teofross Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Μακαρι η ΕΑ να συνεχισει σ'αυτον το ρυθμο μηπως ξυπνησουν εκει στη ΚΟΝΑΜΙ και μην δουμε ξανα εκδοσεις αλα pes2008.Την φετινη μαχη την εχασε καθαρα ο- αγαπημενος του nzeppou-Seabass. Δυστηχως δεν παιζι ευκολα να ξυπνησουνε φιλε.Εδω και μια 2ετια τουλαχιστον απο τα "next gen" και μετα κοιμουνται πολυ.Ευτυχως ομως πλεον υπαρχει και αλλο ποσοσφαιρακι καλυτερο και απο αυτο που μας αρεσε τοσα χρονια στο παρελθον.Αυτοι αντι να ξυπνησουνε κοροιδευανε τον κοσμο μπροστα στα ματια του και λεγανε οτι πχ στο ps3 με τα μεγαλα δισκακια θε ειναι το ενα και το αλλο ανωτερο απο το 360...Το ειδαμε και εκει τι βγαλανε.Χειτοτερο ακομα.Μετα βγαλανε και patch που το εκανε ακομα πιο χειροτερο για να τρεχει και καλα καλυτερα.Ρε σεις οι ανθρωποι εχουν καταντησει για γελια. Τουλαχιστον για μας υπαρχει απαιχτο ποδοσφαιρακι πλεον και ας ειναι και απο την EA.Τι μας νοιαζει? Εμεις να γουσταρουμε θελουμε και αυτο οπως εγεινε και με το fifa08 θα γινει ακομα περισσοτερο με το euro
anamenos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δυστηχως δεν παιζι ευκολα να ξυπνησουνε φιλε.Εδω και μια 2ετια τουλαχιστον απο τα "next gen" και μετα κοιμουνται πολυ.Ευτυχως ομως πλεον υπαρχει και αλλο ποσοσφαιρακι καλυτερο και απο αυτο που μας αρεσε τοσα χρονια στο παρελθον.Αυτοι αντι να ξυπνησουνε κοροιδευανε τον κοσμο μπροστα στα ματια του και λεγανε οτι πχ στο ps3 με τα μεγαλα δισκακια θε ειναι το ενα και το αλλο ανωτερο απο το 360...Το ειδαμε και εκει τι βγαλανε.Χειτοτερο ακομα.Μετα βγαλανε και patch που το εκανε ακομα πιο χειροτερο για να τρεχει και καλα καλυτερα.Ρε σεις οι ανθρωποι εχουν καταντησει για γελια. Τουλαχιστον για μας υπαρχει απαιχτο ποδοσφαιρακι πλεον και ας ειναι και απο την EA.Τι μας νοιαζει? Εμεις να γουσταρουμε θελουμε και αυτο οπως εγεινε και με το fifa08 θα γινει ακομα περισσοτερο με το euro πολλα + από εμένα
polakis21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Και μόνο να δεις ότι χάλασαν το τρέξιμο στο pro, δεν θέλεις τίποτα άλλο. Αυτό χαλάει όλη την εικόνα του παιχνιδιού...
nzeppos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Έεεεεεετσι, κράχτε τους, κανένα έλεος για τα αρχιλαμόγια της Konami.
The_Sheep Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 πλακα - πλακα σε καμια δεκαρια μερες κυκλοφορει το παιχνιδακι ΛΑΘΟΣ : ( οντως τελη μαΐου Ξανα edit γιατι να γιατι μπερδευτηκα http://xbox360.ign.com/objects/142/14225774.html για USA μαιος και για ευρωπη 11 Απριλιου !!! http://xbox360.ign.com/index/release.html?constraint.eq.game.locale=uk και απο το επισημο site Platform/Release date: PC - 18/04/2008 PlayStation®2 - 18/04/2008 PLAYSTATION®3 - 18/04/2008 PSP™ - 18/04/2008 Xbox 360™ - 18/04/2008
nzeppos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Τέλη Μαΐου δεν βγαίνει κανονικά? edit κι εγώ: Απρίλη βγαίνει τελικά?? Είσαι θεός! Ε ρε τι έχει να γίνει.
The_Sheep Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 και εκει που σκαλιζα για ημερα κυκλοφοριας, επεσα πανω σε αυτη την διαφημιση?? να την πω?? μαλλον οχι.... http://159.153.197.145/TalentScout/TalentScout/index.aspx τωρα μπορουμε να βοηθησουμε και εμεις ωστε οι παικτες της αγαπημενης μας ομαδας να μοιαζουν περισσοτερο με τους αληθινους, και τα στοιχεια να ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα στο επομενο φιφα.!! Μου φαινεται οτι στον τομεα επικοινωνιας με τους gamers η ea εχει δωσει ρεστα
sundaze643 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση?πριν λίγες μέρες αγόρασα το ps3 μαζί με το φίφα 08.Η τηλεόραση μου ειναι 26¨,ΗD ready,6000.1 contrast Sony BRAVIA.λοιπόν θέλω να μου πείτε αν είναι φυσιολογικό το εξής.Παρατηρώ πως σε σκηνές εκτός παιχνιδιού όπου η εικόνα είναι γρήγορη,φαίνετε ένα ελάχιστο τρεμόπαιγμα(720p είναι η εικόνα).Για παράδειγμα όταν μπει γκολ και οι παίχτες πανυγιρίζουν,η κάμερα εστιάζει πανω στους παίχτες κ η εικόνα είναι τελεια,πίσω όμως από τους παίχτες,καθώς η κάμερα κινείτε γρήγορα,στις εξέδρες φαίνετε ενα μικρό τρεμόπαιγμα.Αυτό παρατηρείται μόνο σε πολύ γρήγορες σκηνές.φταίει η τηλε'οραση μου,η είναι λογικό αυτό? Και κάτι ακόμη.Σε screenshots,βλέπω πως αποδίδετε η απόσταση με μια σχετική θολούρα.Στο ps3,δεν βλέπω κάτι ανάλογο.Είναι σωστό η μήπως και σε αυτό φταίει η τηλεόραση μου? Περιμένω τις απαντήσεις σας.Με εκτίμηση ενας fun του fifa...
nzeppos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Για το τρεμόπαιγμα δεν ξέρω, δεν το έχω παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό, του παιχνιδιού. Εκτός πια κι αν είναι φαινόμενο ghosting της τηλεόρασής σου. Είτε το ένα είτε το άλλο, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Όσο για τη "θολούρα" που λες, μην ανησυχείς, δεν είναι η τηλεόρασή σου. Το πιθανό είναι ότι τα screenshots που είδες είναι από 360, γιατί εκεί πάντα η απόσταση αποδίδεται με κάποιο σχετικό blurring (κάτι που δεν συμβαίνει στο PS3). Τουλάχιστον σε όσα παιχνίδια έχω δει, που υπάρχουν και στα 2 format (πχ. το NBA 2k8) πάντα το ίδιο γίνεται.
nzeppos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Έτσι, πελάτες μου Πορτογάλοι. Ρε σεις, κάντε μια καλή. Αν μυριστείτε ότι το demo γίνεται available και για τις silver συνδρομές, πείτε το. Γιατί περιμένω πως και πως να το δω.
Blackjim Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Έτσι, πελάτες μου Πορτογάλοι. Ρε σεις, κάντε μια καλή. Αν μυριστείτε ότι το demo γίνεται available και για τις silver συνδρομές, πείτε το. Γιατί περιμένω πως και πως να το δω. >UEFA.Euro.2008.DEMO.XBOX360-GbX Δεν ειναι πρωταπριλιατικο
sundaze643 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση?πριν λίγες μέρες αγόρασα το ps3 μαζί με το φίφα 08.Η τηλεόραση μου ειναι 26¨,ΗD ready,6000.1 contrast Sony BRAVIA.λοιπόν θέλω να μου πείτε αν είναι φυσιολογικό το εξής.Παρατηρώ πως σε σκηνές εκτός παιχνιδιού όπου η εικόνα είναι γρήγορη,φαίνετε ένα ελάχιστο τρεμόπαιγμα(720p είναι η εικόνα).Για παράδειγμα όταν μπει γκολ και οι παίχτες πανυγιρίζουν,η κάμερα εστιάζει πανω στους παίχτες κ η εικόνα είναι τελεια,πίσω όμως από τους παίχτες,καθώς η κάμερα κινείτε γρήγορα,στις εξέδρες φαίνετε ενα μικρό τρεμόπαιγμα.Κυριος στην σκηνη εισαγωγης του αγωνα οπου προβαλετε ταυτοχρονα,το γηπεδο,οι παιχτες αλλα κ οι 11αδες.Αυτό παρατηρείται μόνο σε πολύ γρήγορες σκηνές.φταίει η τηλε'οραση μου,η είναι λογικό αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.