papeipa Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Παιδια το παιχνιδι τα σπαει!!!!Τελειο καλυτερο απο το φιφα 2008 πιο γρηγορο τελεια γραφικα εχω παθει πλακα!Το ντεμο ειναι με βροχη κατι που ελειπε απο τα προηγουμενα!!!Τα σπαει τπτ αλλο!
Blackjim Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Καλο μου φανηκε το demo , αν και επαιξα μονο 2-3 παιχνιδια. Το βραδυ θα ασχοληθω περισσοτερο να δω αν βελτιωσαν τπτ ή εχει παλι περιεργα "bugs".
PanosVR1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Ως πρωην φανατικος του PRO και ιδρυτής της WEHELLAS εχω να πω οτι το uefa 2008 ειναι πραγματικα η ταφοπλακα του PROEVOLUTION.
The_Sheep Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, ειδικα κανεις στα κοντινα πλανα παθαινει ζημια με τα προσωπα των παικτων, τα καλυτερα γραφικα μεχρι τωρα σε ποδοσφαιρακι,πιο γρηγορο απο το 08,αλλα μου σφυριξε και ενα πεναλτυ επειδη μονο και μονο εκανα τακλιν στην περιοχη!!1(δεν ακουμπησα κανενα λεμε)
johnnypatras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μάλιστα.... Μετά από αρκετή ενασχόληση με το demo....ΔΕΝ είναι απλά ένα FIFA 08 με εθνικές ομάδες....είναι κάτι πολύ καλύτερο. Έχουν γίνει μεγάλες βελτιώσεις σε σχεδόν όλους τους τομείς....από την "ανταποκρισιμότητα" (responsiveness), τα σουτ, τους τερματοφύλακες (αν και εδώ λίγη ακόμα βελτίωση χρειάζεται), το στήσιμο της ομάδας κτλ. Είναι πιο γρήγορο από το FIFA 08, αλλά προσωπικά αυτήν την ταχύτητα εγώ την βρίσκω απλά ι-δα-νι-κή. Σου επιτρέπει να καθορίσεις τον ρυθμό, αν θες κάνεις control game, αν θες κάνεις γρήγορο παιχνίδι. Επιτέλους βελτίωσαν τρομακτικά το πρώτο σημείο που αναφέρω παραπάνω και αφορά στην ανταπόκριση των παιχτών στα πατήματα των πλήκτρων. Έπασχε εκεί το FIFA 08 και μερικές φορές σε εκνευριστικό βαθμό. Πλέον το παιχνίδι είναι πιο καθαρό, καταλαβαίνεις τι κάνεις και τι ακριβώς κάνεις και τι επίπτωση θα έχει. Σε αντίθεση με το FIFA, που μερικές φορές η μειωμένη αποκρισιμότητα προκαλούσε ένα μπάχαλο και δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Η δυσκολία του demo είναι μειωμένη βέβαια , μιας και είναι στο semi pro. Με αντίπαλο άνθρωπο βέβαια, η άμυνα στήνεται εξαιρετικά και γίνεται τρομερό παιχνίδι. Κρίμα που είναι πολύ μικρή η διάρκεια των παιχνιδιών, αλλά demo είναι αυτό, τι να κάνουμε. All in all ? Απλά, το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει ποτέ!! Με ενθουσίασε πέραν πάσης προσδοκίας.
glad1at0re Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Πολύ ευχάριστα αυτά τα νέα, αλλά έχω μία αθώα ερώτηση... Μιας και δεν έχω τσιπάκι ούτε έχω φλασάρει το XBOX μου.. υπάρχει κάποιος καλός λόγος να αγοράσω αυτό το "ενδιάμεσο" EURO 08 και να μη περιμένω το FIFA 09 σε λίγους μήνες;
anamenos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 αν θες ποδοσφαιράκι επιγόντος το Εuro 2008 είναι η λύση...
chill Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μου άρεσε αρκετά από μια πρώτη επαφή. 5 ματσάκια έπαιξα και ξέρω πως θέλω και άλλο. Με βλέπω να σκάω και άλλα φράγκα στην ΕΑ Sports για ποδοσφαιράκι φέτος .
Blackjim Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μάλιστα....Μετά από αρκετή ενασχόληση με το demo....ΔΕΝ είναι απλά ένα FIFA 08 με εθνικές ομάδες....είναι κάτι πολύ καλύτερο. Έχουν γίνει μεγάλες βελτιώσεις σε σχεδόν όλους τους τομείς....από την "ανταποκρισιμότητα" (responsiveness), τα σουτ, τους τερματοφύλακες (αν και εδώ λίγη ακόμα βελτίωση χρειάζεται), το στήσιμο της ομάδας κτλ. Είναι πιο γρήγορο από το FIFA 08, αλλά προσωπικά αυτήν την ταχύτητα εγώ την βρίσκω απλά ι-δα-νι-κή. Σου επιτρέπει να καθορίσεις τον ρυθμό, αν θες κάνεις control game, αν θες κάνεις γρήγορο παιχνίδι. Επιτέλους βελτίωσαν τρομακτικά το πρώτο σημείο που αναφέρω παραπάνω και αφορά στην ανταπόκριση των παιχτών στα πατήματα των πλήκτρων. Έπασχε εκεί το FIFA 08 και μερικές φορές σε εκνευριστικό βαθμό. Πλέον το παιχνίδι είναι πιο καθαρό, καταλαβαίνεις τι κάνεις και τι ακριβώς κάνεις και τι επίπτωση θα έχει. Σε αντίθεση με το FIFA, που μερικές φορές η μειωμένη αποκρισιμότητα προκαλούσε ένα μπάχαλο και δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Η δυσκολία του demo είναι μειωμένη βέβαια , μιας και είναι στο semi pro. Με αντίπαλο άνθρωπο βέβαια, η άμυνα στήνεται εξαιρετικά και γίνεται τρομερό παιχνίδι. Κρίμα που είναι πολύ μικρή η διάρκεια των παιχνιδιών, αλλά demo είναι αυτό, τι να κάνουμε. All in all ? Απλά, το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει ποτέ!! Με ενθουσίασε πέραν πάσης προσδοκίας. Θα συμφωνησω σχεδον σε ολα.Κι εμενα μου φανηκε βελτιωμενο απο το Fifa08 σε ολα τα επιπεδα ( λιγο τις εξοδους των GK θελω να δω περισσοτερο βεβαια ). Το κακο ειναι οτι εχεις μονο 2 ομαδες να δεις , και η Γαλλια εχει ολο "cheatakia" παιχτες. Δεν ειναι καλο για να κρινεις το παιχνιδι. Και η βροχη ωραιο στοιχειο αλλα σπαστικο μετα απο 4-5 παιχνιδια ( εξ'αλλου ολα τα Euro Ιουνιο γινονται , δε θυμαμαι να βρεχει ποτε στο Euro ). Αντε να δουμε την full version. Η ΕΑ δε μας απογοητευει παντως
speedy23 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Εγω πιστευω πως ο ρυθμος του FIFA 08 ειναι πιο ρεαλιστικος.Το εκαναν αρκετα πιο γρηγορο και με ψιλοξενερωσε προσωπικα.Στους τερματοφυλακες δυστυχως καμια βελτιωση,το ιδιο χαζοι παρεμειναν!Τα γραφικα ομως ειναι καταπληκτικα πραγματικα και ιδιαιτερα τα προσωπα των παικτων που ειναι αρκετα πιο αληθοφανη σε σχεση με τοι FIFA 08.Επισης,οι κινησεις των συμπαικτων σου ειναι βελτιωμενες,καθως για παραδειγμα τους ειδα να κανουν κουρσες στα πλαγια και να τους μοιραζω τη μπαλα για σεντρα.Με χαροποιησε αυτο διοτι στο ΦΙΦΑ αρνουνταν να κανει κατι τετοιο το ΑΙ τις περισσοτερες φορες.Τελος,θα συμφωνησω με το responsiveness οτι εινια πιο βελτιωμενο.
Blackjim Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Εγω πιστευω πως ο ρυθμος του FIFA 08 ειναι πιο ρεαλιστικος.Το εκαναν αρκετα πιο γρηγορο και με ψιλοξενερωσε προσωπικα.Στους τερματοφυλακες δυστυχως καμια βελτιωση,το ιδιο χαζοι παρεμειναν!Τα γραφικα ομως ειναι καταπληκτικα πραγματικα και ιδιαιτερα τα προσωπα των παικτων που ειναι αρκετα πιο αληθοφανη σε σχεση με τοι FIFA 08.Επισης,οι κινησεις των συμπαικτων σου ειναι βελτιωμενες,καθως για παραδειγμα τους ειδα να κανουν κουρσες στα πλαγια και να τους μοιραζω τη μπαλα για σεντρα.Με χαροποιησε αυτο διοτι στο ΦΙΦΑ αρνουνταν να κανει κατι τετοιο το ΑΙ τις περισσοτερες φορες.Τελος,θα συμφωνησω με το responsiveness οτι εινια πιο βελτιωμενο.To demo ειναι υπερβολικα μικρο και ισως γι αυτο σου φαινεται πολυ γρηγορο. Μεχρι να γυρισεις την μπαλα εχει περασει μισο ημιχρονο.Συν το οτι οι παιχτες που εχει ειναι "υποτιθεται" απο τους πιο γρηγορους. Πχ Ribery , Henry , Podolski κτλ. Πιστευω με μεσαιες ομαδες και με 20λεπτα παιχνιδια θα ειναι οτι πρεπει. Οι προωθημενες νομιζω οτι βελτιωθηκαν αρκετα ( το εχω στο assisted να δω κατα ποσον ειναι οντως "εξυπνες" ή ειναι παλι γτπ ).
nzeppos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Ως πρωην φανατικος του PRO και ιδρυτής της WEHELLAS εχω να πω οτι το uefa 2008 ειναι πραγματικα η ταφοπλακα του PROEVOLUTION. Αμήν! Ορμάω ακάθεκτος για το demo! Έχοντας χάσει πλέον κάθε ενδιαφέρον για την αθλιότητα/κοροϊδία που ονομάζεται Pro (Τσακατσούκα, please die) ελπίζω το UEFA08 να διορθώσει τις λίγες ατέλειες του FIFA08.
chill Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Η προωθημένη μπαλιά είναι απίστευτη σε σχέση με το fifa. Τι σκατά δυσκολία έχει το demo ρε παιδιά? Έβαλα 7 goals σε ένα ματσάκι....Στο demo του fifa με πήγαιναν βεντούζα.
Blackjim Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Η προωθημένη μπαλιά είναι απίστευτη σε σχέση με το fifa. Τι σκατά δυσκολία έχει το demo ρε παιδιά? Έβαλα 7 goals σε ένα ματσάκι....Στο demo του fifa με πήγαιναν βεντούζα. Στο Semi-Pro ειναι. Στο μεσαιο δηλαδη.Αν δε παιξεις με αλλον φιλο σου διπλο δε βλεπεις ωραιο ματς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.