Τα αλλα δεν τα σχολιαζω καν.. Αντε γιατι %%#^@%^..
Daredevil Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 αχμμμ... λοιπόν το κατέβασα κι εγώ στο ps3, καλό πολύ καλό με άμεσο response αλλά τ γραφικά μου φάνηκαν πολύ κατώτερα από το 08
chill Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Το χω στο 360 το fifa.. Εχω ομως το nba2k8 στο ps3 αν ενδιαφερεσαι.. p.s Τα αλλα δεν τα σχολιαζω καν.. Αντε γιατι %%#^@%^.. Μέσα είμαι. Ευτυχώς στο 2k8 δεν υπάρχουν Ελληνικές ομάδες γιατί η διαφορά Ολυμπιακού και ΑΕΚ είναι χαώδης. Στείλε μου το id σου και κανονίζουμε με την πρώτη ευκαιρία .
Blackjim Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 EURO 2008 Q&A http://uk.xbox360.ign.com/articles/864/864511p1.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.