jowl_tnt Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Έχει κάνει Copy-Paste, το ίδιο Post, 3 φορές...
sundaze643 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Περιμένω ρε φιλαράκι μήπως μου απαντήσει κανείς,γιαυτό το έχω γράψει 3 φορές.σορρυ κιόλας.
jowl_tnt Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Με τι καλώδιο το έχεις συνδέσει; Το παιχνίδι δε το έχω να δω αν το κάνει γιατί είμαι fun του Pro. Πάντως δε πιστεύω να φταίει η TV γιατί θα σου το έκανε σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού. Μάλλον το Game φταίει ή δεν έχει καλή εικόνα λόγο καλωδίου...
sundaze643 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Mε hdmi το εχω συνδέσει.Η τηλεόραση γράφει PS3 READY.Δεν θα έπρεπε να αποδίδει τέλεια αφου γράφει PS3 READY?
sundaze643 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Για να καταλάβεις τι εννοώ,είναι σαν να παίζεις ένα παιχνίδι στον υπολογιστή χωρίς να διαθέτει καλές απαιτήσεις.Δεν crasharei σε κάποια σημεία?Αυτό εννοώ..
nzeppos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 >UEFA.Euro.2008.DEMO.XBOX360-GbX Δεν ειναι πρωταπριλιατικο Αυτό το πράγμα πάντως δεν κατάφερα να το βρω. Το XBOXsky ανέβασε το Uefa_Euro_2008_Xbox_360_Demo[1] πριν λίγο και το περιμένω να κατέβει. Αργεί όμως το ρημάδι. Κακό πράγμα αυτό με τα demo για gold συνδρομές.
nzeppos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ΟΚ, με τα πολλά το τσίμπησα από torrent και περίμενα μέχρι τώρα για να το δω. Πάλι δεν κοιμηθήκαμε. Έχει ένα κακό όμως. Είναι πολύ μικρό! Μόνο 4 λεπτά δεν φτάνουν ούτε για ένα κανονικό ημίχρονο, πόσο μάλλον για αγώνα. Κάπου εκεί τελειώνουν και τα αρνητικά του παιχνιδιού. Επειδή τις τελευταίες μέρες έχω παίξει πάρα πολύ FIFA08 και το έχω φρέσκο (κυρίως σε Be A Pro mode) μπορώ να κάνω άμεσα τη σύγκριση και να πω ότι το EURO είναι πάρα πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το FIFA. Έχει τη σωστή ταχύτητα, τη σωστή απόκριση, τη σωστή αδράνεια στους παίχτες, τα σωστά ball physics, κάποια κόρνερ και φάουλ που κέρδισε το A.I. τα εκμεταλλεύτηκε πολύ έξυπνα, 2 κοντινά φάουλ τα έστειλε πάνω στο τέρμα και όχι στο γάμμα (όπως στο FIFA!) Το παιχνίδι φαίνεται άρτιο από κάθε άποψη. Δηλαδή το FIFA09 πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει??? Σκεφτείτε και το WC2010 που είναι το πρώτο που θα έχει 11vs11 online! Βλάκα Τσακατσούκα, έφαγες σκόνη, πάρε το PES2008 και τα κουβαδάκια σου και άντε να παίξεις αλλού. Αρκετά με την κοροϊδία. Και μια τελευταία παρατήρηση. Όπως πάντα, πριν ξεκινήσω, έβαλα κάποια control στο manual και κάποια στο semi. Όπως έχω συνηθίσει στο FIFA. Έπαιξα μερικούς αγώνες και επειδή δεν μπορούσα να σκοράρω για να δω τους manual πανηγυρισμούς, μου τη βίδωσε και τα γύρισα όλα στο automatic. Κάνω 2-3 πάσες και καταλαβαίνω ότι έτσι ακριβώς παίζει το Pro! Λες και είναι όλα στο automatic, ξεφτίλα εντελώς! Έχω τόσο καιρό να παίξω Pro (άφθονους μήνες) που είχα ξεχάσει πως είναι! Αύριο μιλάμε θα λιώσω, μετράω μέρες για να βγει!
Blackjim Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Αυτό το πράγμα πάντως δεν κατάφερα να το βρω. Το XBOXsky ανέβασε το Uefa_Euro_2008_Xbox_360_Demo[1] πριν λίγο και το περιμένω να κατέβει. Αργεί όμως το ρημάδι. Κακό πράγμα αυτό με τα demo για gold συνδρομές.Εγω απο τα ειδησεογραφικα στο ειπα Παντως το Euro2008 παιξτο διπλο με καποιον , ειναι κλασεις ανωτερο απο το να παιζεις μονος σου.
nzeppos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Αυτό φαντάστηκα κι εγώ, θα είναι από τα newsgroups, με τα οποια όμως δεν έχω παραμικρή επαφή. Έννοια σου και μόλις βγει το κανονικό παιχνίδι, θα κανονίσω άφθονα διπλά, κυρίως για να πείσω κάτι λίγους που έχουν μείνει ότι το FIFA/EURO πλέον είναι καλύτερο από το PES.
MiltoZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 ΟΚ, με τα πολλά το τσίμπησα από torrent και περίμενα μέχρι τώρα για να το δω. Πάλι δεν κοιμηθήκαμε. Σερί το πας ρε σκύλε? Έχει ένα κακό όμως. Είναι πολύ μικρό! Μόνο 4 λεπτά δεν φτάνουν ούτε για ένα κανονικό ημίχρονο, πόσο μάλλον για αγώνα. Κάπου εκεί τελειώνουν και τα αρνητικά του παιχνιδιού. Επειδή τις τελευταίες μέρες έχω παίξει πάρα πολύ FIFA08 και το έχω φρέσκο (κυρίως σε Be A Pro mode) μπορώ να κάνω άμεσα τη σύγκριση και να πω ότι το EURO είναι πάρα πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το FIFA. Έχει τη σωστή ταχύτητα, τη σωστή απόκριση, τη σωστή αδράνεια στους παίχτες, τα σωστά ball physics, κάποια κόρνερ και φάουλ που κέρδισε το A.I. τα εκμεταλλεύτηκε πολύ έξυπνα, 2 κοντινά φάουλ τα έστειλε πάνω στο τέρμα και όχι στο γάμμα (όπως στο FIFA!) Το παιχνίδι φαίνεται άρτιο από κάθε άποψη. Δηλαδή το FIFA09 πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει??? Σκεφτείτε και το WC2010 που είναι το πρώτο που θα έχει 11vs11 online! Βλάκα Τσακατσούκα, έφαγες σκόνη, πάρε το PES2008 και τα κουβαδάκια σου και άντε να παίξεις αλλού. Αρκετά με την κοροϊδία. Και μια τελευταία παρατήρηση. Όπως πάντα, πριν ξεκινήσω, έβαλα κάποια control στο manual και κάποια στο semi. Όπως έχω συνηθίσει στο FIFA. Έπαιξα μερικούς αγώνες και επειδή δεν μπορούσα να σκοράρω για να δω τους manual πανηγυρισμούς, μου τη βίδωσε και τα γύρισα όλα στο automatic. Κάνω 2-3 πάσες και καταλαβαίνω ότι έτσι ακριβώς παίζει το Pro! Λες και είναι όλα στο automatic, ξεφτίλα εντελώς! Έχω τόσο καιρό να παίξω Pro (άφθονους μήνες) που είχα ξεχάσει πως είναι! Αύριο μιλάμε θα λιώσω, μετράω μέρες για να βγει! Συμφωνώ σε όλα! Μαλλον συμφωνώ εκτός από την τελευταία παράγραφο γιατί δεν το ξέρω αρκετά για να την παλεύω να κάνω πάσες και σουτ στο manual. Πέρα από κάποια δευτερεύοντα προβληματάκια που είχε το fifa08, το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα για μένα ήταν η απόκριση. Από τα πρώτο λεπτό καταλαβαίνεις ότι αυτό έχει διορθωθεί στο euro, κάνοντας το παιχνιδάκι άκρως απολαυστικό και κάνοντας πλέον την σύγκριση με το pro ανούσια. Απλά δεν υπάρχει σύγκριση. Άψογο και στα γραφικά/ animation, σε όλα.
sundaze643 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 πότε θα κυκλοφορίσει το euro να πάμε να το χτυπήσουμε?
anamenos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 πότε θα κυκλοφορίσει το euro να πάμε να το χτυπήσουμε? Σε λίγες μέρες 18/4/2008
nzeppos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 11 δεν ήταν να βγει? Θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλο δηλαδή? Αυτό μας έλειπε... Βρήκα επιτέλους ένα κουσούρι στο EURO08. Σε κάποια φάση έκανα τάκλιν-φάουλ στη γωνία της περιοχής και ο διαιτητής αντί να δώσει πέναλτι άφησε το πλεονέκτημα, οπότε ο επιθετικός (που δεν έπεσε αλλά συνέχισε) έκανε απλώς μια σέντρα ό,τι να' ναι. Ως γνωστόν στο πέναλτι δεν υπάρχει πλεονέκτημα. Τελοσπάντων, ψιλοπράγματα. Αυτό που δοκιμάζω συνέχεια είναι να κάνω φάουλ έξω από την περιοχή μου και μέχρι στιγμής έχω φάει μόνο ένα, δεν πάνε πια όλα στο γάμμα όπως στο FIFA08. Πολύ καλό αυτό, γιατί στο FIFA είχε καταντήσει κοροϊδία, αν έπαιζες με αντίπαλο κανα Cristiano Ronaldo μπορούσε να σου βάλει 3-4 φάουλ σε έναν αγώνα, ούτε ο Φραντζέσκος πια! Συνεχίζω το λιώσιμο.
sundaze643 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 nzeppos να σε ρωτήσω κάτι?δεν πρέπει φέτος να βγει και το UEFA CL?Κάθε χρόνο το έβγαζε η ΕΑ..Φέτος τι έγινε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.