Προς το περιεχόμενο

The official *FIFA 08/EURO 2008* topic || Next-gen version ( X360/PS3 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτου, θέλει gold το ρημάδι για να κατέβει και δεν κατάφερα να το εντοπίσω... αλλού για να το κατεβάσω. Υπομονή, τι να γίνει.

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για ριχτε ρε παιδια κανενα review του demo.

Βλεπω τα σχολια σας και εχω ψηθει τρελα για αυτο το παιχνιδακι να παω να παρω καμια κονσολα.Φετος με εχει απογοητευσει και το pro, το περιμενα καλυτερο.

Ασχετο: Τι κονσολα λετε να παρω?

Δημοσ.

Οι προωθημένες όντως έχουν βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό.

nzeppo, έχουν κάνει αυτό ακριβώς, έχουν διορθώσει τις ατέλειες του fifa 08. Και θέλω να τους πω ένα μπράβο, γιατί φαίνεται να είναι μία από τις λίγες φορές που φαίνεται να λειτουργεί το σχήμα "παίρνω feedback από την αξιολόγηση του προιόντος και το τροποποιώ κατάλληλα" . Πλέον ο πήχυς είναι ψηλά και για να δούμε τι θα δούμε σε 6-7 μήνες από το FIFA 09 αλλά και από το PES...

Ψιλοάσχετο, αλλά ερώτηση σε όσους έχουν παίξει το demo σε ps3 : ισχύει ότι στην έκδοση για ps3 δεν φαίνονται οι λακκούβες με νερό στο γρασίδι σε ορισμένα σημεία του γηπέδου, που υπάρχουν στην έκδοση για 360;

Δημοσ.
Για ριχτε ρε παιδια κανενα review του demo.

Βλεπω τα σχολια σας και εχω ψηθει τρελα για αυτο το παιχνιδακι να παω να παρω καμια κονσολα.Φετος με εχει απογοητευσει και το pro, το περιμενα καλυτερο.

Ασχετο: Τι κονσολα λετε να παρω?

με 200 ευρώ πάρε το ΧΒΟΧ 360 arcade...

Δημοσ.

Οσο παει και καλυτερευει το "fifa".. Κατεβασα και εγω το demo του euro2008 ..Ανεβασανε λιγο την ταχυτητα (ισως να χρειαζετε λιιιγο παραπανω και να γινει λιγο πιο ρευστη ακομα) και εγινε ακομα πιο ωραιο, ειδικα με τις εκπληκτικες κινησεις που εχει το ποδοσφαιρακι. Δεν συμφωνω με την αποψη οτι η αργη κινηση του fifa προσεδιδε ρεαλιστικοτητα στο ποδοσφαιρακι, αντιθετως το εκανε εν μερει βαρετο.

Επισης οι πασες/σεντρες/σουτ γινανε ακομα καλυτερα απο το fifa08 και η αποκριση του παικτη ακομα καλυτερη. Μου φαινεται οτι μας ακουει για τα καλα,τον τελευταιο καιρο η EASPORTS και θα το κανει το θαυμα.. Μπραβο της να πω την αληθεια μεχρι περισυ αν μου το λεγες θα γελαγα οτι μπορει να αρχισει να ακουει και να βγαλει κατι ποιοτικο επιτελους.

Τρομερο γελιο εριξα με τους manual πανηγυρισμους, μεγαλη φαση εχει και πολυ ωραια καινοτομια.. :-D

Οπως ειπα ομως θα ηθελα μια ιδεα ακομα πιο γρηγορη κινηση/αποκριση και λιγο πιο ρευστη κινηση. Με τετοια ποικιλια αnimation θα ειναι τρομερο οπως το φανταζομαι και σιγουρα καλυτερο του pro..

Και επιτελους μονο εγω πιστευω οτι τα γηπεδα ειναι πολυ μικρα και διανυονται ευκολα και τα τερματα σου δινουν την αισθηση οτι ειναι πολυ μικρα; :o

Oπως και να εχει ειναι ενα ακομη βημα μπροστα σιγουρα και μπραβο στην EASPORTS για μια ακομη φορα..

Δημοσ.

Βασικά το πρόβλημα με το FIFA08 ίσως δεν ήταν τόσο η ταχύτητα (εξαρτάται από το τι έχει συνηθίσει ο καθένας, εγώ πια έχω βαρεθεί τα ποδόσφαιρα-φλιπεράκια). Μεγαλύτερο ζήτημα ήταν η πολύ αργή απόκριση των παιχτών, ειδικά εναντίον του A.I. που κόβει εύκολα τις προσπάθειες για πολλές τρίπλες. Ναι μεν είναι καλά κι ωραία να μην μπορείς με ένα παίχτη να περάσεις όλη την άμυνα (κάτι που πλέον γίνεται εύκολα στο αίσχος που λέγετε PES2008) αλλά το FIFA το παράκανε, θέλει πολύ δουλειά για να συνηθίσεις την αργή απόκριση.

Ελπίζω επίσης να έφτιαξαν τα απευθείας φάουλ (που ήταν κάτι σαν πέναλτι για το AI).

Όσο για το FIFA09, το περιμένουμε όλοι πώς και πώς. Τους υπόλοιπους τους βλέπω να ρωτάνε αν έχει ακόμα κόσμο το online του PES... 6 και γιατί έχει τόσα framedrops και bugs το παιχνίδι.

Δημοσ.
Δεν εχει βγει ακομα demo για το Ps3

Και όμως έχει βγει από την Παρασκευή....και φυσικά δεν πληρώνεις για το d/l....

Δημοσ.

ειμαι fan του pro απο το we6 final evolution και απο τοτε δεν ειχα παιξει ποτε φιφα παρα μονο το τελευταιο 08 5-6 διπλακια με ενα φιλο μου στο 360. Το τελευταιο pro με ξενερωσε οπως πολλους αλλους. κατεβασα χτες το euro γιατι ειχα ακουσει πολλα καλα λογια απο το forum και ως τωρα εχω παιξει καμια δεκαρια παιχνιδια. εχω παθει πλάκα. οτι καλυτερο εχω παιξει σε ποδοσφαιράκι. Επειδη δεν μου αρεσει να λογομαχω pro vs fifa με αλλους το μονο που θα πω ειναι στους φιλους του pro να το κατεβασουν το demo και να παιξουν 5-6 παιχνίδια. Δωρεαν ειναι. Ερώτηση το R1 και το L2 τι κάνουν γιατι ξιλομπερδεύω τα κουμπια

Δημοσ.
Βασικά το πρόβλημα με το FIFA08 ίσως δεν ήταν τόσο η ταχύτητα (εξαρτάται από το τι έχει συνηθίσει ο καθένας, εγώ πια έχω βαρεθεί τα ποδόσφαιρα-φλιπεράκια)

Α μπραβο.Αμα ειχαν συνηθισει την ταχυτητα του pro(ιδιαιτερα του τελευταιου) το ΦΙΦΑ θα τους φαινοτανε slow motion.Εξαλου οι γνωστοι γρηγοροι παικτες στο fifa 08 τους αντιπαλους τους στο sprint τους αφηναν πισω και δεν υπηρχε θεμα οτι ο ρυθμος του παιχνιδιου ισχυε για ολους τους παιχτες(κατι που συνεβαινε στο pes6 για παραδειγμα).

Μακαρι η ΕΑ να συνεχισει σ'αυτον το ρυθμο μηπως ξυπνησουν εκει στη ΚΟΝΑΜΙ και μην δουμε ξανα εκδοσεις αλα pes2008.Την φετινη μαχη την εχασε καθαρα ο- αγαπημενος του nzeppou-Seabass.

Δημοσ.
Και όμως έχει βγει από την Παρασκευή....και φυσικά δεν πληρώνεις για το d/l....

Παντως μεχρι τωρα που εψαχνα sto ps store δεν βρηκα τπτ!Προφανως θα ειναι μονο για το UK store

Δημοσ.

Καταρχην εξαρταται απο την εκδοση του pro που παιζει ο καθενας. Εγω αναφερομαι στην εκδοση του pc που σαφως ειναι πιο αργη και μεστη απο τις εκδοσεις του PS..

Στις κονσολες η ταχυτητα του pro μου φαινοταν και εμενα υπερβολικη σε καποια pro/we..

Το pes2006 ας πουμε για μενα ειχε την ιδανικη ταχυτητα και αποκριση στο pc..

Στο θεμα μας λοιπον για αυτο ειπα οτι θα ηθελα λιγο πιο γρηγορη κινηση και αποκριση απο οτι το euro2008.

Σε θεματα animation/ποικιλιας κινησεων ειναι αρκετα μπροστα απο τα pro. Οποτε θεωρω οτι προσθετωντας αυτα τα στοιχεια το παιχνιδι θα γινει παρα πολυ καλο.

Just my 2 cents..

Δημοσ.

Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση?πριν λίγες μέρες αγόρασα το ps3 μαζί με το φίφα 08.Η τηλεόραση μου ειναι 26¨,ΗD ready,6000.1 contrast Sony BRAVIA.λοιπόν θέλω να μου πείτε αν είναι φυσιολογικό το εξής.Παρατηρώ πως σε σκηνές εκτός παιχνιδιού όπου η εικόνα είναι γρήγορη,φαίνετε ένα ελάχιστο τρεμόπαιγμα(720p είναι η εικόνα).Για παράδειγμα όταν μπει γκολ και οι παίχτες πανυγιρίζουν,η κάμερα εστιάζει πανω στους παίχτες κ η εικόνα είναι τελεια,πίσω όμως από τους παίχτες,καθώς η κάμερα κινείτε γρήγορα,στις εξέδρες φαίνετε ενα μικρό τρεμόπαιγμα.Αυτό παρατηρείται μόνο σε πολύ γρήγορες σκηνές.φταίει η τηλε'οραση μου,η είναι λογικό αυτό?

Και κάτι ακόμη.Σε screenshots,βλέπω πως αποδίδετε η απόσταση με μια σχετική θολούρα.Στο ps3,δεν βλέπω κάτι ανάλογο.Είναι σωστό η μήπως και σε αυτό φταίει η τηλεόραση μου?

Περιμένω τις απαντήσεις σας.Με εκτίμηση ενας fun του fifa...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...